- 18 Eylül 2017
- 67
- 297
- 40
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #86.381
Yükseleni Antalya olan biri olarak hemen geldimSelamlar arkadaslar,
kronikuykucu cok sevindim, saglicakla kucaginiza alin.
@mavimli K kahvemsimutluluk kizlar dogum gununuz kutlu olsun, sevdiklerinizle nice guzel yillara
karamelli_turta guzel haberler pes pese gelmis, masallah, hep boyle devam etsin
Haftasonu bizim de yemek ve temizlikle gecti, bir ara cocuklari kutuphaneye goturdum, kitaplari biraktik yenilerini aldik, esim de o sira alisverisi halletti. Nohut yemegi, hasan pasa kofte, terbiyeli tavuk corbasi pilav yaptik, birkac gun yenir.
Bugun evde kaldim, oglumu disciseye goturdum, malesef hem kaplama, hem dolgu, hem de kanal tedavisi olmasi gerekecek.
Yaz okulu kayitlari basladi burada, oglumunkini yapmamiz lazim, Turkiye`ye de gelmeyi dusunuyoruz, Agustos da insallah 3 haftaligina, esim bir kac gun bir yere gidelim istiyor, ben de istiyorum da tatile gidersek ailelerimizi daha az gorecegiz ama esim kesinlikle ne kendi ailesiyle ne de benim ailemle gitmek istiyor, bakalim orta yolu bulucagiz. Antalya`da otel tavsiyesi olan var mi, ozellikle cocuklu aileler icin uygun olan, baska tatil beldeleri de olur, Marmaris e hic gitmedik mesela.
ağustosta gitmeni önermem aşırı sıcak, ağustos sonu daha iyi. Eylül başı bence en iyi zamanı.
Maxx Royall en iyisi bana göre, bütçesi şu sıra çok yüksek ama kaldığım en iyi oteldi.
Ben özellikle Belek, Side denizini çok seviyorum.
Alanya tarafı daha genç kesim ve rus ağırlıklı.
Voyage otelleri özellikle sorgundaki tam fiyat performans, çok memnun kalırsınız,
Kemer Ulusoy, Club Nena daha uygun bütçeli ve eğlenceli.
Ali Bey Resort ve Barut grubu otelleri de iyi. Bunlardan Hemera da kalmıştık. Granada da iyiydi. Gloria Serenity de bakabilirsin.
Biz en son pandemiden önce gitmiştik, Kremlin Palace de kalmıştık. Orası da oldukça temiz ve aileydi.
Bir zamanlar eşim full otellerin tedarikçisiydi Antalya’ya çok sık gidiyorduk.
Marmaris’e bir kere gittim ama oteli beğenmediğimiz için adını yazmıyorum, Antalya’ya göre daha pahalı ama sakindi