- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #4.101
labne almayı unutmuşum çok tatlıyım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle afiyetle yiyin canım maşallah sana![]()
Maalesef harcanıyor canım öyle böyle..
Afiyetle yiyin inşallah![]()
kuyumcuu aradım, ceyrek 244 22 ayar bılezık 139 olmus gramı, 134'ten almısm, off ck fazla degılmı suan
ben de markete gittim bide çerezciye. toplamda 60 lira harcadım.
şimdi ekmek yapacam, pasta yapacam.
no_name_ eline sağlık canım şimdiden afiyet olsun. güzelmiş hazırlığın.
@gulenyuzumsunsen hoşgeldin birikimin daim olsun:)
labne almayı unutmuşum çok tatlıyım![]()
alternatif krema tarifi bakacam. acaba pastaya kakaolu puding mi sürsem nasıl olur sence?saol canım, bu hafat da böyle olsun bakalım, madem böyle istedi eşim...bana da kolaylık olacak hepsini bugün pişirim buzluğa atacağım..elimin altında hazır bulunur sonra mikrodalgada ısıtır sıcacık yediririm...
sana yoooooo diyorum..bir kez daha markete gitmek! kabussss
Çok üzüldüm açıkcası bu kadarını beklemiyodum hakkınızda hayırlısı olsun oğlunuzun üzülmüyceği şekilde olsun herşey inşallahPazar dönücem inşaAllah
Amin , biz raydan çıktık , huzur ferahlık biraz zor bize .. Yine de hayırlısı
Derindondurucun hayırlı olsun
Özetle hangi modeli kaça aldın
Gerçi ben düşünmüyorum ama alacaklar için sormuş olayım
Ben kış hazırlığı hiç yapmıyorum
Sebzeleri mevsiminde yemeyi seviyorum
Anca kızılcık vişne barbunya ve bezelye koyuyorum , onların da hazırlığa ihtiyacı yok ..
Geçen yıl çilek reçeli yapmıştım oğlum çok seviyor diye ..
Bu yıl yazlığın peşinde koştururken yapamadım
Çevremde gösterecek biri olsa erişte , tarhana ve salça yapmak isterim ..
Bu duyguyu çik iyi biliyorum canım günlerdir bende öyleyimAyaklarımın altı zonk zonk zonk canım :)
Sen nasılsın?
Kolay gelsin sana da canım :)ayy en tatlı zamanları allah bağışlasın:) iyiyim akşam misafirim var onun telaşındayım. dışarı çıkacam birazdan.
yok yenmedim ayaktayım![]()
Amin canim inşallah gecicek biraz sık dişini bu arada cok sıkı iç çamaşırları giyme ki o bölgeye baskı yapmasın hatta evdeyken filan bol eteklerden giy ki iyice hava alsin oksijene ihtiyacı vardir yaraların iyileşmek icinHepinize cok tesekkurler kızlar.
2 ayrı doktora gittim. Ilaclar kremler, kantaron yağı hepsini kullanıyorum. Insallah gecer.
Kolay gelsin jelibon afiyet olsunben de markete gittim bide çerezciye. toplamda 60 lira harcadım.
şimdi ekmek yapacam, pasta yapacam.
no_name_ eline sağlık canım şimdiden afiyet olsun. güzelmiş hazırlığın.
@gulenyuzumsunsen hoşgeldin birikimin daim olsun:)
Canım eşini tebrik ederim ne guzel ev işlerinde yardımcı olması çok şanslısınbugün iş çıkışı eşim ben, kv belki bekar kaynım da gelir eşimin dayılarını ziyarete gidecez.. ilçede oturuyorlar.. akşam döneriz.. eşimi aradım napıyosun diye temizliğe başlamış, evi temizliğe girişmiş sağolsun.. bekle ben çıkınca hallederim dedim ama yok yok ben yapayım yapabildiğim kadar dedi.. peki kolay gelsin diyip usulca kapattım telefonu:) ben yarın detaylarla ilgilenirim artık..
Afiyet bal olsun tatlım bu haftada böyle olsun haftaya senin düzenine geçersinizalış verişimi yaptım geldim...bugün de 80 tl gitti...
6 adet tam yufka aldım bunun 5 adedi ile peynirli yalancı su böreği yapacağım, 1 adedini de 2 ye bölüp tavuklu sosyete mantı gibi yapacağım...
üçgen yufka aldım, onunla patlıcanlı börek yapacağım sigara böreği gibi saracağım
patatesli kek yapacağım
bir de normal kek yapacağım, evde hurma varmış dolapta belki ufak hurma parçaları koyabilirim içine...
bunları hazırlayıp buzluğa atıp günlük çıkaracağım
bu akşama fırın makarna yapacağım
a101 den hazır pizza aldım, bi akşam da pizza yenir..
madem eşim fast food istiyor bu hafta böyle beslensin bakalım, sonra içim kurudu der yemeklere geçeriz haftaya![]()
Amin canım seninde birikimlerin bol bereketli olsun gönlunce olsunİnşallah allahım hepimize hayırlı birikimler nasip etsin canım
saol canım mozaik çok severim. başka bi krema yapacsm hallettim pastayıBu duyguyu çik iyi biliyorum canım günlerdir bende öyleyimsana kolay gelsin misafirlerini ağırlarken arada uğra bekleriz
![]()
buzmavileylak biliyorum beklemek zor ama acele etme canım kendini boşuna strese sokarsın adet dönemin gecikirse yaparsın olur mu
![]()
ayiciklijelibom bende mozaik pasta öneririm canım hem pratik hemde ucuz bi tatlı olur
![]()
no_name_ m kolay gelsin canim sana alısverisinde benimde evde cok isim var ama canım hic istemiyo
![]()
saol canım senin de eline sağlık:) keşkee çok paramız olsaydı külçe altın alır rendeler rendeler kullanırdıkKolay gelsin sana da canım :)
Ben de temizlik yaptım bu saate kadar şimdi kızımı uyuttum birkaç okumam gereken şey var onları okuyacağım da önce size bir bakayım dedimaltınlar konuşulmuş keşke çok param olsa da alsam canım çekti
hepinize kolay gelsin kızlar inşallah müsait olunca geleceğim yine
![]()
Çok iyi canim kararını verdiysen kolay gelsin afiyet bal olsun hepinizesaol canım mozaik çok severim. başka bi krema yapacsm hallettim pastayı
Ne güzel bitirmişsin canim temizligiKolay gelsin sana da canım :)
Ben de temizlik yaptım bu saate kadar şimdi kızımı uyuttum birkaç okumam gereken şey var onları okuyacağım da önce size bir bakayım dedimaltınlar konuşulmuş keşke çok param olsa da alsam canım çekti
hepinize kolay gelsin kızlar inşallah müsait olunca geleceğim yine
![]()
kıızzz ozaman yaptığın pastalara bile altın serpiştirirdinsaol canım senin de eline sağlık:) keşkee çok paramız olsaydı külçe altın alır rendeler rendeler kullanırdık
miniğin mışıl mışıl uyur da sen de keyifle okursun umarım:)
patatesi.çiğden koydun dimi rende mi yaptın? tamam şeker haber verirsin merak ediyorum:)canlar mutfakta boğuşmaktayım,
ayiciklijelibom canım şu tarifini verdiğim patatesli kek şu an fırında azıcık değişiklik yaptım alttaki yorumları okuyup, pişince haber veririm sana bakalım lezzetli olacak mı? yorumlardan birinde kadının biri eşim bi borcamı yedi yazmış, bakalım benimki de yiyecek mi
![]()
Günaydın arkadaşlarhepinize mutlu bi hafta sonu diliyorum çalışan arkadaşlara kolaylıklar diliyorum
benim üzerimde bir tembellik bir uyuşukluk ki hiç sormayın
Çok üzüldüm açıkcası bu kadarını beklemiyodum hakkınızda hayırlısı olsun oğlunuzun üzülmüyceği şekilde olsun herşey inşallahderin dondurucu icinde çok teşekkür ederim
hotpoint aldım A+ ve net 235 lt 7 çekmeceli buzdolabı tipi bi modelini aldım netten. En uygun g.gidiyorda m.markt magazasında buldum 1199 tl ye bana ozel indirim ve kredi kartina hediye puanla yaklaşik olarak 1070 tl ye geldi
bakalım gelince daha net yorum ve tavsiyede bulunabilirim netten olumlu yorumlar okudum ve aldım hayırlısi bakalım
Evet kesinlikle yüklü birikimlerde evde birikim riskli olur yillar önce yakut küpe ve yüzüğümü kücük bir altın kolyemi çaldırmıştım ki bunları taki olarak kullaniyordum birikim alanı evde tutmayı önermemeve h.ici h sonu fiyat farki var hatta mesai dısında alım satımlar makas açilıyor ancak mesai icinde alırsanız gayet uygun olduğunu düsünüyorum
ja sevgili
no_name_ kadar bi pazarlık yapabilirseniz kuyumcuda çok uygun olur tabi
![]()
Bu duyguyu çik iyi biliyorum canım günlerdir bende öyleyimsana kolay gelsin misafirlerini ağırlarken arada uğra bekleriz
![]()
buzmavileylak biliyorum beklemek zor ama acele etme canım kendini boşuna strese sokarsın adet dönemin gecikirse yaparsın olur mu
![]()
ayiciklijelibom bende mozaik pasta öneririm canım hem pratik hemde ucuz bi tatlı olur
![]()
no_name_ m kolay gelsin canim sana alısverisinde benimde evde cok isim var ama canım hic istemiyo
![]()
saol canım senin de eline sağlık:) keşkee çok paramız olsaydı külçe altın alır rendeler rendeler kullanırdık
miniğin mışıl mışıl uyur da sen de keyifle okursun umarım:)
kıızzz ozaman yaptığın pastalara bile altın serpiştirirdin
tobosolu_dulcinea canımm evet şükür çok detaylı olmasa da mikrop kapmayalım diye haftalık bir temizlik yapıyorum
okuma işini akşama bırakmak çok iyi fikir serin serin ama benim kızım yüzünden 10 da pertim çıkıyor ve uyuyorum kendisi de 9 buçuk gibi uyuyor bana hiç vakit kalmıyor yani
elecda senin de bebeğin küçük sayılır sana bir şey danışacağım dün parkta bir çocuk kızımı ittirdi tutmasam düşüyordu kızım ve baya ağladı. kızımı da şevkatle büyüten biriyim kimseye öyle zarar vermez doğal olarak karşılık vermedi. ama ağlaması ve bu tarz şeylere parkta maruz kalması canımı çok sıktı annesi de kızdı çocuğa filan kimseye bir şey demedim kızımı sakinleştirip oynatmaya devam ettim. bu gibi durumlarda ne yapıyorsun ne yapmalıyım sence? hani bunun daha kreşi var kızım hep böyle saldırgan çocukların hışmına maruz mu kalacak
![]()
serpiştirirdim valla:))kıızzz ozaman yaptığın pastalara bile altın serpiştirirdin
tobosolu_dulcinea canımm evet şükür çok detaylı olmasa da mikrop kapmayalım diye haftalık bir temizlik yapıyorum
okuma işini akşama bırakmak çok iyi fikir serin serin ama benim kızım yüzünden 10 da pertim çıkıyor ve uyuyorum kendisi de 9 buçuk gibi uyuyor bana hiç vakit kalmıyor yani
elecda senin de bebeğin küçük sayılır sana bir şey danışacağım dün parkta bir çocuk kızımı ittirdi tutmasam düşüyordu kızım ve baya ağladı. kızımı da şevkatle büyüten biriyim kimseye öyle zarar vermez doğal olarak karşılık vermedi. ama ağlaması ve bu tarz şeylere parkta maruz kalması canımı çok sıktı annesi de kızdı çocuğa filan kimseye bir şey demedim kızımı sakinleştirip oynatmaya devam ettim. bu gibi durumlarda ne yapıyorsun ne yapmalıyım sence? hani bunun daha kreşi var kızım hep böyle saldırgan çocukların hışmına maruz mu kalacak
![]()
çıkardım şimdi fırından çok güzel kabarmış, çiğden koydum, sadece patatesi rondodan geçirdim, ne rende kadar küçük oldu ne de küp küp kadar büyük..bakalım nasıl olmuş lezzetipatatesi.çiğden koydun dimi rende mi yaptın? tamam şeker haber verirsin merak ediyorum:)
mmm eminim çok lezzetli olmuşturçıkardım şimdi fırından çok güzel kabarmış, çiğden koydum, sadece patatesi rondodan geçirdim, ne rende kadar küçük oldu ne de küp küp kadar büyük..bakalım nasıl olmuş lezzeti
ufak bir parça tattım şimdi, evet lezzetli olmuş canım, tadı mücver ve patatesli gözleme kıvamında...yapımı kolay ve pratik olduğu için kesinlikle denenebilir, başarılı..patatesleri daha ufak bile yapsam olurmuş, çok az dişe geliyor...mmm eminim çok lezzetli olmuştur![]()