- 5 Ekim 2016
- 3.030
- 8.392
- 37
-
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #2.561
ben telefondan yapamıyorum canım mail atıyorum kendime pcden yapıyorumOff yok ya dosya yükle tıklayınca birşey Cikmıyor.
ufak miktarlar olabiliyo da bu öyle Bişi değildi yaniValla ayıp yani... Oyle pahalı yerlere gidiyorsak benim içim el vermez arkadaşlarıma boluşelim diyorum.. Kimse kimsenin hesabını çekmek zorunda değil.. Hani ufak tefek şeylerde bazen diyebiliyoruz hani ısmarlarsan yerim diye de :) o da arada oluyo yani.
gelecek misafirim brz pinti o yüzden bize yıkar gibi geliyor:/eyyay belki de misafirleriniz hep kendi ödeyecekler içini ferah tut maddi şeyler için üzülmemeye çalış hem bebişin etkilenmesin :)
doğum n zmndı cnmiştahım çok açık benimde 65-67 arası gidip geliyorum sürekli daha hiç 64ü görmedim bu sene
doğumdan önce 58 kiloydum ne kadar istesemde dönemiyorum o kilocuklarıma
birde 45 kilo insan mı olur be one ya
yok kuzum ben 2013te doğum yaptım en sonufak miktarlar olabiliyo da bu öyle Bişi değildi yani
gelecek misafirim brz pinti o yüzden bize yıkar gibi geliyor:/
Bebiş gelecekken böyke saçma şeylerden sıkışmamıza cnm sıkılıyor işte
doğum n zmndı cnm
Ya kilolar verilmiyor mu korkutma beni
Olur çünkü çok hareketli maşallah bide az yiyor ondan sabit kalıyor senelerdir böle. :) O kaynanamın tarafına seçmiş ordan genetik işte. Kaynanamda 70kilo benden zayıf.iştahım çok açık benimde 65-67 arası gidip geliyorum sürekli daha hiç 64ü görmedim bu sene
doğumdan önce 58 kiloydum ne kadar istesemde dönemiyorum o kilocuklarıma
birde 45 kilo insan mı olur be one ya
Off yok ya dosya yükle tıklayınca birşey Cikmıyor.
Kızlar ben de telefondan resim yükleyemiyorum
no_name_ geçmiş olsun canım daha ne kadar kan vereceksin sonuç ne zaman belli olur.
teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsunkulkedisi30 güle güle giy canım sen de :) her renge uyabilir hoşmuş renkleri
benim de almam lazım ayakkabı ama mağaza gezecek vaktim yok internetten de bir numara standardı yok tam ayağıma göre olan çok nadir denk geldi.
hayırlı olsun güle güle giyNetten sipariş ettigim ayakkabim geldi. Coookkk guzel iyiki aldim. Kizlar ben alisveris yapmaktan nefret ediyorum. Öyle gidip saatlerce magaza bakmak, denemek beni acayip boğuyor. Kardesimin arkadaşında gördüm onunda ayaklari benimki gibi küçük denedim cok rahatti. Almak.istedim. eşim bile hayret sen alışveriş mi istiyorsun hemen al hevesin gecmeden dedibende 560 tl olan ayakkabiyi netten 164 e aldim kargo icinde. İnciden aldim. Cok rahat. Foto eklemeye çalışayım bakalim yapabilecek miyim.
Benim resim seçmiyor. Dosya yükle tikliyorum öyle tiklanmis kaliyor. İlerlemeBen yokresim boyutu büyük geliyordur kızlar, resmi açıp düzenle kısmından biraz kenarlardan kırpıp kaydedince yüklüyor siteye..
çok saol canım pazartesiye kadar devam et, pazartesi gel yazmış doktor
hareket imkansız canım akşama kadar masabaşı oturuyorumOlur çünkü çok hareketli maşallah bide az yiyor ondan sabit kalıyor senelerdir böle. :) O kaynanamın tarafına seçmiş ordan genetik işte. Kaynanamda 70kilo benden zayıf.
resmi seçmeden önce galeriye girip düzenle yap canım, kırp biraz, kırptıktan sonra kaydet, kaydettiğin o resmi yüklemeyi dene, büyük geliyor resimler, bende de öyle oluyorBenim resim seçmiyor. Dosya yükle tikliyorum öyle tiklanmis kaliyor. İlerlemeBen yok
Trendyoldan aldim canm.hayırlı olsun güle güle giy
Nereden aldın bende bakayım :) hepsiburadan n11den alıyoruz bizde. Orda güzel şeyler var fakat üye değilim eşim üyeli. Ben şunu istiyorum al dedim mi alır.
teşekkürler canımalış veriş yapan tüm arkadaşlar, hayırlı,uğurlu olsun inşallah, iyi, mutlu,huzurlu günlerde sağlıkla kullanın inşallah cicilerinizi