- 25 Nisan 2018
- 1.422
- 4.956
- 133
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #86.941
Dogru soyluyorsun, hayat pahali gercekten, Allah herkesin yardimcisi olsun. Insallah guzel bir yurtdisi seyahati gecirirsiniz. Biz de seneye Turkiye`ye gitmeyi dusunmuyoruz, onun yerine gormedigimiz bir yere gitmek istiyoruz, hem Turkiye hem baska yer maddi olarak ayni sene icinde bizi zorlar maddi olarak ve izin olarak.Zeynep Gulru gezip eğlenmek iyi olmuş. Malesef çok pahalı artık buralarda her şey. 2 yıldır ülke içinde tatil yapamaz olduk. Birkaç kez 1 gece konaklamali öğretmen evi tarzı yerlerde kaldık.
Bu yıl çıkarıldı nsallah nasip olursa yurt dışı yapmak istiyorum. Bütçemi Aralık itibariyle ayarlamaya başlamalıyım.
Gerçekten çok istiyorum.Dogru soyluyorsun, hayat pahali gercekten, Allah herkesin yardimcisi olsun. Insallah guzel bir yurtdisi seyahati gecirirsiniz. Biz de seneye Turkiye`ye gitmeyi dusunmuyoruz, onun yerine gormedigimiz bir yere gitmek istiyoruz, hem Turkiye hem baska yer maddi olarak ayni sene icinde bizi zorlar maddi olarak ve izin olarak.
Burdan turla italyaya gittiler cok memnunlardiGerçekten çok istiyorum.
O yüzden yurt dışı niyetli ayrı bir birikim düşünüyorum. Araştırıp önceden ucuz rezervasyon ya da turda olabilir bilmiyorum.Daha önce hiç gitmedim. Minimum sorun maksimum keyifli olması için elden ne gelirse
Varken bende esirgemek istemiyorum amaCennetmeyvesii beni de masrafa sokan hep oglum, kiz kucuk oldugu icin onu ikna edebiliyorum ama oglanin istekler bitmiyor, sonra kiza da haksizlik olmasin diye aliyorum. Almak istemedigimde karti kullan nolcak diyor, saniyor ki karttaki bedava para, oturup bir de bankacilik sistemini anlatiyorum. Her istediklerini yapmasam da yuzde seksen yapiyorum, bazen iki sey istiyorsa, birini sec diyorum, en son hem scooter hem kostum istedi, dedim yok oyle birini sec, scooter aldik, simdi bu onu bir sure idare eder, yakinda yeni isteklerle gelir bana. Ben cocuklugumda bollukla buyumedim, varken cocuklarimdan esirgemek istemem ama boyle doyumsuz olmalarini da istemiyorum. Simdi bir de kucukler buyudukce istekleri de buyuyecek, bakalim napacagiz.
Ben de turla giderim büyük ihtimal...Bakalım insallah kısmet olurBurdan turla italyaya gittiler cok memnunlardi
Nice sağlıklı mutlu yillari olsun oğlusun canimBen de önceki kadar artık zorunlu durum hariç harcama yapmamaya çalışıyorum. Oğlumun doğum günü vardı. Öyle evde kutlama borekli corekli falan istemedibir yere gidelim orda oturalım yiyelim dedi. Biz de öyle yaptık.
Sağlık olsun canım...Canını sıksan da faydası yok bazen.Günaydın kızlar.Bu ay bir çeyrekte olsa almak istiyorum bütçemiz çok kötüydü kartları bile tam yatıramadım ama bu ay topluyoruz inş. Eşimle ayrı sehirlerdeydik kavuşmayı beklerken Eylül atamasıyla eşim yine tayin oldu çok canım sıkkın 2 yıl yine ayrılıkNapalım sağlık olsun diyoruz
Yaaaa tam benim istediğim hayatGünaydın kızlar.Bu ay bir çeyrekte olsa almak istiyorum bütçemiz çok kötüydü kartları bile tam yatıramadım ama bu ay topluyoruz inş. Eşimle ayrı sehirlerdeydik kavuşmayı beklerken Eylül atamasıyla eşim yine tayin oldu çok canım sıkkın 2 yıl yine ayrılıkNapalım sağlık olsun diyoruz
Götürür tabi adres ver aldıralım hemenYaaaa tam benim istediğim hayat
Benimkini de götürebilir mi
Valla çocuğun okul ödev yüzme kursu iş ev perişan oluyor insan.2 gün tatildede ev işi yapıyoruz yine dinlenmek yok.Maddi durumu toparlarsak bir yardımcı alcam temizlik dersim bari olmasın robot yollarım arada bide temizlik stres oluyor bana.Bir yeri yap diğer taraf batıyor dolaplar camlar kapılar valla cinnetlikDün full ev işi yemek çocuğun takibi ile geçti...
Allah sağlık versin de vallahi zor hayat...Eski keyfimi mumla arar oldum..
Parasal konular herkesin kanayan yarasıselam kizlar,
temizlikren bahs etmisken bizim evide bildiginiz b.. götürüyor.
Paza günü cocuk dogum gününe davetliydik. Yeminle dügüne gitdigimi düsündüm60 kisi vardik kolaylikla, yer tutmusdu hatun. Bildiginiz tüm mahalleyi cagirmis. Almanyanin göbeginde bence sizden fazla mahalle hayati yasiyorum
Parasal konulara hec girmiyem bacilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?