Altın biriktirmeye başlıyoruzz

SGK günüm doldu yeni bir eyt gündeme gelirse belki emekli olurum🙏
Yeni yılda terfi beklentim de var maaşlara iyi artış oluyor ama herşey o kadar pahalı ki kuş kadar kalıyor bir süre sonra.
Epey zamandır tüm ek gelirlerimi altın yapıyorum o iyi oldu. Çok şükür harcadığım kart dışında bi borcum da kalmadı.
28 ekimi de birleştirip kısa bir kaçamak yaptık.
Erken rezervasyon açılan otellere bakmaya başladım seneye nasip olursa bir Kıbrıs, bir Antalya tatili çok istiyorum.
Ev durumu netleşene kadar en azından birini alıp taksidini ödeyeyim diyorum

Bende öyle bide eşimde genelde olmuyor şimdi 3-4ayda bir gelecek hiç faydası olmayacak.Bende kadın arıyorum düzenli haftada bir bazı 15günde bir gelsin temizlik düzen olur bari onu düşünmek istemiyorum.Dediğin gibi cumartesi çocukla uğraş çarşı pazar işi oluyor ertesi gün temizlik yemek hop pazartesi geliyor dinlenemeden.İş yerimde çok yorucu zaten bu sefer sürünerek gidiyorum günler geçmiyor haftasonu gelmiyor .
Bir ara her hafta düzenli gelen bir yardımcı kadın vardı o kadar rahat ediyordum ki anlatamam. Sürekli geldiği için düzenini de kurmuştu, ütüsünden perdesine birşey demeden kendi yapıyordu.
Tam bir lüksmüş. Sonra sınır dışı edildi, şu an içime sinen birini bulamıyorum.
Arada büyük temizliğe çağırıyorum ama hem ücretleri 2.000 civarı hem de onu yapmam bunu yapmam diyorlar🥹

Temmuzda ayağım kırıldı yaz bitti, doğru dürüst tatile de gidemedim, çok içimde kaldı bu yaz. Annemin yazlığa gittik çok sık ama kesmedi beni .
Artık her gün ofisten çalışmıyorum haftada 2 falan gidiyorum bu her açıdan iyi oldu.
Yemek parası bile çok fark etti.
Yazlık alınırken aileme destek oldum, geçen haftaya kadar da neredeyse haftanın yarısı orada kaldık. Böyle olunca da İstanbul yerine İstanbul’a yalın bir yerde yaşama fikri de çok sıcak gelmeye başladı.
Hayırlısı artık tabi.
Geçmiş olsun canım
Insallah gönlüne göre bi ev bulursun
P.s: thewitcher ben🤣

Temmuzda ayağım kırıldı yaz bitti, doğru dürüst tatile de gidemedim, çok içimde kaldı bu yaz. Annemin yazlığa gittik çok sık ama kesmedi beni .
Artık her gün ofisten çalışmıyorum haftada 2 falan gidiyorum bu her açıdan iyi oldu.
Yemek parası bile çok fark etti.
Yazlık alınırken aileme destek oldum, geçen haftaya kadar da neredeyse haftanın yarısı orada kaldık. Böyle olunca da İstanbul yerine İstanbul’a yalın bir yerde yaşama fikri de çok sıcak gelmeye başladı.
Hayırlısı artık tabi.
Geçmiş olsun canım

Selam kizlar,

kizi babasiyla havuza postaladim. Ders calisacam birazda motive sifir. Uzanip dinlenmek istiyorum aslinda.
Sabahda esimin arkadasi aradi, is basvurusu yapacakmisda benim yazip yazamiyacagimi sordu. 10dakikaya gel dedim hazir ederim. Nasil yani dedi 😂
Girdim chatgbt iye, yaz bana bi basvuru kocum dedim, iki dakikaya süper bi basvuru hazirdi 😂
Ilk kez kullandim ama cidden çok güzel birseymis ya 😂😂😂 Tavsiye ederim.
Bu ay maasdan elimize baya kalcak diye hesaplamisdim, ama tabi ne oldu? Süpriz masraf cikti. Arabanin batterisi (pil mi türkcesi?) degisecek. Internetden baktim bi 300€ gidecek 😔
Zula yerinde sayiyor, umarım gelecek ay biraz ekliye bilirim.
Kiza kislik ceket bakmaya gitcektim, komsum kizininkini getirdi sagolsun. Aralarinda 1 yas var. O masrafdanda kurtardi bizi.
Halen arasira panel dolduruyorum. 220€ bitikti. 800€ dolunca cekecem. 800€ ya kadar vergi ödemiyorum. Kizima kenara atacam onlari her sene.
Maasda gelince kuzu kestircem, evde et kalmadi. Araliktada görümcelerim bir kac günlügüne gelecek, lazim olur.
Sizde durumlar nasil?

Huuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
karamelli_turta karamelli_turta K kahvemsimutluluk T tatlu A Asmin75 okyonus okyonus @mavimli @Zeynep Gulru valla ilk aklıma gelen nickleri yazdım gordukce eskileri hemen tanıyorum zaten nasılsınız ne var ne yok
Sen nerdesin :sinirli:
Biz hayatın içinde ne mi dibine mi gomulduk gidiyoruz canım...
Yurumuyoruz artık uçuyoruz ☺️😁
Mesela ben şu an gergin benim oğlanın sınav haftasi diye
Ama paşam oyun derdinde🫣

Merhaba kızlar ben de hafta sonu gezdim tozdum iyi oldu. Bugün okuldan dönünce bir şeyler yedim uyudum. Dinlendim iyi oldu.
Akşama balık yapıyorum firinda. Ekşili karışık patates salatasi yapacağım.
Çorba dolma tatlı da var. Yarına yeter.
Hafta sonunun 1 günü yine full ev işi ile geçti.
K kahvemsimutluluk ben de geçen yıl yakın zamanda 3 kere bayan aldım gerçekten minimum yorgunluk maksimum düzen ve temizlik oluyor ve rahat ettim
Ama pahalı geliyor şu an. Gelecek hafta boş günü olursa gelecek..Detay yapacak.

Anne kadar yorulan var mi bu dünyada ya.

Vallahi evde bari sarisin öpsün ergenlikde yine raziyim. Esim diyor öptürmezse kendini agaca baglariz onu doya doya öperiz 😂
Muhteşem fikir 😅
ben büyük oğlumu en çok uyurken öpüp kokluyorum 😍
Küçüğü her yerde 🤗
Dün beyfendiye 3 pantolon aldık. 2 bin ona verdim. Bugün markette haftalık birkaç şey aldım 2 bin de ona fırından birkaç ihtiyaç o bu derken hafta sonu 5 binlik oldum.

Yarına yemeği yaptım. Vallahi sağlık olsun da bu kadar durmadan tempolu hayat iş güc pahalılık kesinlikle hak etmiyoruz...
Güle güle kullanılsın aldıklarınız tatlucum
Bu kadar koşturmaya gerçekten haketmiyoruz ama cidden haklısın
Selam kızlar
Hayat çok pahalı gerçekten.
Bugun pazara gittik aşırı pahalıydı herşey.
500 tl harcadık,ortada doğru dürüst bişey yok.
Balık istavrit 150 hamsi 200 palamut tane 140 tl ydi.
Almadık.
Hoşgeldin Nora
Huuuu güzellikler nerdesınızz yaa tekrar birleselim lütfen ben sizi çok özledimm
karamelli_turta karamelli_turta K kahvemsimutluluk T tatlu A Asmin75 okyonus okyonus @mavimli @Zeynep Gulru valla ilk aklıma gelen nickleri yazdım gordukce eskileri hemen tanıyorum zaten nasılsınız ne var ne yok
Selâm uykucum 🤗
Selam kızlar
Arada okuyorum ama uzun zamandır yazmamışım, özledim hepinizi.
Geçen yıl ev borcunu kapattık sanırım bunu satıp yeni bir borca girmek üzereyiz, hayırlısı.
Evimi seviyorum ama otopark sorunu çok yoruyor beni.
Bir kaç ev beğendik birikimin üstüne biraz da borç yapıp alabiliriz ama bu ev ne zaman satılır bilemiyorum, biraz belirsiz durumlar
Selâm kahvemsim
Hayırlısı olsun yeni planlar da güzellikle gelsin
SGK günüm doldu yeni bir eyt gündeme gelirse belki emekli olurum🙏
Yeni yılda terfi beklentim de var maaşlara iyi artış oluyor ama herşey o kadar pahalı ki kuş kadar kalıyor bir süre sonra.
Epey zamandır tüm ek gelirlerimi altın yapıyorum o iyi oldu. Çok şükür harcadığım kart dışında bi borcum da kalmadı.
28 ekimi de birleştirip kısa bir kaçamak yaptık.
Erken rezervasyon açılan otellere bakmaya başladım seneye nasip olursa bir Kıbrıs, bir Antalya tatili çok istiyorum.
Ev durumu netleşene kadar en azından birini alıp taksidini ödeyeyim diyorum
Yeniden bir EYT konusu söz konusu olur mu acaba benim günlerim de epey oldu.
Birikimlerin bereketli olsun cnm
Merhaba kızlar ben de hafta sonu gezdim tozdum iyi oldu. Bugün okuldan dönünce bir şeyler yedim uyudum. Dinlendim iyi oldu.
Akşama balık yapıyorum firinda. Ekşili karışık patates salatasi yapacağım.
Çorba dolma tatlı da var. Yarına yeter.
Hafta sonunun 1 günü yine full ev işi ile geçti.
K kahvemsimutluluk ben de geçen yıl yakın zamanda 3 kere bayan aldım gerçekten minimum yorgunluk maksimum düzen ve temizlik oluyor ve rahat ettim
Ama pahalı geliyor şu an. Gelecek hafta boş günü olursa gelecek..Detay yapacak.
Ellerine sağlık cnm balık çok severim
Cumartesi bir anda karar verip taksitle Ajda aldım. Oderim taksidi kendimi Sika sika dedim. Yoksa kenara koyamiyirum borclardan.

K kahvemsimutluluk ben de ev bakıyorum ara ara ama birkaç yıl zor sanki. Üst katlar ve merkezi ama yeşil alan tarz yer istiyorum. Şu an okul eve yakın diye sabrediyirum
Bilenziğin hayırlı olsun 🤩
Ne biliyim sıkıldım zaar🤣🤣🤣
Yay burcuyum da🫢
Ay ne çektiysekşu burçlarımızdan zaten 🤣
Ben kullandığım parfümü bile daha bitmeden sıkılıyorum 🤪🤣

Selam altın kızlar 😍
Hepiniz kız kardeşim gibisiniz yazılarınız herkesin kalbine dokunuyor bu yüzden aslında gözler arıyor, görmeyince merak ediyoruz 🥰
Bayram temizliğine giriştim resmen.
Kış öncesi detaylı olsun.
Perdeleri yıkadım, halıları yıkamaya verdim koltukları sileceğim.
Evdeki fazlalıkları da ayıklıyorum küçülenler, atılacaklar,verilecekler hiç sevmiyorum ben yığmayı.
Stok severim ama yıgıntı ı ııhh.
Bu hafta izni bağladım işlerimi toparlayayım.
Altın alacağım ne zamandır nakitte beklettim yarın alsam olacak.

Son düzenleme:
X