- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.761
sesGüzel arkadaslarımmm nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsunn temmuz hepimizi mutluluklar getirsin sesimi duyan ses versin bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sesGüzel arkadaslarımmm nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsunn temmuz hepimizi mutluluklar getirsin sesimi duyan ses versin bakalım
Allah kolaylık versin canımSelam kizlar,
kimse yazmaz oldu burda artik
Kizim dogum günü gecen aydi, anca bugün kresdeki arkadaslariyla oyun alaninda kutladik. 450€ tutdu hepsi. Arkadaslari hep orda kutluyordu biz pek kutlamiyorduk, bu seneye söz vermisdim. Kay aydir ise giderken trende anket dolduruyorum onun icin. 570€ birikmisdi bir kac cocukve yetiskin bugün gelememisdi yoksa 600 ü buluyordu. Kizima dedim ama bu ilk ve son.
Birdahakinde evde kutluyacagiz.
Anket sayesinde her ay bi 70-80€ birikiyor. Artik onu kizima biriktirecegim.
Bu ve gelecek ay nerdese 3000€ ek faturalarimiz var. Araba sigortasi, garantisi, diger sigortalar filan. Onlari esimin yeni isi sayesende kenara atdik, zora düsmüyoruz sükür. Bu ayin sonundada artik yine birikime gece bilecegiz insallah.
Annem bir kac güne evine gidecekmis. Allahdan izinime 4 hafta kaldi. Bu dönemide atlatirsam izinde ev isleri zorlamaz, ama aksamlari taksi sirketi kurmak icin ders calismam lazim, yani yine tam dinlenemiyecegim malesef.
Sizler ne yapiyorsunuz?
İşte bu anket olayını merak ettim ne olaki acabaSelam kizlar,
Kizim dogum günü gecen aydi, anca bugün kresdeki arkadaslariyla oyun alaninda kutladik. 450€ tutdu hepsi. Arkadaslari hep orda kutluyordu biz pek kutlamiyorduk, bu seneye söz vermisdim. Kay aydir ise giderken trende anket dolduruyorum onun icin. 570€ birikmisdi bir kac cocukve yetiskin bugün gelememisdi yoksa 600 ü buluyordu. Kizima dedim ama bu ilk ve son.
Bu ve gelecek ay nerdese 3000€ ek faturalarimiz var. Araba sigortasi, garantisi, diger sigortalar filan. Onlari esimin yeni isi sayesende kenara atdik, zora düsmüyoruz sükür. Bu ayin sonundada artik yine birikime gece bilecegiz insallah.
Annem bir kac güne evine gidecekmis. Allahdan izinime 4 hafta kaldi. Bu dönemide atlatirsam izinde ev isleri zorlamaz, ama aksamlari taksi sirketi kurmak icin ders calismam lazim, yani yine tam dinlenemiyecegim malesef.
Sizler ne yapiyorsunuz?
Ben almanyadayim burda birçok internet sitesinde anket doldurup böylece para almak ihtimali var. Cok az ödeniyor anketler bir kac dakika sürüyor, ama iste damliya damliya göl oluyor hergün 1,5 saat yolda oldugum icin vaktimi böyle deherlendiriyorum. Iyi birikiyor böyle yani sira.İşte bu anket olayını merak ettim ne olaki acaba
Türkiyede de var da fakat öyle çok kazandırmıyor malesef ki. Burda da fazla seçenek olsaydı güzel olurmuş iyi yapıyorsunuz vakit nakittirBen almanyadayim burda birçok internet sitesinde anket doldurup böylece para almak ihtimali var. Cok az ödeniyor anketler bir kac dakika sürüyor, ama iste damliya damliya göl oluyor hergün 1,5 saat yolda oldugum icin vaktimi böyle deherlendiriyorum. Iyi birikiyor böyle yani sira.
aynen trende boş boş oturcagımaTürkiyede de var da fakat öyle çok kazandırmıyor malesef ki. Burda da fazla seçenek olsaydı güzel olurmuş iyi yapıyorsunuz vakit nakittir
Burdayız burdayızzGüzel arkadaslarımmm nasılsınız geçmiş bayramınız mübarek olsunn temmuz hepimizi mutluluklar getirsin sesimi duyan ses versin bakalım
İyiki doğmuş güzel prensessSelam kizlar,
Sizler ne yapiyorsunuz?
Ay bizde durumlar hep aynı zatenAllah kolaylık versin canım
Doğum günü kutlu olsun prensesin
Bizler aynı valla gecim derdi
Survivor Turkiye
yurtdisindan sesleniyorum sicaklardan biktik artik tabi biz 30 dereceye dayanamazken sizler 40 derecede nasil dayaniyorsunuz hic bilmiyorum.Günaydın kizlarr
Tatlı sabah yuruyusunden döndü duş aldı.
Klasik zayıflama sürecim yıllardır. Ama bu yıl en çok kilo aldığım yıl oldu. Diyetisyene basladim. Carsamba seansim var bakalım verdim mi gorecegim...
Bugün pazar var belki 2 çeşit sebze alırım. Başka bir şey ihtiyaç yok gibi.
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
A Asmin75 yurt dışı ne alemde
Ne yapayım tatlum malum pazarSelam kızlar bugün sabahın köründe uyandım. Başlarım işine dedim yap yap aynı denize gittik geldik. Gelince kalan yerleri de topladım sildim. Çamaşır asacağım...Hemen yemek yapacağım ardından.
Cennetmeyvesii sen nasılsın cnm
Allah sonumuzu hayr etsin dünya iyiye gitmiyor. Gerçekten geçim zor birikim oldukça azaldı. Arabamı değiştireyim dedim ama param yetmedi borca da girmek istemiyorumyurtdisindan sesleniyorum sicaklardan biktik artik tabi biz 30 dereceye dayanamazken sizler 40 derecede nasil dayaniyorsunuz hic bilmiyorum.
Saka bir yana burdada hayat zorlasiyor. Ekimden ihtibaren 117€ kiraya zam geliyor. Kres desen 140€ dan 280€ cikacak eylülde.
Cidden cok iyi maas alan biriyim, ama yeni zamlarla hesapladim benim maasimdan bize 20€ kalacak ayda
Yani kiza bir ayakabi gerekse benim maasim bunu karsilamiyacak artik.
Esimin aldigiyla hem idare edip hemde birikim yapmaya calisacagiz. Bir kac arkadasda gida sektöründe calisiyor onlarda eylülden ihtibaren gidalara zam gelecegini söylüyor. Bakalim artik gidisat ne olacak.
Kilo konusuna gelince bende son iki ayda 3 kg geri aldim cünkü isim bir süredir cok stressli. izinime 3 hafta kaldi. Stressim azalinca yine biraz verecegime ümütleniyorum.