• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altın Alyans İle Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Belirleme

Altın Alyans ile Evlilik Yaşı ve Cinsiyet Tahmini Belirleme Sonucunda;

• Ankete Katılan
    300
çocuk için yaptım önce iki erkek sonra kız çıktı 3 defa yaptım
ama evlilik yaşını anlamadım yapamadım:26:

çocuk için yaptım önce iki erkek sonra kız çıktı 3 defa yaptım
ama evlilik yaşını anlamadım yapamadım:26:

Canım, evlilik yaşını hesaplamak da çok basit.
Birkaç kez oku bak yapabilirsin, takıldığın yeri sorabilirsin bana
:34:
Bu arada, çocuk 3 mü çıktı? 4. de hareket etmedi mi yüzük?

Bu arada bak, burada da erkek çıktı senin :34:

Canım, evlilik yaşını hesaplamak da çok basit.
Birkaç kez oku bak yapabilirsin, takıldığın yeri sorabilirsin bana
Bu arada, çocuk 3 mü çıktı? 4. de hareket etmedi mi yüzük?

Bu arada bak, burada da erkek çıktı senin :34:

ben üç defa yaptım canım
evet burda da erkek çıktı
aslında istediğim illa olsun dediğim bişey yok, ilk çocuğum yani kız da erkek de istiyorum hangisi olursa artık :27:

bi ara evliliği de hesaplıcam merak ettim:1:

Ben denedim 24 yaşındayım evlilik yası 26 çıktı bir tanede kızım olacakmış annemde de denedik hepsi doğru çıktı 
Hadi bakalım hayırlısı canım, çeyiz hazırlıkları başlasın öyleyse :21:
Canım, annenin adına evlilik yaşı ve cinsiyetlerin anketini doldurur musun rica etsem?:34:

Merhaba bayanlar...
Bu yöntemi birçoğunuz bir şekilde duymuş olabilir, belki denemiş olanlar da vardır.
Bu yöntem eski zamanlardan günümüze dek gelmiş olan ve yurt dışında da bilinen bir yöntem ve yabancı internet sitelerinde de mevcut, hatta videoları bile var... (Bio enerjik bir yöntem sanıyorum)
Çevremde birçok kişide denedim zamanında ve gerek evlilik yaşı, gerekse çocuklarının sayısı cinsiyetleri hep doğru çıktı. Hatta öyle ki rahmine yerleştikten sonra düşük yaşayan (erken düşük değil dikkat) bir tanıdığımın ve başka bir kişinin kürtaj olduğu bebeği bile çıktı bu yöntemle. Annemin arkadaşı idi birisi ve göz yaşlarını tutamadı, çok kötü oldu...
Bu yönteme inanırsınız-inanmazsınız bilemem, ben gözlemlerimce ve denediklerimce söylüyorum, belki sizler de denersiniz diye...
Şimdi yöntem şu kızlar;

Evlenme Yaşı İçin;

Malzemeler:

1 altın alyans (taşsız)
Bakılacak kişinin saç teli
1 bardak su

Kopardığınız saç telini altın alyansa bağlayın. (Düğüm yerinin ucu sarkmasın yalnız, koparın)
Sonra bir bardak suyu bakacağınız kişi 3 İhlas suresi ve 1 Fatiha suresini okuduktan sonra hiç konuşmadan ve konsantre olarak bardağın yarısına kadar su bırakacak şekilde 3 yudumda içsin.
Sonra o altın yüzüğü avucunun içinde sımsıkı tutup bıraksın.
Sonra saç telinin ucunda bulunan alyansı bardağın içine sokun, ama sakın suya değmesin ve ne siz ne yanınızdakiler hiç konuşmasın.
Elinizi çok iyi sabitleyin bardağın içinde.
Bir müddet sonra hareketlenme başlayacak.
Yüzüğün bardağa her çarpışını doğru bir şekilde sayın (sayma işlemini de içinizden yapmalısınız, hiç konuşmak, fısıldamak yok), yüzüğün kendiliğinden durduğu sayı sizin evlilik yaşınız olarak çıkıyor...
Yalnız tamamen durduğuna emin olmalısınız.
Eğer çok az durup yine devam ediyorsa, kişi o yaşta başından önemli bir olay geçirmiş sayılıyormuş. (Bu noktada çok emin değilim ama).
Siz en son tam olarak durduğunu evlilik yaşı olarak saymalısınız...
Baktıktan sonra o suyun tamamını içiyorsunuz...
Yalnız tüm bunları yaparken hiç konuşmamalı, gülmemeli ve tamamen konsantre olmalısınız.
Kaç kez yaparsanız yapın sonucun aynı olduğunu göreceksiniz kızlar

Gelelim kaç çocuk olacağı ve cinsiyet bölümüne...

Kaç Çocuk ve Cinsiyet İçin;

Yine saç teli bağlı olan yüzüğü sol avucunda sımsıkı tutup (3 İhlas suresi 1 Fatiha suresi eşliğinde) açıyor ve diğer elinizle yüzüğü sol avucunuza 3 kez dokundurup çekin ve sonrasında yüzüğü elinize değmeyecek şekilde az yukarıdan tutup sol avucunun üzerine sabitliyorsunuz. (Sol avuçta tutma ve uygulama sebebi kalbimizin o tarafta oluşu)
Yüzüğün dikey ya da yatay hareketi yani ileri-geri sallanması erkek bebek demek.
Yüzüğün dairesel hareketi ise kız bebek demek.
Bu işlemi her defasında sol avucunuzda sımsıkı tutup bırakarak yine 3 kez dokundurup sonrasında sol elinizin yukarısından diğer elinizle salladığınız yüzük avucunuz üzerinde sabit kalıncaya dek tekrarlıyorsunuz.
Çıkan sonuçta; sırasıyla cinsiyetleri ve kaç çocuk olduğu/olacağı belirlenmiş oluyor...

Benim ve eşimin evlilik yaşımız doğru çıktı. (Evli olan yaptığım kişilerin de doğru çıktı)
Çocuğumuz ise 3 tane görünüyor, bakalım...
Bu arada bu yöntemi eşlerinize de yapabiliyorsunuz gerek evlenme yaşı gerek çocuk için, aklınızda olsun, erkeklere de uygulanıyor yani...
Tabi ki herşeyi Rabbim bilir, fakat bunlar eski çağlarda kadınların kullanılıp doğruladığı ya da var saydığı bir yöntemmiş. Tıpkı diğer cinsiyet tahmini yöntemleri gibi...

Bir anket de açıyorum topiğe ve lütfen deneyecek olanlar konsantre olup o şekilde uygulayıp ankete katılsınlar...

Ama cinsiyet için geri dönüşler topiği cevaplama yoluyla da olsun, en azından dünyaya gelmiş bebekler için, ya da ultrasonda kesin belli olanlar için...
Bakalım, biz de buradan Kadınlar Kulübü istatistiği çıkaralım
:31:

yüzük hic durmadi 33e filan geldim galiba bende bi sorun var bir de bardagin ortasinda mi tutucaz alyansi o zaman hic degmiyo yok,kenarina Yakin mi

yüzük hic durmadi 33e filan geldim galiba bende bi sorun var bir de bardagin ortasinda mi tutucaz alyansi o zaman hic degmiyo yok,kenarina Yakin mi

Bardağın ortasında sabitle canım ilk olarak, suya ve kenarlara değmesin. Sonra zaten yüzük hareketlenmeye başlayacak ve sen her çarpışını sayacaksın, taaki yüzük tekrardan durana dek sayacaksın :34:

Arkadaşlar bunun büyüyle bir ilgisi olabilir mi ? Bir arkadaşım böyle şeyler yapma büyü olabilir falan dedi de biraz tırstım :52: Saç teli dualar falan olduğu için :53:

Arkadaşlar bunun büyüyle bir ilgisi olabilir mi ? Bir arkadaşım böyle şeyler yapma büyü olabilir falan dedi de biraz tırstım :52: Saç teli dualar falan olduğu için :53:

Tövbe tövbeee, Allah korusun, olur mu hiç öyle şey
:9::9:
Ninelere sor sen bu yöntemi arkadaşına değil, eskiler bilir bunu :1:
Hem diğer cevapları da mı okumadın? Senin arkadaşın gibi düşünen olmuş mu hiç??
Birçok arkadaşımız da önceden de duymuş zaten bu yöntemi
İçin rahat olsun yani canım...

Tövbe tövbeee, Allah korusun, olur mu hiç öyle şey
:9::9:
Ninelere sor sen bu yöntemi arkadaşına değil, eskiler bilir bunu :1:
Hem diğer cevapları da mı okumadın? Senin arkadaşın gibi düşünen olmuş mu hiç??
Birçok arkadaşımız da önceden de duymuş zaten bu yöntemi
İçin rahat olsun yani canım...

Hehehe :9: :9: Ayy beni de korkuttu deli :9:
Tamam canım teşekkür ederim içim rahatladı. Bu arada bana 24 çıktı seneye evleniyorum galiba :27:

Hehehe :9: :9: Ayy beni de korkuttu deli :9:
Tamam canım teşekkür ederim içim rahatladı. Bu arada bana 24 çıktı seneye evleniyorum galiba :27:

Ufukta var mı biri canım :34:
Sen artık hızlıdan hızlıya çeyizini tamamla o zaman :9:

tatlım 3 çocuğum olacak 2 kız 1 erkek ilki kız görünüyo bizimde kzımız olucak zaten evlilik yasınada bakim bari:52:

Ufukta var mı biri canım :34:
Sen artık hızlıdan hızlıya çeyizini tamamla o zaman :9:

Evet 1 yıldır erkek arkadaşım var canım :17: ama seneye mezun oluyoruz herhalde mezuniyet çıkışı '' dayanamıyoz garii '' diyerek koşa koşa nikaha yetişeceğiz :27: :52:

tatlım 3 çocuğum olacak 2 kız 1 erkek ilki kız görünüyo bizimde kzımız olucak zaten evlilik yasınada bakim bari:52:

Sunbal'ımm, kuzumm, ne güzel 3 yeğenim olacak
:16:
Evlilik yaşına da bak bakalım hadi hemen, sonra da anketimizi doldurmayı unutma, evliliği de çocuğu da işaretle :34:

Evet 1 yıldır erkek arkadaşım var canım :17: ama seneye mezun oluyoruz herhalde mezuniyet çıkışı '' dayanamıyoz garii '' diyerek koşa koşa nikaha yetişeceğiz :27: :52:

Hadi bakalım, hayırlısı olsun sizin için canım

ben de cinsiyeti belli değilken yapıyordum her seferinde daire çiziyordu siz konuyu açarken daire ise kız demişiniz ama ben daire ise erkek dik ise kız diye biliyorum ve bir oğlum olacak.. daire çizen bütün arkadaşlarımın oğlu oldu bu durumda hangisinin doğru olduğu muallakta kalıyor ama illaki inanmak gerekmiyor tabi.

Back