- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.166
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Allah ömür verirse buradayızİnşallah canım 5 yıl buradayız o halde..
Ah o sigara bi bırakabilmek ama yok, 20 senedir içiyorum maalesef...
Ben para kumbarasi yapamıyorum.siz nasıl başarıyorsunuz? Sonuçta o bozukluğu harcamazsam, bütünü bozduruyorum...degisen bir şey olmuyor gibi geliyor bana..bi beceremedim..
Ne güzel fiziki altına merakımla yalnız değilim hangi bankayı tercih ediyorsunuz?Bende fiziki altın seviyorum,banka kasasında muhafaza ettim. Altından hiç zarar etmedim biriktirdim ev alırken peşinat için sattım.
ben de fiziki altıncıyım, yalnız bırakmam seniNe güzel fiziki altına merakımla yalnız değilim hangi bankayı tercih ediyorsunuz?
O altınlar size ev aldırmış tebrik ederim sizi
maşallah süpermiş...tekrar bi deneyeyim bari..açılmayan kumbara olması lazım tabi, benim elim hemen ona gidiyorIşte benim kocaman ayı kumbaram
İnşallah canım 5 yıl buradayız o halde..
Ah o sigara bi bırakabilmek ama yok, 20 senedir içiyorum maalesef...
Ben para kumbarasi yapamıyorum.siz nasıl başarıyorsunuz? Sonuçta o bozukluğu harcamazsam, bütünü bozduruyorum...degisen bir şey olmuyor gibi geliyor bana..bi beceremedim..
Yalnız bırakma Canım beni buralardayım artık ben de agustos 5 te gün sırası bende tıkır tıkır 2100 tl bekliyorum iki ata alacağım onlarla.ben de fiziki altıncıyım, yalnız bırakmam seni
maşallah süpermiş...tekrar bi deneyeyim bari..açılmayan kumbara olması lazım tabi, benim elim hemen ona gidiyor
ama o 1-2 tl ler alış verişte çok işe yarıyor..ben bi de birikince hemen a101 e gidip o bozukluklarla alış veriş yapıyorum, sanki bedava gelmiş gibi oluyorBen günlük harcamalarımdan harcama olmuyorsa kumbaraya atıyorum.
Eğer o gün içinde 1 -2 tl artmışşsa ve ertesi güne yetmeyecekse atıyorum.
Bazen annem ve eşim biriktirip atıyor.
Böyle böyle birikiyor.
Yoksa ay bugün 5 10 atayım demiyorum.
maşallah canım, darısı başıma inşallah... 2100ün de şimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsun..ben eylül gibi yine kk dan 2 cumhuriyet alıp 4 e böldürebilirim..madem gün yapmıyorum böyle böyle biriksin..ama temmuz-ağustos gider fazla...ancak eylülde yapabilirim bu hedefimiYalnız bırakma Canım beni buralardayım artık ben de agustos 5 te gün sırası bende tıkır tıkır 2100 tl bekliyorum iki ata alacağım onlarla.
Açılmayan kumbara olması çok iyi oluyor attıktan sonra mümkün değil alamazsın
Zaten attıkça alışkanlığa dönüşüyor atmayınca rahatsız oluyorsun
Özlem denizmenin videolarını izledm diyor ki 21 gün üst üste yapılan davranış alışkanlık oluyormuş, hep yapılıyormuş bir daha bir daha.
Ben bu alışkanlığı kazandım ya şükürler olsun..
Olsun Canım sen de eylüle kadar kumbaraya başlarsın az da olsa o da bir adım..maşallah canım, darısı başıma inşallah... 2100ün de şimdiden hayırlı uğurlu bereketli olsun..ben eylül gibi yine kk dan 2 cumhuriyet alıp 4 e böldürebilirim..madem gün yapmıyorum böyle böyle biriksin..ama temmuz-ağustos gider fazla...ancak eylülde yapabilirim bu hedefimi
Allah herkese nasip etsin inşallah güle güle oturun evinizde.karamelli_turta ben akbanktan kasa kiralamıştım oradaydı. Şimdi altında yok kasada kiralamıyorum.
Teşekkür ederim canım allah razı olsun.
Allah herkese ev nasip etsin. Evi olanlarda mutlu mesut sevdikleriyle huzurlu günlerde otursunlar inşallah.
tamam canım deneyeceğim mutlaka, biraz tez canlıyım sanırım ufak meblağlar pek motive etmiyor hemen artsın istiyorumOlsun Canım sen de eylüle kadar kumbaraya başlarsın az da olsa o da bir adım..
İnanmazsın belki ama benim ilk birikimim aylık 20 tl ile başladı o zaman bir sürü kredi ve kk borçlarım vardı.
Aralık 2015teki 20 tl param benim ilk birikim adımım oldu.
Şu anki hedefim ayda bir ata düşün cnm
Tabi o zamanlar o kadar çok ödemelerimiz vardı ki maaştan para kalmıyordu bile bize.
akrep burcu olabilir misin? ben akrebim ve tam özelliği aslında
Koç burcuyum bendeakrep burcu olabilir misin? ben akrebim ve tam özelliği aslındabu arada cimri mi oldum ne, en ucuz maliyetle ikram hazırlamaya çalışıyorum sürekli...
Bende eşimde koç burcuyuz.Koç burcuyum bende
Ama akraple anlaşabildiğimi farketmiştim. Tasarrufa geçmişsin demek ki sende güzel gelişmeler var o zaman
Çok teşekkür ederim canım. Daha güzelini allah sizlere nasip etsin.akrep burcu olabilir misin? ben akrebim ve tam özelliği aslındabu arada cimri mi oldum ne, en ucuz maliyetle ikram hazırlamaya çalışıyorum sürekli...
Allah bereketini artırsın. Çok güzel düşünüyorsun canım geleceğini garantiye almak gerek.Allah herkese nasip etsin inşallah güle güle oturun evinizde.
Bende çocuklarımın geleceği için birikim yapıyorum