Hoşbuldum teşekkürler
Aslında yerleşmek 2 saatlik işti bana göre
Ancak beyaz eşyaların gelişinde sıkıntı oldu , Her gün biri geldi .
F
Babam duvar kağıdı yapabiliyor, elinden geliyor diye , kağıt ustası ayarlamadım , babam da harca çok su koymuş , kağıt tutmadı , buralarda da tutkal bulamadık , kağıt yapışmadı ona mı yanayım , kağıda verdiğim paraya mı yanayım diye düşünürken , kalk da kendi işini kendin yap dedim , kağıt bantla yukardan tutturup yapıştırdım , o halloldu . Badana boyayı da babam yapacaktı , duvar kağıdında sıkıntı çıkınca , onu yapamam dedi , ben de ömrümde hiç boya yapmamıştım , resmim de iyi değildir , ne kadar su koyulacağını bile bilmeden , evden herkesi dönderdim dışarıya , kendim yaptım boyayı , tabi merak edip bakmaya geldiler , eşim de babam da ustanın yaptığı boyayı maffettin dediler
1 duvarı boyamıştım öylece bıraktım , haftaya geldiğimizde eşimin ağzı açık kaldı kuruyunca çok güzel olmuş dedi . Onlar öyle diyince diğer rengi boyamamıştım
Evde de eksikler çıktı , balkona gider yapılmamış , banyo ve mutfak hortumu su akıtıyordu , banyo dolabının 1 kulbu eksikti , korniş takılmamış vs . derken işler uzadı da uzadı , bunların böyle uzaması beni soğuttu , bir an önce bu evi satıp sorunsuz istediğim gibi bir ev almak istiyorum.
Aslında bunlar ufak tefek şeyler , şuan bardağın boş tarafını görüyorum , bu sıkıntıların sebebi olarak da eşimi görüyorum , çünkü 1 yıldır 1 kez bile gelmedi benim orayla işim yok deyip . O kadar heves ettim , sıfır eve sıfır eşya olsun diye yığınla para harcadım , bir o kadar da borçlandım . Şuan koca dahil herşeyden kurtulmak istiyorum o derece ..
Ne çok yazdım