günaydın a dostlarrrrr, hayırlı cumalar olsun hepimize inşallahhh, dualarımız kabul, paramız bereketli olsun inşallah....

veeeeeee şaşırtıcı bir şekilde eşimin maaşı dün akşam yatmış... geçen ay neredeyse 20 sine doğru yatmıştı, oldukça şaşırdım...şimdi duşa girip hazırlanıp doooğru kuyumcunun yolunu tutacağım, altının yıl içindeki en zirve en cicikli gününde altın almaya gideceğim...bu kimyon(kimyon diye bahsettiğim zat, kuzey kore lideri kim jong -un bu arada

) yaktı beni eşek herif...

bi şey yapacağından değil de, yaptığı artistlik işte...bi düz duramadı 3-5 gün daha, illa ortalığı karıştırıp altını fırlattı
masraf listemi görseniz sen deli misin ne altın alması önce ihtiyaçları karşıla diyebilirsiniz, liste oldukça uzun ve altın almazsam o paranın ömrü 2 gün bile değil, gözümü karartıp gidip alacağım..ama çok zor bir ay bizi bekliyor olacak...ya sabır... 3 yıl bu şeklide devam edebilirsem, Allahın izni ile oradan yürür giderim artık..serseri, başıboş avare geçen yıllarımın diyetini ödüyorum resmen...buna da şükür ne diyeyim..hakkımızda hayırlısı inşallahhhh
şimdi yavaştan gidip süslenip püsleneyim, ay ben çok kokoşum yaaa, yoruluyorum bu kadar kokoşlukla

bana o şikayetim var.com ve benzeri siteler fazla rencide edici geliyor, belki en son aşamada, hiç bir yetkiliye ulaşamadığım noktada başvurabileceğim bi yöntem olabilir...onun haricinde, neticede insan eli ile yapılan şeyler bunlar, hata olabilir, o kadar rezil etmeye gerek yok kimseyi diye düşünüyorum aslında...
yıllar önce -sen çok daha iyi bilirsin- haccp vardı artık iso 22000 oldu sanırım, bi gıda işletmesindeyim, haccp ve iso 9001 eğitimi alıyoruz, uzman bi örnek vermişti çok şaşırmıştık, mesela yemekten pişmiş sinek çıkması kalite sistemlerine aykırı iken insan sağlığını olumsuz etkilemediği için haccp e aykırı değildi...çok garip gelmişti bu bilgi bize...
sonuç itibariyle olur böyle hatalar deyip çok da şey yapmamak lazım sanırım
gözün aydın kuzum, kavuşmuşsn beybilerine, kıyamam ben sana,Rabbim ayırmasın evlatlarınızdan sizleri...
ben zıvanadan çıktım kaptanım, kopardım ipimi dört nala gidiyorum, sonum hayır olsun inşallah...
ben dişten arttırmayı bırak, artık neredeyse dişe değdirmeyecek hale doğru ilerliyorum

gizli pinti miiiii

açlık ve tokluk pintiliğine de baktırmak lazım, bence çok önemli...
bende de insülin direnci gibi harcama direnci oluştu...direniyorum, direneceemmmmm