- 17 Aralık 2016
- 1.454
- 4.687
- Konu Sahibi karamelli_turta
buzmavileylak foto isteriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nıye kapttırmadın eksini ? Ben kapattırdım çok şükür bu ay eşiminkini de kapatıyoruz borcu yok ama dilekçe vermemız lazımBugün babamın maaşını çektik.. adama 90 lira zam gelmiş.. zoruma gitti..
ne biçim memleket emekliye bu kadarcık zam olur mu? İnsanlar nasıl geçinecek nasıl yetirecek..
paranın kıymetini bilmek lazım.. şükür babamın evi arabası var ancak önümüz bayram, önümüz kış.. geçenlerde bi tshirte 70 lira verdiğim aklıma geldi utandım kendimden.. meğer 90 lira emekli için ne demekmiş..
Az önce eksi hesabımı yaklaşık yarıya indirdim.. aylık 50 lira eksi hesap faizi veriyordum..
bundan sonra daha dikkatli harcayacam paramı.. babamın her ay bana verdiği bi miktar para var onunla sırf onlar için birikim yapıcam..
Sen yine de evdeki eşyaları satma Canım
Para eline geçtiği gibi koş kuyumcuya
Hepimizin yöntemleri farklı ama kendimize en uygunu deneyip görüp anlıyoruz....
Nasıl ve ne şekilde olursa olsun amaçlar bir yol aynı... Allah gönlüne göre versin cnm
Çocuklarımız geleceğimiz.. Onları hayata hazırlamak, yol gösterici ve en büyük destekçileri olmak görevimiz...
Hepinizin çocukları o kadar şanslı ki....
Çünkü eksideyimCanım nıye kapttırmadın eksini ? Ben kapattırdım çok şükür bu ay eşiminkini de kapatıyoruz borcu yok ama dilekçe vermemız lazım
Benim fikrimi soracak olursan ben nedense BESi hiç sıcak bulamadım. Bir kere birikim amaçlı olsa adı emeklilik olmaz, devlet bizi çok düşünüyor olsa zorunlu olmaz.Selam kızlar
Bugun Bes bilgilendirmesi vardı
İlk 2 ay zorunlu kesilecek fakat sonra ne yapacağıma karar veremedim
Bende çok merak ettim çok da sevindim güle güle kullan Canım iyi günlerde inş....Kizlar bilezigi aldim fok güzell hemde spor ve gunluk
Bugün babamın maaşını çektik.. adama 90 lira zam gelmiş.. zoruma gitti..
ne biçim memleket emekliye bu kadarcık zam olur mu? İnsanlar nasıl geçinecek nasıl yetirecek..
paranın kıymetini bilmek lazım.. şükür babamın evi arabası var ancak önümüz bayram, önümüz kış.. geçenlerde bi tshirte 70 lira verdiğim aklıma geldi utandım kendimden.. meğer 90 lira emekli için ne demekmiş..
Az önce eksi hesabımı yaklaşık yarıya indirdim.. aylık 50 lira eksi hesap faizi veriyordum..
bundan sonra daha dikkatli harcayacam paramı.. babamın her ay bana verdiği bi miktar para var onunla sırf onlar için birikim yapıcam..
Çok güzel Canım kaç gr ve kadara aldın?Boyle kizlar baya ince
Eki Görüntüle 2022630
15 gram canim ama fotoda kalin durduguna bakma 3mm falan genisligi yada 4 tur alyansimin yarisi incelikte. 2000 tl canim gunluk kullanym hem yatirim olsun istedim ondan ozellikle ince yaptirdmÇok güzel Canım kaç gr ve kadara aldın?
Iyi günlerde kullanman dileğimle....
Çok güzel hayırlı olsun.Boyle kizlar baya ince
Eki Görüntüle 2022630
Çok güzel hayırlı olsun.
Eskiden bu bileziklere kibrit çöpü denirdi ve ben çok severdim.
Hayırlı olsun nora2010 yepyeni hesabın bol bol gramlar alasın inşallah Canım....Sonunda altın hesabı da açtım.
1gr altın da alsam mı başlangıç olarak bilemedim