- 29 Temmuz 2017
- 1.049
- 3.332
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.621
ay ne güzelmiş o öyle:)) şanslısın:)Kizlar size birsey anlatmak istiyorum. Ben üniversiteye gittiğim ilk yıl ilk defa orjinal konvers almak istedim. Hep cakma giyerdim orjinal almak için biraz bursumdan biraz da biriktirdigimden aldim gittim magazaya, aklimdaki beyaz orjinal konversti. Önceden fiyatını sormuştum 100 tl ydi. Gittim denedim kasaya geldim nasıl heyecanliyim 100 tl mi çıkardım. Kasadaki kiz geçirdi ayakkabiyi ben de uzattim parayı aldim posetimi cikacam kiz dedi ki hanim efendi bi dk paranızı almadiniz 50 tl uzatti, yok dedim 100 tl yaziyordu yok dedi.cocuk reyonumuz 50 tl.. ben şok oldum. Megerse ayagima konverste 35 numara olmuş ve cocuk reyonuna giriyor nasil sevindim anlatamam hemen gidip aynisindan bi tane de kirmizi almak istedim ama cocuk reyonu olunca renkliler baskiluydi ustunde kayu, benten falan vardibi tek beyaz ve lacivertte baskı yoktu bende lacivert olandan da aldim çıktım. O zamanki mutlulugu anlatamam size.. hala durur konverslerim.. hikayesini de laf açıldımı anlatırım
Çok teşekkür ederim canım sağolasın.çok geçmiş olsun canım.
bende bi ara platform giyiyordum hatta işyerindekilerde platform giymeye başlamıştı.
ama herhalde yaştan dolayı giyemiyorum rahat edemiyorum
Kolay gelsin sana canım, altınlarınızın devamı gelir inşallah.Kizlar merhaba
Valla ne güzel kaynatmissiniz
Okuyayım dedim hepsini okumaya vaktim olmadı ama akşam vakit bulunca okuyacağım
Evi temizlemm gerekiyor
Yarın eşimin teyzesi gelecek duruma göre kalabilir
Ben hem onu dr.a goturecegim hemde kendim dr.a gideceğim
O yüzden temizlik bitmesi gerekiyor
Cam yerler her yer temizlenecek
Ama kalkasim yooooookkkkk
Dün demiştim ya eşime 1ceyrek verecekmiş işyeri diye
Yanlış biliyormuş 2ceyrek vereceklermis
Bu gazla sanırım her yeri siler süpürurum
Kendime hedef koydum saat 4ekadar her yeri silip supurecegim
Sonra buraya gelip kahvemi yudumlayacagim
Öpüyorum hepinizi
Ay nasıl sevindiniz, inşallah yine böyle fırsatlar çıkar karşınıza.Kizlar size birsey anlatmak istiyorum. Ben üniversiteye gittiğim ilk yıl ilk defa orjinal konvers almak istedim. Hep cakma giyerdim orjinal almak için biraz bursumdan biraz da biriktirdigimden aldim gittim magazaya, aklimdaki beyaz orjinal konversti. Önceden fiyatını sormuştum 100 tl ydi. Gittim denedim kasaya geldim nasıl heyecanliyim 100 tl mi çıkardım. Kasadaki kiz geçirdi ayakkabiyi ben de uzattim parayı aldim posetimi cikacam kiz dedi ki hanim efendi bi dk paranızı almadiniz 50 tl uzatti, yok dedim 100 tl yaziyordu yok dedi.cocuk reyonumuz 50 tl.. ben şok oldum. Megerse ayagima konverste 35 numara olmuş ve cocuk reyonuna giriyor nasil sevindim anlatamam hemen gidip aynisindan bi tane de kirmizi almak istedim ama cocuk reyonu olunca renkliler baskiluydi ustunde kayu, benten falan vardibi tek beyaz ve lacivertte baskı yoktu bende lacivert olandan da aldim çıktım. O zamanki mutlulugu anlatamam size.. hala durur konverslerim.. hikayesini de laf açıldımı anlatırım
Benimde elimde vardı 250-350 arası.. Ama bulunduğumuz evden daha kuçuk bi eve geçince.. Dağıtmak zorunda kaldım.. Odama kitaplığım sığmadı çünkü. Diğer odalarda tıklım tıkış olunca diğer eşyalardan.. Mecbur kaldım..ben de cok okuyorum cok sveiyorum kızlar evimde güzel bir kütüphanem var cok şükür eşim kızıyor genelde kitapyurdu idefix okuoku dan falan alıyorum tavsiye ederim a101 de tavsiye ederm 1000 civari kitabımız var tv izlemiyorum elektroni kkitap da okuyorum isterseniz güzel linkler paylaşablirim sizlerle
ben yerli ve yasayan yazarları mutlaka orijinal alırım ki teşvik olsn ama ölmüş gitmiş adamlar hele yabanciysa kitap da pahalıysa bilmem kacıncı kuşak torunu kazanmayıversin korsana falan bakmam alır gecerm ama dediğim siteler uygun tavsiye edrm
kız öyle deme ben 47 kiloyum 2 cocugum var biri bir yasında olmayınca olmuyor bacım napacan yiyip de alamayanlardınım cikolata dondurma bagımısıym her gün yiyorum ama serbetli tatlı agır yaglı yemek sevmem kırmızı et ve sebze cok yerim genetik sanırım 8 yıllık evliyim eşim 20 kilo aldı ben hala ilk günkü gibiyim sanki cocukları o doğurdu :) üstelk hamileliklermde 20-25 kilo aldm ama yapışmıyor üzerime galiba cok hareketliyim
iyi günlrde kullan canım inci iyidir ayağında paralansın ben de pek sevmem yani kendime sevmem ama cocuklara eşime alırım niyeyse kendime alırken rahatsz oluyorum değişiğim
o da heveslenmiş sayende ne güzel:) hayırlı olsun:)Anneme bir çeyrek aldım geldim.. 239 tl bayıldım. Kadın benden gördü geçen aylarda kendime aldığım kumbaranı çaldıama iyi de oldu bir çeyreklik para biriktirmiş onu da bugun aldım ona. :)
Yaa çok güldüm :)
ben de 1.61 boyundayım. 47 kiloyum. Bendeki metabolizma kimsede yok.. alamıyorum.
yaaa ama bi.doğum yapsam alırım emin olun. Kınamayın lutfennn
Kizlar size birsey anlatmak istiyorum. Ben üniversiteye gittiğim ilk yıl ilk defa orjinal konvers almak istedim. Hep cakma giyerdim orjinal almak için biraz bursumdan biraz da biriktirdigimden aldim gittim magazaya, aklimdaki beyaz orjinal konversti. Önceden fiyatını sormuştum 100 tl ydi. Gittim denedim kasaya geldim nasıl heyecanliyim 100 tl mi çıkardım. Kasadaki kiz geçirdi ayakkabiyi ben de uzattim parayı aldim posetimi cikacam kiz dedi ki hanim efendi bi dk paranızı almadiniz 50 tl uzatti, yok dedim 100 tl yaziyordu yok dedi.cocuk reyonumuz 50 tl.. ben şok oldum. Megerse ayagima konverste 35 numara olmuş ve cocuk reyonuna giriyor nasil sevindim anlatamam hemen gidip aynisindan bi tane de kirmizi almak istedim ama cocuk reyonu olunca renkliler baskiluydi ustunde kayu, benten falan vardibi tek beyaz ve lacivertte baskı yoktu bende lacivert olandan da aldim çıktım. O zamanki mutlulugu anlatamam size.. hala durur konverslerim.. hikayesini de laf açıldımı anlatırım
Mutfak masrafın da kenara at tıgım 6 cerek 1 cumhuriyet şükürler olsun eee okuyacak iki evlat var onlar için
Anneme bir çeyrek aldım geldim.. 239 tl bayıldım. Kadın benden gördü geçen aylarda kendime aldığım kumbaranı çaldıama iyi de oldu bir çeyreklik para biriktirmiş onu da bugun aldım ona. :)
Maşallah hedeflerine ulaşmanı diliyorum canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler hadi kolay gelsin.Selamlar
2017-2018 dönemi finasal hedeflerimi toparladım. Sizinle paylaşmak istiyorum.
1. Kredi kartı borcu kapatılacak. (Hedef:01.01.2018)
Bu borç taksitli nakit avans borcu. Kredi kartından 15.000 kullanmıştım. Normalde Martta bitiyor ancak 1 ocakta ikramiye alıyorum. Onunla kapatacağım.
2. 30.000 lira acil durum parası biriktirilecek. (Hedef:01.07.2018)
Evde bozulan beyaz eşya, ani sağlık gideri, araba arızası, işten çıkarılma vs. gibi ani ortaya çıkabilecek durumlarda kullanılacak
3. Her ay 1 ata alınacak (Hedef: 01.08.2018) Uzun vadeli birikim
4. Euro hesabı açılarak her ay 100 Euro alınacak (Hedef: 01.08.2018)
Bu yurtdışı tatiller için birikim
6. Gr altın hesabı açılarak her ay 2 gr altın alınacak ( Hedef: 01.08.2018)
Bu kızım için birikim hesabı olacak. Öncelikle doğumunda takılan 137 gr biriktitilecek ondan sonra da geleceği için biriktirilecek.
İnşallah hedeflerine ulaşırsınSelamlar
Bu borç taksitli nakit avans borcu. Kredi kartından 15.000 kullanmıştım. Normalde Martta bitiyor ancak 1 ocakta ikramiye alıyorum. Onunla kapatacağım.
Evde bozulan beyaz eşya, ani sağlık gideri, araba arızası, işten çıkarılma vs. gibi ani ortaya çıkabilecek durumlarda kullanılacak
Bu kızım için birikim hesabı olacak. Öncelikle doğumunda takılan 137 gr biriktitilecek ondan sonra da geleceği için biriktirilecek.
İnşallah hedeflerine ulaşırsın ablacım :)Selamlar
İlk önce en yakın arkadaşlarımdan birini ardından annemi :) amin :)Bensendetutuklukaldim annene ne güzel örnek olmuşsun bereketli olsun.
Maşallah hedeflerine ulaşmanı diliyorum canım. Başlamak bitirmenin yarısıdır derler hadi kolay gelsin.
İnşallah ulaşırım. Bu şekilde tarih koyarak yazılı hale getirmek benim için motive edici oluyor Planlanan ile gerçekleşen arasındaki farkı 2018 sonunda değerlendiririz artıkİnşallah hedeflerine ulaşırsın