Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Bende haftasonunu dört gözle bekleyip ayrıca nefret de eden bir insanım
Yetmiyor abi 2 gün
Cumartesi çarşı pazarla
Pazar da temizlikte geçiyor
Bıhtıh
Bende öyle bide eşimde genelde olmuyor şimdi 3-4ayda bir gelecek hiç faydası olmayacak.Bende kadın arıyorum düzenli haftada bir bazı 15günde bir gelsin temizlik düzen olur bari onu düşünmek istemiyorum.Dediğin gibi cumartesi çocukla uğraş çarşı pazar işi oluyor ertesi gün temizlik yemek hop pazartesi geliyor dinlenemeden.İş yerimde çok yorucu zaten bu sefer sürünerek gidiyorum günler geçmiyor haftasonu gelmiyor .

Selam kızlar
Hayat çok pahalı gerçekten.
Bugun pazara gittik aşırı pahalıydı herşey.
500 tl harcadık,ortada doğru dürüst bişey yok.
Balık istavrit 150 hamsi 200 palamut tane 140 tl ydi.
Almadık.
Ben de sürekli gidip alamiyorum balık diye halden getirttim. Dondurucu da. Ama çok pahalı gercekten

Selam kızlar
Hayat çok pahalı gerçekten.
Bugun pazara gittik aşırı pahalıydı herşey.
500 tl harcadık,ortada doğru dürüst bişey yok.
Balık istavrit 150 hamsi 200 palamut tane 140 tl ydi.
Almadık.
180e aldım haftasonu hamsiyi
Mecbur arada yicez napalım
Hava soğudu belki biraz ucuzlar
Pazarda 50tl altında meyve yoktu muza 100tl verdim 1.5 kilo.

Selamlar, benim oglum 9 yasinda biraksam evde yapisik yasamak istiyor benimle ama okula birakirken dogru duzgun sarilmiyor bile, hatta ben artik buyudum kendim okula giderim diyor, kiz daha kucuk opturuyor sevdiriyor disarida da.
Bizim Turkiye`de hic banka hesabimiz yoktu, bu gittigimizde esim actirdi bir tane, 9000 dolar kadar bozdurup, altina cevirdik banka hesabindan, en azindan ufak bir yatirim olur bize, altin dolardan daha cok artiyor.
Oglumun arkadasi geldi, 2-3 saat oynadilar, gitti, simdi esim market alisverisine gidecek, dedim cocuklari da gotur ben de evdeki islerimi yapayim rahatca. Karniyarik yapalim bu hafta ama seninki gecen guzel olmamisti ben yapacagim diyor esim, al yap canima minnet zaten dedim.

Selam kızlar
Arada okuyorum ama uzun zamandır yazmamışım, özledim hepinizi.
Geçen yıl ev borcunu kapattık sanırım bunu satıp yeni bir borca girmek üzereyiz, hayırlısı.
Evimi seviyorum ama otopark sorunu çok yoruyor beni.
Bir kaç ev beğendik birikimin üstüne biraz da borç yapıp alabiliriz ama bu ev ne zaman satılır bilemiyorum, biraz belirsiz durumlar

Temmuzda ayağım kırıldı yaz bitti, doğru dürüst tatile de gidemedim, çok içimde kaldı bu yaz. Annemin yazlığa gittik çok sık ama kesmedi beni .
Artık her gün ofisten çalışmıyorum haftada 2 falan gidiyorum bu her açıdan iyi oldu.
Yemek parası bile çok fark etti.
Yazlık alınırken aileme destek oldum, geçen haftaya kadar da neredeyse haftanın yarısı orada kaldık. Böyle olunca da İstanbul yerine İstanbul’a yalın bir yerde yaşama fikri de çok sıcak gelmeye başladı.
Hayırlısı artık tabi.

X