- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi Esrin mine
-
Burdan banka ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum ama benimki ziraat maaş hesabım olduğu için ordan açtık. Ama çevremde garantiyi tercih ediyorlar genelde. Çoğu bankada altın hesabı var diye biliyorum.Benimde 2 yaşında bi çocuğum var elimde 10 bin civarında bi param var. Hesabı açmak istiyorum onun adına altın hesabı. Hangi bankada var, bilginiz var mı?
Kategorileri var bu hesapların gram, vadeli ve vadesiz şeklinde değişiyor yatırım yapmak istediğiniz şekle görealtın hesapında sürekli al sat yapman gerekiyomuş,pek anlamadım altın hesapı açtırıp direk öyle bıraksak olmuyormu
Dolar ile altın doğru orantılıdır çoğu zaman ama ben kendim hic dolar ile yatırım yapmadım. Altın kadar tecrübeli değilim. O konuda çok net bir bilgim yok sizi yaniltmak istemem.dolar içinde aynı şeyi diyebilrimyiz ?
Mayıs 2021 tarihine kadar istikrarlı yükselişte olacak (Mış) benden söylemesiÖnümüzdeki hafta düşüşe geçip sonra tekrar yükselişe geçeceği söyleniyo. Uzun vadede kullanacaksanız yani 1-2 ay içinde bozmazsanız zaten karlı şatış yaparsınız. Yılsonundda 430u geçebileceği söyleniyo.
Mayıs 2021 tarihine kadar istikrarlı yükselişte olacak (Mış) benden söylemesi
Kız kaç gram almıştında bu kadar değerlendi maşallahBu konuyu açtığım günden bugüne altınım durduğu yerde bin TL değerlenmiş. Diyeceklerim bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?