- 8 Şubat 2011
- 16.401
- 27.658
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.981
Bende öyle bide eşimde genelde olmuyor şimdi 3-4ayda bir gelecek hiç faydası olmayacak.Bende kadın arıyorum düzenli haftada bir bazı 15günde bir gelsin temizlik düzen olur bari onu düşünmek istemiyorum.Dediğin gibi cumartesi çocukla uğraş çarşı pazar işi oluyor ertesi gün temizlik yemek hop pazartesi geliyor dinlenemeden.İş yerimde çok yorucu zaten bu sefer sürünerek gidiyorum günler geçmiyor haftasonu gelmiyor .Bende haftasonunu dört gözle bekleyip ayrıca nefret de eden bir insanım
Yetmiyor abi 2 gün
Cumartesi çarşı pazarla
Pazar da temizlikte geçiyor
Bıhtıh
Ben de sürekli gidip alamiyorum balık diye halden getirttim. Dondurucu da. Ama çok pahalı gercektenSelam kızlar
Hayat çok pahalı gerçekten.
Bugun pazara gittik aşırı pahalıydı herşey.
500 tl harcadık,ortada doğru dürüst bişey yok.
Balık istavrit 150 hamsi 200 palamut tane 140 tl ydi.
Almadık.
180e aldım haftasonu hamsiyiSelam kızlar
Hayat çok pahalı gerçekten.
Bugun pazara gittik aşırı pahalıydı herşey.
500 tl harcadık,ortada doğru dürüst bişey yok.
Balık istavrit 150 hamsi 200 palamut tane 140 tl ydi.
Almadık.
Her yerden alınır altınKızlar selam...
Altın alınır mı bu fiyattan ya, bilezik almak istiyorum ama cesaret edemiyorum düşer diye. Ne yapmalı..
Trendyoldan alıyorlar arkadaslarKızlar internette hangi siteden alıyorsunuz altını? Güvenebilir miyiz? Nakitim yok, kartla bari alsam dedim. Borç bir şekilde ödeniyor da nakit birikmiyor
Hoşgeldin canım Ben pek iyi değilim eşim tayin oldu sınır dışına gittiHuuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
karamelli_turta K kahvemsimutluluk T tatlu A Asmin75 okyonus mavimli Zeynep Gulru valla ilk aklıma gelen nickleri yazdım gordukce eskileri hemen tanıyorum zaten nasılsınız ne var ne yok
kiz biz zaten biz zaten burdayiz sen kayiptin kaçakHuuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
karamelli_turta K kahvemsimutluluk T tatlu A Asmin75 okyonus mavimli Zeynep Gulru valla ilk aklıma gelen nickleri yazdım gordukce eskileri hemen tanıyorum zaten nasılsınız ne var ne yok
kiz biz zaten biz zaten burdayiz sen kayiptin kaçakHuuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
Merhaba canim ben iyiyim sen nasilsin. Yazin Turkiye`ye gittik geldik, kizim anaokuluna basladi, bizdeki en buyuk degisiklikler bunlar.Huuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
Sanirim Kapali Carsi ve civari en iyi fiyati veriyor.Hanımlar İstanbul içinde oturanlar için soruyorum, altını en uygun nereden alabiliriz?
Eger uzun bir sure bozdurmam diyorsaniz alinir bence.Kızlar selam...
Altın alınır mı bu fiyattan ya, bilezik almak istiyorum ama cesaret edemiyorum düşer diye. Ne yapmalı..