- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #1.741
afiyet olsun şimdiden:)bi ara deneyeceği canım, çok saol, değişik lezzetlere açığım oldukça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiyet olsun şimdiden:)bi ara deneyeceği canım, çok saol, değişik lezzetlere açığım oldukça
afiyet olsun şimdiden:)
kolay gelsin canım sen halledersinGünaydın Hanımlar,
Hem pazartesi hem tatil dönüşü ilk iş günü. Bakmam gereken 248 tane e-posta var
evet o kadar pintiler ki iğrençlik de var içinde. 2 tane alınmasın diye eşler aynı diş fırçasını kullanıyor meselaKızlar youtube de tesadüf eseri aşırı pintiler diye bi video izledim ben şok
evet o kadar pintiler ki iğrençlik de var içinde. 2 tane alınmasın diye eşler aynı diş fırçasını kullanıyor mesela
Çok güleryüzlüyüm şu an bi beni gör isterdim mail okurken Herkes birşeyler istiyor. Geri tatile gidiyorum benkolay gelsin canım sen halledersin
yıllık izinde miydin? kolay gelsin canım:)Çok güleryüzlüyüm şu an bi beni gör isterdim mail okurken Herkes birşeyler istiyor. Geri tatile gidiyorum ben
Aynen canım olacak inşallah biz yeni şeyler denemeye decam edelim de :) videoyu merak izleyeceğini kızlar izleyeceğim..sinirliportakal ayy canım sizde bizim gibisiniz. Bizde de herşey yapılır hemen herkes yer zaten. Ama kv deler tam da seninkiler gibi.
Neyse olacak olacak, daha yeni evli sayılırız :))))
Eylül başı bende alıcam bakalımHeyet raporu da 30 gün. Tanıdık varsa daha kolay tabi. Genel cerrah daha rahat verebiliyor. O tanıyı yazıp heyete yolluyor. Heyet ekibi seni çağırıp soruyor veya muayene ediyor. Buna göre raporunu veriyor.
Tanıdık varsa da, sadece bir tlf la heyet raporunu alıyorsun. Heyete girmeden, oradaki doktorlar imzalayıp onaylıyor.
Ben hemoroid tanısıyla almıştım heyet raporumu
Eylül başı bende alıcam bakalım
İnşallah alabilirim
Memurlara vermek istemiyor hiçbir doktor
Hahaha bende baktım şimdi birazKızlar youtube de tesadüf eseri aşırı pintiler diye bi video izledim ben şok