- 27 Temmuz 2017
- 50
- 138
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.861
Pazarda 10 15 tl onlar haber in 8lsun
saol cnm pazarda denk gelmedim ama gene bakarım iç çamaşırı satan yerde görüm sadece olmadı netten bakcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazarda 10 15 tl onlar haber in 8lsun
ben de Diyet Canavarı yazdığı gibi arattım izledim cnm. Sanırım sen de buldun izliyorsundur
Çok geçmiş olsun cnm,ins en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız Allah yardımcın olsun,sen olmayınca benimde gözüm arıyor valla:)) dün bende kötüydm hastaneye gittik serum takıldı taş düşürmusum çok kötüydü bugün iyiyim bütün hastalara Allah şifa versin.Aynen canım, ben de eşime izlettim, o tahammül edemedi, kafayı yemiş bunlar diyor..dün akşam ağrım vardı biraz giremedim.bugun de var aslında.reglim gelmedi.dr ağrı çok olursa hemen gel demişti ama cok'un tanımı ne bilemiyorum, ağrı eşiğim çok yüksek..bir yandan korkmuyor değilim ..hayirlisi..beklemedeyim.
Bende dünaksam eşime izlettim bunlar kafayı yemis hasta kişiler midem bulandı izlemicem dedi zorla izlettim:))Aynen canım, ben de eşime izlettim, o tahammül edemedi, kafayı yemiş bunlar diyor..dün akşam ağrım vardı biraz giremedim.bugun de var aslında.reglim gelmedi.dr ağrı çok olursa hemen gel demişti ama cok'un tanımı ne bilemiyorum, ağrı eşiğim çok yüksek..bir yandan korkmuyor değilim ..hayirlisi..beklemedeyim.
Allahım şifa versin canımÇok geçmiş olsun cnm,ins en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız Allah yardımcın olsun,sen olmayınca benimde gözüm arıyor valla:)) dün bende kötüydm hastaneye gittik serum takıldı taş düşürmusum çok kötüydü bugün iyiyim bütün hastalara Allah şifa versin.
Cnm bence ihmal etme dr görünmende fayda olacaktır.Sağolun kızlar, cepten yaziyorum o sebeple toplu cevap verebileceğim..tahliller betahcg için.yani sağlıksız gebeliğin seyri için.sokturucu vermiyor, bebek tutunsun diye başta bir suru hormon icmistim onun etkisi ile şu an vücut atamıyor gelişmeyen keseyi.normalde hormonları bırakınca 2-3 gün içinde reglin gelip atılması gerekir yoksa operasyon ile müdahale etmeliyiz sakın gecikme dedi Dr..ağrı olursa hemen gel dedi ama ben bu ağrıyı sökülmeye çalışan regl ağrısına yoruyorum.bilemedim ki
öyle aratınca buldum sık kullananlara eklemeyi düşünüyorum valla :)
Çok geçmiş olsun cnm,ins en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız Allah yardımcın olsun,sen olmayınca benimde gözüm arıyor valla:)) dün bende kötüydm hastaneye gittik serum takıldı taş düşürmusum çok kötüydü bugün iyiyim bütün hastalara Allah şifa versin.
Ben ilk bölümünü izledim kapattım. Bir daha izleyeceğimi sanmıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınÇok geçmiş olsun cnm,ins en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız Allah yardımcın olsun,sen olmayınca benimde gözüm arıyor valla:)) dün bende kötüydm hastaneye gittik serum takıldı taş düşürmusum çok kötüydü bugün iyiyim bütün hastalara Allah şifa versin.
Hadi allah kavuştursun canım çok çok da geçmiş olsun yavrucağa küçücük canına kıyamam rabbim ikinizinde yardımcısı olsun acı hissetirmesiniş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
2 hafta izin aldım kızlar vakit oldukça girmeye çalışacağım.
haftaya oğlumun ameliyatı var kasık fıtığından. geçen yıl sağ taraftan olmuştu bu sefer soldanda çıktı
çok üzülüyorum hep kötü şeyler onun başına geliyor doğduğundan beri yaşından fazla narkoz yedi kuzum daha 4 yaşında
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versiniş çıkışı gidip kuzularımı alıcam 40 dklık bir yol
2 hafta izin aldım kızlar vakit oldukça girmeye çalışacağım.
haftaya oğlumun ameliyatı var kasık fıtığından. geçen yıl sağ taraftan olmuştu bu sefer soldanda çıktı
çok üzülüyorum hep kötü şeyler onun başına geliyor doğduğundan beri yaşından fazla narkoz yedi kuzum daha 4 yaşında
Canım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsınÇok geçmiş olsun cnm,ins en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız Allah yardımcın olsun,sen olmayınca benimde gözüm arıyor valla:)) dün bende kötüydm hastaneye gittik serum takıldı taş düşürmusum çok kötüydü bugün iyiyim bütün hastalara Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım yediklerini dokundu aceba, pirinç pilavı ye, patates haşlayıp tuz at ye ishali keser.Allahım şifa versin canım
Çok geçmiş olsun.
İyimisin şimdi?
Bende gece çok kötüledim
Eve gaz sıkışmasından kendimi zor attım
Sonra ishal olmuştum
Gece taksi ile hastane ye gidecektim ama
Yavrum Uyuyordu ne yapacağımı bilemedim
Kimsesizlik bazen çok zor
Sirke içmek geldi aklıma
Sonra uyumuşum işte ağrım da vardı
Canım afiyet bal olsun ikinizedeKıyamazsın tabi, çok iyi anlıyorum seni, Allahım kolaylıkla atlatmayı nasip etsin..Rahim kapalı kutu , tıp ne kadar gelişse de doğuma kadar pek müdahale edilemiyor. Neyse ki büyük bi rahatsızlık değil, Allah beterinden korusun hepinizin bebişlerini, evlatlarını... inşallah, hep güzel haberlerini alırsınız ....
süper hedef, ben daha koyamamıştım hedefimi o halde ben de aralık sonuna kadar 5 ata altın olarak hedef koyayım, bakalım ne kadarına ulaşacağım...
benim de çıkmam lazım yavaş yavaş, gidip kuzen parası yiyeyim
Çok geçmiş olsun canım @Diyet Canavari şimdi iyisin demi tatlım kuzen parası ywmeye gittigine göre sorun yokAllahım şifa versin canım
Çok geçmiş olsun.
İyimisin şimdi?
Bende gece çok kötüledim
Eve gaz sıkışmasından kendimi zor attım
Sonra ishal olmuştum
Gece taksi ile hastane ye gidecektim ama
Yavrum Uyuyordu ne yapacağımı bilemedim
Kimsesizlik bazen çok zor
Sirke içmek geldi aklıma
Sonra uyumuşum işte ağrım da vardı
Bende aynı durumdayim canım iş arasında okumaya çalısiyorum atladıklarımda oluyodur belki kızlar kusuruma bakmayın lütfen öğle arasında aklımda kalanlara son okuduklarima yazabiliyorum sohbet cok ilerlemiş oluyo @Diyet Canavari nın duasına bayıldım ama hasta olanlara hastası olanlara geçmiş olsun yemek yiyceklere kahvaltı yapıcaklara afiyet olsun birikim planları yazan arkadaşlara bereketli olsun planlarını hedeflerini fazla fazla tuttursunlarSelam kızlar...
Çok geçmiş olsun @Diyet Canavari
kulkedisi
Dikkat edin canlar...
Işteyim okuyorum sizi...
Çoğunlukla cevap yazamıyorum
neden kız
Midem çok kötü oldu birikimden soğudum kuzum