- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
- Konu Sahibi karamelli_turta
Bugünden itibaren başlayalım o zaman kumbaraya tekrar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koç burcuyum bende
Ama akraple anlaşabildiğimi farketmiştim. Tasarrufa geçmişsin demek ki sende güzel gelişmeler var o zaman
Bende eşimde koç burcuyuz.
Çok teşekkür ederim canım. Daha güzelini allah sizlere nasip etsin.
Cimrilik diye düşünme eldeki ve evdeki imkanlarla çok güzel şeyler ortaya çıkarabilmek marifet diye düşünmelisin bence.
Allah bereketini artırsın. Çok güzel düşünüyorsun canım geleceğini garantiye almak gerek.
para kumbarasına mı? ama ben evdeki bozukları falan organize edip 2 tam 1 çeyrek toparlamaya çalışacaktım 2000 in üstüne...bozuk kumbaraya ben salıdan sonra başlayayım..Bugünden itibaren başlayalım o zaman kumbaraya tekrar
Canım ben evlendim yığınla borç ödedik kaynanam sagolun kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sayılır ona sorsan çocuk evlendirdik düğün yaptık der.Allah bereketini artırsın. Çok güzel düşünüyorsun canım geleceğini garantiye almak gerek.
Sen kendini salıya ayarla tatlım bende cumartesi anca başlarım. Avans gelsin öylepara kumbarasına mı? ama ben evdeki bozukları falan organize edip 2 tam 1 çeyrek toparlamaya çalışacaktım 2000 in üstüne...bozuk kumbaraya ben salıdan sonra başlayayım..
Cumhuriyet ile ata aynı cnm, tam altın farklı aralarında 25 tl falan oynuyorkızlar cumhuriyet ile ata arasındaki avantaj farkı nedir? bozarken daha mı az kayıp oluyor ata altında?
aaa bana cumhuriyet ile tam aynı ata farklı dediler kuyumcular..2-3 yere sordum hatta...cuhuriyet tam altındır dediler...ben 950 den aldım en son sanırım cumhuriyet diye alıyorum hep ama tam altın..bi bakayım ben internettenCanım ben evlendim yığınla borç ödedik kaynanam sagolun kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sayılır ona sorsan çocuk evlendirdik düğün yaptık der.
E o kadar borç ödeyip takıları da bozdurunca madem kimsenin umrunda degil ben mi düşüneceğim havasına girdim sürekli harcadım kendimiz için çocuklarım için.. Maaştan bir kuruş para bırakmadım.
Ama ben çocuklarıma öyle yapmayacağım onların geleceği için biriktiriyorum. Kimse arkamdan beddua etmesin Ah etmesin.
Sen kendini salıya ayarla tatlım bende cumartesi anca başlarım. Avans gelsin öyle
Cumhuriyet ile ata aynı cnm, tam altın farklı aralarında 25 tl falan oynuyor
Tam altın 930 ise, ata altın 960
Ata altın gramaj olarak da daha ağır ve yatırımlık onu tavsiye ediyorlar
şimdi baktım senin dediğin doğru canım beni yanıltmışlar benim aldıklarım tam altın...eee tam ile ata arasında; bozulurken kayıpta mıyım yani benCanım ben evlendim yığınla borç ödedik kaynanam sagolun kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sayılır ona sorsan çocuk evlendirdik düğün yaptık der.
E o kadar borç ödeyip takıları da bozdurunca madem kimsenin umrunda degil ben mi düşüneceğim havasına girdim sürekli harcadım kendimiz için çocuklarım için.. Maaştan bir kuruş para bırakmadım.
Ama ben çocuklarıma öyle yapmayacağım onların geleceği için biriktiriyorum. Kimse arkamdan beddua etmesin Ah etmesin.
Sen kendini salıya ayarla tatlım bende cumartesi anca başlarım. Avans gelsin öyle
Yoo öyle bir kayıp yok onları öyle almışsın dursunlar öyle bundan sonra alacaklarını ata al hem daha ağır hem tarih yazmıyor üstünde tarih eski yeni kaybın olmaz.şimdi baktım senin dediğin doğru canım beni yanıltmışlar benim aldıklarım tam altın...eee tam ile ata arasında; bozulurken kayıpta mıyım yani ben
koçlar kararlı olur, ekip süper maşallah ben ve eşim akrepler olarak pek bi savurgan,tutumsuz, ağustos böceği misaliyiz aslında
Aminn cümlemize inşallah tatlım, Rabbim hepimizi hep güzelliklerle karşılaştırsın...
eskiden olsa hemen pastaneye gidip en pahalı bi sürü çeşit doldurmuştum eve, şimdi bileğe kuvvet :) tasarruf sağolsun...
Olsun canım zararın neresinden dönersen kardır.Canım ben evlendim yığınla borç ödedik kaynanam sagolun kendi düğünümüzü kendimiz yaptık sayılır ona sorsan çocuk evlendirdik düğün yaptık der.
tamam canım ama ben alırken sanırım cumhuriyet fiyatına bakıyordum kazıkladılar mı acaba beni en son ne zaman kaçtan almıştın sen ata altını?Yoo öyle bir kayıp yok onları öyle almışsın dursunlar öyle bundan sonra alacaklarını ata al hem daha ağır hem tarih yazmıyor üstünde tarih eski yeni kaybın olmaz.
hahahah bizimkiler de oğlan evlendirdiler sözde...hiç açmayayım ağzımıOlsun canım zararın neresinden dönersen kardır.
Benim kv de öyle der çocuk evlendirdi bana taktığı sadece 10 gr. Lazer bilezik ti. Şaka gibi ya ben arkadaşıma daha fazlasını takmıştım.
yaa şuan son derece kötü hissediyorum sanırım cumhuriyet fiyatına tam kakaladılar bana..hepsi mi aynı şeyi yapar ama yaaaYoo öyle bir kayıp yok onları öyle almışsın dursunlar öyle bundan sonra alacaklarını ata al hem daha ağır hem tarih yazmıyor üstünde tarih eski yeni kaybın olmaz.
Yazlığınız hayırlı olsun iyi günlerde oturun.Herkese merhaba
Bir kaç ay fena sıkışığım
Yazlığımı alırken annemden aldığım borç
Yazlığıma eşya taksitleri
Oğlumun okul taksidi derken
Her ne kadar şu an biriktiremesem de maaşımı yetirmeye çalışıyorum .
Yazlığım için çok hayallerim vardı ama maddi olarak şuan altından kalkamayacağım
2017 hedefim ; yazlığımın eşyalarını eksiksiz bir şekilde sıfırdan almak ve taksitlerini aralık ayında bitirmekti , umarım hedefime ulaşırım ..
Birikimlerimiz bereketli olsun
İnşallah canım 5 yıl buradayız o halde..
Ah o sigara bi bırakabilmek ama yok, 20 senedir içiyorum maalesef...
Ben para kumbarasi yapamıyorum.siz nasıl başarıyorsunuz? Sonuçta o bozukluğu harcamazsam, bütünü bozduruyorum...degisen bir şey olmuyor gibi geliyor bana..bi beceremedim..
ben de atıyorum ama sabah markete giderken ya da gece kapıcıya sipariş yazacaksam onlardan kullanıyorum..bazen 200 bütün para oluyor, üstü geldi gelmedi, karıştı stresi yaşamayayım diye bozuklara dadanıyorum maalesefHer akşam çantamdaki/cüzdanımdaki tüm bozuklukları direk kumbaraya atarak yapıyordum , ocaktan beri pek biriktiremedim
Yazlığınız hayırlı olsun iyi günlerde oturun.
Borç olmadan hiçbir şey sahibi olamıyoruz.
Hedeflerine ulaşırsın inşallah.
Allah ödeme kolaylığı versin.