Altın biriktirmeye başlıyoruzz

Izinlerimizde bir sıkıntı çıktı olmadi belki son dk plân yapariz nasip.

Sempatik maşallah sana 😍
Doğuma az kaldi ne heyecanlı bekleyiş.

Bu bayram tam bayram havasiydi colombrem 😊
Geçmiş olsun sana cnm.
Rabbim kabul etsin.
Vaktiyle gelirse Şafak 34 :KK17:

Günaydin kizlar,

günler yogun geciyor. Zamlar burdada basini aldi gidiyor, en kötüsüde bazi ürünleri zor buluyoruz artik. Ay cicek yagi 3 haftadir reyonlarda yok. Varsada 1 litteyi 5€ ya satiyorlar. Un kisi basi 2 Paket…
Parasal konularda birtürlü toparlanamadik. Tek maasla mümkünati yok gecinemiyoruz.

Sizde durumlar nasil?

Günaydin kizlar,

günler yogun geciyor. Zamlar burdada basini aldi gidiyor, en kötüsüde bazi ürünleri zor buluyoruz artik. Ay cicek yagi 3 haftadir reyonlarda yok. Varsada 1 litteyi 5€ ya satiyorlar. Un kisi basi 2 Paket…
Parasal konularda birtürlü toparlanamadik. Tek maasla mümkünati yok gecinemiyoruz.

Sizde durumlar nasil?
Günaydın arkadaşım ❤️
Yapay kıtlık ile insanları terbiye edecekler.
Herşey plan dahilinde ilerliyor. Maalesef bunlar yine iyi günlerimiz. Onların planladığı gelecek, cehennemin dünyaya inmesi gibi bir nevi. Ama ne yaparlarsa yapsınlar üst akılın da üstü var. O planların başlarına geçtiğini de biz görmesek bizden doğanlar görecek Allah'ın izniyle.

Selam canlar,

herkes nerde?
Arabamızın bir iki tahmirati vsrdi yaptirdik, bir kismini allahtan garantisi sayesinde sigorta ödüyecek, yinede bi 800€ bizden gidiyor. Rahatligi oldugu kadarda gercekten masrafida var.
Bugün komsumla ciftlikden süt almaya gitdik. Güzel cikarsa artik hep ordan aliriz.
Cok anlatilcak birsey olmuyor bu aralar.

Selam kizlar,
Yogunluktan giremiyorum. Güya bu sene calismayacaktim 🙈 isler yogun, bir sürü ders, sinav, proje, makale 😅
Asminin dedigi gibi Almanyada pahalandi hersey. Sadece elektrik icin 2100 euro geriye dogru eksik tamamlayarak ödeme aldilar bu ay bizden pat diye. Cocuklar salon camini kirdi 850 euro. Kücük banyoyu yaptirdik (dusakabin ve falyanslar degismedi) 2000 küsür euro.
Aycicek yagi en ucuzu 5 euro o da bulursan 🙄 neyse iste biz de birikimden yedik mecburen bu siralar. Yetismiyor hicbir sey 😫

Selam kizlar,
Yogunluktan giremiyorum. Güya bu sene calismayacaktim 🙈 isler yogun, bir sürü ders, sinav, proje, makale 😅
Asminin dedigi gibi Almanyada pahalandi hersey. Sadece elektrik icin 2100 euro geriye dogru eksik tamamlayarak ödeme aldilar bu ay bizden pat diye. Cocuklar salon camini kirdi 850 euro. Kücük banyoyu yaptirdik (dusakabin ve falyanslar degismedi) 2000 küsür euro.
Aycicek yagi en ucuzu 5 euro o da bulursan 🙄 neyse iste biz de birikimden yedik mecburen bu siralar. Yetismiyor hicbir sey 😫
Anlasilan herkes yogun. Kimse yazmiyor 🤷‍♀️

Günaydın kızlar
Doğum yaklaştıkça bizde eksikler de masraflarda iyiden iyiye arttı

2 gün önce anne yanı beşik aldık bebişe.

Ay başında bir adet çeyrek almıştım zaten.
Bu ay ekstradan kenara 2700 TL atabildim çeyrek için.
Üstüne hiç ekleme yapamadım.
Altında uçunca çeyreği de alamadım.
Bir müddet daha TLde bekleyeceğim sanırım.
Ne zaman 2 çeyrek parasına ulaşırsam kuyumcumun yolunu o zaman tutarım :KK55:

Bereketli olsun cnm
Tesekkur ederim canim🥰
Temmuza kadar ne alabiliyorsak artık.
Temmuzda kurban ağustos Eylül ekim kış hazırlığı çocukların okul masrafı derken ocağa kadar yolumuzu şaşırıyoruz. Allah kazanclarimiza bereket versin insallah

Selam kizlar,

Çok geçmiş olsun, cam sigortanız yokmuydu?

Hayırlı sabahlar kızlar
Pazartesi günü aniden suyum geldi ve 36. Haftada erken doğum yaptım
Hamd olsun bebekte bende iyiyiz.
Hastaneden çıkıp direk anneme geldik
Bir müddet buradayız artık 🥰
Gözünüz aydın sempatik. Iyi olmanıza çok sevindim. 😍🧿😊. Mis kokulu kızın ne tatlıdır şimdi.

Hayırlı sabahlar kızlar
Gözünüz aydınn
Allah analı babalı byütsün:dua:

Hayırlı sabahlar kızlar
Gözünüz aydın canim
Miss kokuyu bizim yerimizde cek icine🥰

Hayırlı sabahlar kızlar
Hayırlı, uğurlu,uzun ömürlü evlat olsun inşallah.
Gözünüz aydın,sağlıkla büyütün 💐

X