- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #84.021
Vaktiyle gelirse Şafak 34Izinlerimizde bir sıkıntı çıktı olmadi belki son dk plân yapariz nasip.
Sempatik maşallah sana
Doğuma az kaldi ne heyecanlı bekleyiş.
Bu bayram tam bayram havasiydi colombrem
Geçmiş olsun sana cnm.
Rabbim kabul etsin.
Günaydın arkadaşımGünaydin kizlar,
günler yogun geciyor. Zamlar burdada basini aldi gidiyor, en kötüsüde bazi ürünleri zor buluyoruz artik. Ay cicek yagi 3 haftadir reyonlarda yok. Varsada 1 litteyi 5€ ya satiyorlar. Un kisi basi 2 Paket…
Parasal konularda birtürlü toparlanamadik. Tek maasla mümkünati yok gecinemiyoruz.
Sizde durumlar nasil?
Anlasilan herkes yogun. Kimse yazmiyorSelam kizlar,
Yogunluktan giremiyorum. Güya bu sene calismayacaktimisler yogun, bir sürü ders, sinav, proje, makale
Asminin dedigi gibi Almanyada pahalandi hersey. Sadece elektrik icin 2100 euro geriye dogru eksik tamamlayarak ödeme aldilar bu ay bizden pat diye. Cocuklar salon camini kirdi 850 euro. Kücük banyoyu yaptirdik (dusakabin ve falyanslar degismedi) 2000 küsür euro.
Aycicek yagi en ucuzu 5 euro o da bulursanneyse iste biz de birikimden yedik mecburen bu siralar. Yetismiyor hicbir sey
Bereketli olsun cnmGunaydin hanimlar
Maaşlar geldi ve gitti
Kartları ödedim harçlık ayirmadim biraz nakitim vardi yetmezse karttan harcarım dedim survivor yapcam yani bu ay
4gr altin ve 1 çeyrek ekleyebilirsin cnmkaramelli_turta
Tesekkur ederim canimBereketli olsun cnm
AminTesekkur ederim canim
Temmuza kadar ne alabiliyorsak artık.
Temmuzda kurban ağustos Eylül ekim kış hazırlığı çocukların okul masrafı derken ocağa kadar yolumuzu şaşırıyoruz. Allah kazanclarimiza bereket versin insallah
Selam kizlar,
Yogunluktan giremiyorum. Güya bu sene calismayacaktimisler yogun, bir sürü ders, sinav, proje, makale
Asminin dedigi gibi Almanyada pahalandi hersey. Sadece elektrik icin 2100 euro geriye dogru eksik tamamlayarak ödeme aldilar bu ay bizden pat diye. Cocuklar salon camini kirdi 850 euro. Kücük banyoyu yaptirdik (dusakabin ve falyanslar degismedi) 2000 küsür euro.
Aycicek yagi en ucuzu 5 euro o da bulursanneyse iste biz de birikimden yedik mecburen bu siralar. Yetismiyor hicbir sey
Yoktu malesef. Ayrica belirtmek gerekiyormus sigortayi yaptirirken bilmiyorduk.Çok geçmiş olsun, cam sigortanız yokmuydu?
Gözünüz aydın sempatik. Iyi olmanıza çok sevindim.Hayırlı sabahlar kızlar
Pazartesi günü aniden suyum geldi ve 36. Haftada erken doğum yaptım
Hamd olsun bebekte bende iyiyiz.
Hastaneden çıkıp direk anneme geldik
Bir müddet buradayız artık
Gözünüz aydınnHayırlı sabahlar kızlar
Gözünüz aydın sempatik. Iyi olmanıza çok sevindim.. Mis kokulu kızın ne tatlıdır şimdi.
Amin kızlar sağolunGözünüz aydınn
Allah analı babalı byütsün
Gözünüz aydın canimHayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı, uğurlu,uzun ömürlü evlat olsun inşallah.Hayırlı sabahlar kızlar