- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.581
ayağında paralansın canım güzel yerlere gitmek nasip olsun giyip giyip, bol bol gez yeni ayakkabıcıkların ileteşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayağında paralansın canım güzel yerlere gitmek nasip olsun giyip giyip, bol bol gez yeni ayakkabıcıkların ileteşekkürler canım
benim de aynı canım ayağım taraklı o yüzden açık ayakkabı giymeyi pek sevmem ama senin öndeki bantlar tm da tarağı kapatıyor demek :) eşim sevgiliyken dedi bak sandaletler var çok güzel denesene :) tabi şu sadece ip olanlar varya üstünde 36 numara minik ayaklılarda çok güzel duranlar yapma etme dedim illa denetti o günden beri ayaklarımdan korkar kendi etti kendi bulduteşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun
bizde çocukalr olmayınca sıkıldık dolaşalım dedik
benim ayağım taraklı olduğundan her ayakkabıyı alamıyorum spor ayakkabıları ve botları 1 numara büyük alırım hep
küçük parmağımda nasır var. ayak hepten sıkıntılı yani anlayacağın
hahahaha, ay al benden de o kadar, bi taraklı ayak da bende var... yine de ısrarla o zarif ayakkabılara sokuşturuyorum koca ayaklarımı, ne yapalım boyumuz uzun, tabi büyük olacak ayaklarımızbenim de aynı canım ayağım taraklı o yüzden açık ayakkabı giymeyi pek sevmem ama senin öndeki bantlar tm da tarağı kapatıyor demek :) eşim sevgiliyken dedi bak sandaletler var çok güzel denesene :) tabi şu sadece ip olanlar varya üstünde 36 numara minik ayaklılarda çok güzel duranlar yapma etme dedim illa denetti o günden beri ayaklarımdan korkar kendi etti kendi buldu
hahahahabenim de aynı canım ayağım taraklı o yüzden açık ayakkabı giymeyi pek sevmem ama senin öndeki bantlar tm da tarağı kapatıyor demek :) eşim sevgiliyken dedi bak sandaletler var çok güzel denesene :) tabi şu sadece ip olanlar varya üstünde 36 numara minik ayaklılarda çok güzel duranlar yapma etme dedim illa denetti o günden beri ayaklarımdan korkar kendi etti kendi buldu
Maşallah arkadaşım. Tam hayal ettiğim gibisin göçmen muhacir kızlarına bayılırım. Renkli gözleri beni benden alır(benim gözüm kahverengi)Size kendimi tanıştırayım
32 yaşında 1 çocuklu
Bazen duygusal genellikle komik
Bazen de sinirli bir insanım
evet o ayakla stiletto giyiyorum ben azmettim başardımhahahaha, ay al benden de o kadar, bi taraklı ayak da bende var... yine de ısrarla o zarif ayakkabılara sokuşturuyorum koca ayaklarımı, ne yapalım boyumuz uzun, tabi büyük olacak ayaklarımız
Abla senin kardeşin ablan var mı tekirdağda yaşayan :)Size kendimi tanıştırayım
32 yaşında 1 çocuklu
maşallah çok güzelsinSize kendimi tanıştırayım
32 yaşında 1 çocuklu
japonlar yapıyor ya ayakları minik kalsın diye gelişim çağında ufak giyip ayaklarını sıkıştırıyorlar..onlar gibi ben de sıkıştıra sıkıştıra giyiyorum vallahi..her şey güzellik, zerafet için..kadın olmak zor yahuevet o ayakla stiletto giyiyorum ben azmettim başardım
ayağında paralansın canım güzel yerlere gitmek nasip olsun giyip giyip, bol bol gez yeni ayakkabıcıkların ile
bir gün stiletto giyiyorsam 2 gün spor ayakkabısıyla geziyorum ama acıdanjaponlar yapıyor ya ayakları minik kalsın diye gelişim çağında ufak giyip ayaklarını sıkıştırıyorlar..onlar gibi ben de sıkıştıra sıkıştıra giyiyorum vallahi..her şey güzellik, zerafet için..kadın olmak zor yahu
bir gün stiletto giyiyorsam 2 gün çıplak ayak geziyorum acıdanbir gün stiletto giyiyorsam 2 gün spor ayakkabısıyla geziyorum ama acıdan
YokAbla senin kardeşin ablan var mı tekirdağda yaşayan :)
bir gün stiletto giyiyorsam 2 gün çıplak ayak geziyorum acıdan
ben parmak arası terlik giyemiyorum baş parmağımla yanındaki parmak arasında 1kmlik yol geçiyorno_name_ kulkedisi30 tebrik ederim kızlar ben henüz stilettoya cesaret edemedim açıkçası herkesten önce eşim güler bu arada ben 38 giyiyorum eşim 40-41 giyiyor taban tabana koyduğumuzda aynı boyda ayakalrımız yalnız benim parmakcıklarım ince külkedisininki gibi bantlı açık ayakkabı alabilirim bir de parmak arası terliklerim var diğerlerine sokuşturup eşimin dalga geçip durmasına izin veremem
Maşallah arkadaşım. Tam hayal ettiğim gibisin göçmen muhacir kızlarına bayılırım. Renkli gözleri beni benden alır(benim gözüm kahverengi)
Teşekkür ederim canım güzel bakan güzel görürmüşmaşallah çok güzelsin
çok geçmiş olsun canım.Kızlar ayaklarınızı hor kullanmayın o ayaklar size daha çok gerekecek bende her eşit ayakkabı giydim hiç pişman değilim iyiki giymişim diyorum. Topuk dikeni rahatsızlığı çıktı artık ortopedik alıyorum ve silikon tabanlıkla giyiyorum