• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALTIN BİRİKTİREN KADINLAR

blleg

Sevmekle başlar her şey
Kayıtlı Üye
Merhabalar herkese:)
birikim yapmak için bir çok topik var burada ancak ben altın biriktiren kadınlar olarak hep beraber olalım istedim.
ben her ay gram altın, alabilirsem de çeyrek almaya karar verdim. 2016 ocak ayında başladım daha uzun bir süre olmadı , birikim yapan başka hanımlar varsa da hep beraber birbirimize destek olarak biriktirmenin daha hevesli ve güzel olacağına inanıyorum.
Altından zarar gelmez derdi anneannem, nakit olarak biriktirmektense altın olarak biriktirmeyi daha yararlı buldum:KK22:
Bana katılan var mı?

Merhabalar herkese:)
birikim yapmak için bir çok topik var burada ancak ben altın biriktiren kadınlar olarak hep beraber olalım istedim.
ben her ay gram altın, alabilirsem de çeyrek almaya karar verdim. 2016 ocak ayında başladım daha uzun bir süre olmadı , birikim yapan başka hanımlar varsa da hep beraber birbirimize destek olarak biriktirmenin daha hevesli ve güzel olacağına inanıyorum.
Altından zarar gelmez derdi anneannem, nakit olarak biriktirmektense altın olarak biriktirmeyi daha yararlı buldum:KK22:
Bana katılan var mı?
Bn hem altin hem nakit taraftariyim.iki sekildede biriktirmeli..bn en son aralik ayinda 3 gr altn aldim ocak ayinda elimde bisey kalmadi insallah bu ay kalirsa .. :KK12:

Bn hem altin hem nakit taraftariyim.iki sekildede biriktirmeli..bn en son aralik ayinda 3 gr altn aldim ocak ayinda elimde bisey kalmadi insallah bu ay kalirsa .. :KK12:

Ben nakit olarak biriktiriyordum önceden, nakit hem el altında olunca çok cabuk harcanıyor hem de durduğu yerde değer kazanmıyor, uzun vadede altın daha karlı diye düşünüyorum ben de:) kasım ayında 3 gram altını gayet iyi biriktirmişsiniz bence,umarım bu ay elinizde artan biriktirelecek para kalır hoşgeldiniz.

Ben nakit olarak biriktiriyordum önceden, nakit hem el altında olunca çok cabuk harcanıyor hem de durduğu yerde değer kazanmıyor, uzun vadede altın daha karlı diye düşünüyorum ben de:) kasım ayında 3 gram altını gayet iyi biriktirmişsiniz bence,umarım bu ay elinizde artan biriktirelecek para kalır hoşgeldiniz.
Hosbulduk canim :) bnde nakit harcamiyim diye bnkaya atiyom biraz ama bankada olunca degilde elimde altin olunca dha hevesleniyom o yuzden gram aliyorum bnce ceyrek alma ceyrekte zarar ediliyormus gram ve ata oneriyorlar

Şimdi baktım altın 110 muş. Ben şu zıkkımı içmesem,ayda iki gr kafadan alıyormuşum aslında

Merhaba bende bu kadar borç içinde birikim için uğrasanlardanım
Az az birikiyor amacım Yaza düğünler için çeyrek yarım altın yapmak
Kredi kartı borcım azalınca o zaman vadeli hesabıma birikim düşünüyorum
Hayırlısı inş bol birikimler
Hosgeldiniz. Bence onemli olan ne kadar kıstıgin ve artırabildigin, borçların gideri belli zaten :)
Gelismeleri bekliyorum... Size de bol kazanclar olsun

Şimdi baktım altın 110 muş. Ben şu zıkkımı içmesem,ayda iki gr kafadan alıyormuşum aslında
Hosgeldiniz siz deee:))
Evet 110 tl şu an,22 ayarlari bir kac tl daha düşük oluyor hatta. Sigarayı ben de kullanıyorum. Lanet bi alışkanlık...

Selam hanimlar
Bende de birikmis nakit var altin almak istiyorum ama suan cok yuksek
Yine de alsam mi
Beklesem mi bilmiyorum
Oyleee bekliyorum

Aslinda ben her fiyat araligindan aldim dusmus cikmis bakmadim hic
Uzun vadede bozmadigimdan zarar da etmedim

merhaba hatunlar :) topici görünce atlayasım geldi
bende kendime kota koyuyorum mesela 50 gram almak gibi tek tek almıyorum paramı biriktirip tek seferde alıyorum bu ay 50 gram için anneme 100 dolar + 150 tl de para verdim.Annem de kalıyor param yoksa harcıyorum :KK70:
Ben tek tek de aldim sonra hepsini kuyumcuya goturup butunlettim
Ustune bisey odemek zorunda kalmiyosun boyle oluncada
Ayari ayni olmasi lazim tabi

Merhaba canim hosgeldin, gram altin 1 gram altin oluyor. Kuyumcularda satılıyor , ceyrekten biraz daha ucuz oluyor:) umarım bolca biriktiririz beraber
Birsey daha ekleyeyim; alim satim arasindaki fark cok az oldugundan ceyrek yada yarim kadar zarar da ettirmiyor

Kuyumcum yatirim icin sadece gram altin ve cumhuriyeti onermisti bize

Ben tek tek de aldim sonra hepsini kuyumcuya goturup butunlettim
Ustune bisey odemek zorunda kalmiyosun boyle oluncada
Ayari ayni olmasi lazim tabi
haklısın canım oda mantıklı ama ben kuyumcuya gidemiyorum sanayi bölgesinde çalışıyorum.birde birikimim annem ve benim aramda eşimde bilmiyor :D

Back
X