- 21 Eylül 2009
- 9.734
- 9.834
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
Amin canım cümlemiz e inşallah.Hayırlı olsunnora2010 yepyeni hesabın bol bol gramlar alasın inşallah Canım....
Kızlar ben hem dolar hesabı hem euro hesabı açtım
Çok mutluyum.
Ufak tefek paralarla birşeyler alırım inşallah.
Altın hesabı da açaçaktım ama abartmayayım dedim.60.66 tl ye 17 dolar aldım.
Çekip paranı dolar euro al derim yads altınKızlar size bişey danışcam, benım bes vardı, 3000 var ıcınde. ama odemeye devam etmıyorum dondurdum. odemeye devam etmekmı mantklı yoksa oradakı parayı cekıp altınmı almak mantıklı sızce
Bende bilmiyordumhesabı nasıl acıyorsunuz ? :)
Ben altın hesabı açtığımda banka bana öyle söylemişti, eğer isterseniz fiziki altınlarınızı da getirebilirsiniz ve eksper kaç grama denk olduğunu hesaplıyor demişti.Amin canım cümlemiz e inşallah.
Birde sözleşmede okudum,fiziki altın da götürülebiliyormuş bankaya.
Ama ucuza mı alıyor lar acaba.
Malum evde tutmak sıkıntı, bilgin varmı?
Ben olsam paramı çekip altın alırımKızlar size bişey danışcam, benım bes vardı, 3000 var ıcınde. ama odemeye devam etmıyorum dondurdum. odemeye devam etmekmı mantklı yoksa oradakı parayı cekıp altınmı almak mantıklı sızce
Bende bilmiyordum
Mobilinternet varya bende
Maaş kartımın olan
Onu kurcalaya kurcalaya buldum ve de aötım
Maaş müşterileri olduğum için de kesinti yapmadılar hesap için ücretsiz yani
Ben altın hesabı açtığımda banka bana öyle söylemişti, eğer isterseniz fiziki altınlarınızı da getirebilirsiniz ve eksper kaç grama denk olduğunu hesaplıyor demişti.
Seçim senin cnm....
Ben olsam paramı çekip altın alırım
Hangi bankadan alıyorsan maaşını onun internet programını tele yüklersenaa benımde maas kartım var, yarın bı arastıraym
Hangi bankadan alıyorsan maaşını onun internet programını tele yüklersen
Telefon dan yapabilirsin hesap açmayı.
Ben buraya da telefon dan giriyorum
22 ayar da zararon daha az olur.orada tl karsılıgı altın euro falan alıyoruz yanı
peki bişey sorcam size altınlarla ılgılı
mesela atıyorum 14 ayar kolye alıyoruz 500 tl satarken 300 tlye satıyoruz 200 zarar
14 ayar yerıne 22 ayar alıncada durum aynımı oluyor
22 ayar da zararon daha az olur.
Gram alırken de dikkkat et 24 ayar almaya çalış 22 ayar olan gramlar 1 tık daha ucuz.
Evet dolar euro altın alabiliyorsun hesaptan
Hyr cnm bankaya gitmene gerek yok internet bankaciligindan açabilirsiniz.Benim maaş hesabı olan bir kartım var.
Telefon dan internet bankacılığı da kullanıyorum fakat dolar altın euro hesabı nasıl açılır bilmiyorum illaki bankaya mı gitmeliyim.
Çok hayırlı olsun,tatlı bir yorgunluk:)) Allahım güzel günlerde oturmayi nasip etsin ınş.Kızlaaarr çok heyecanlıyım , heyecanımı sizinle paylaşmak istedim ..
Yazlığıma eşyalarımı götürmeme son 3 gün kaldı , inşaAllah cmrtesi götüreceğiz ..
1 yıldır eşyaları aldıkça çantalarıyla gardrobun üstüne koyuyordum
3 saate yakındır düzenliyorum , mutfak ürünlerini 1 koliye , yıkanacak tüm kıyafet nevresim vb gibi 1 koliye koydum , fotoğraflarını da çektiğim için uzun sürdü , ama olsun severek yaptım , inşaAllah iyi güzel mutlu huzurlu şen günlerinize şahitlik yaparlar
Karıştıra Karıştıra kendim buldum canımHyr cnm bankaya gitmene gerek yok internet bankaciligindan açabilirsiniz.
Canım eminim çok güzel duygulardır bunlar.Kızlaaarr çok heyecanlıyım , heyecanımı sizinle paylaşmak istedim ..
Yazlığıma eşyalarımı götürmeme son 3 gün kaldı , inşaAllah cmrtesi götüreceğiz ..
1 yıldır eşyaları aldıkça çantalarıyla gardrobun üstüne koyuyordum
3 saate yakındır düzenliyorum , mutfak ürünlerini 1 koliye , yıkanacak tüm kıyafet nevresim vb gibi 1 koliye koydum , fotoğraflarını da çektiğim için uzun sürdü , ama olsun severek yaptım , inşaAllah iyi güzel mutlu huzurlu şen günlerinize şahitlik yaparlar
Ben biraz geriden geldim cnm görmedim açtığını çok hayirli olsun Allah artırsın:))Karıştıra Karıştıra kendim buldum canım
Altın usd euro hepsinden açtım