- 31 Temmuz 2011
- 2.974
- 9.092
- 358
- Konu Sahibi sucurtaliyumuk
-
Daha bebek aarabasini kullanamadik ama bi hevesleniyorumki sormadönersin inşallah merak etmeyaa ben o kadar bunalmıştım ki biri bana uyku mu gezmek mi dese gezmek derdim yani gezmek hava almak da bir ihtiyaç sonuçta havalar ısınınca bebişle çıkmaya başladığında nası güzel bişey anlıcaksın o zaman gezmek daha bi güzel oluyo :)
Sorunda o zatençıkamıyoruz çıkıp alalım dedigimde kilo vercen ya boşuna almayalim verince alırız diyo
Henuz bisey vermiyorum sut emiyo sadece... Yogurt alerji yapti onda.. Normalde yogurt vericektim... Elma puresi denedim sevmiyo yemedi hic... Insallah sende verirsin kilolariniAynı konudan muzdaribim. 1.5 senede 2 doğum sonrası kilolarım kaldı. Normalde kilo bile alamazdım şimdi veremiyorum. 5-6 kilo versem yeter. Bebeğiniz 6 aylık olmuş zaten ek besin vermeye başlamışsınızdır. Eskisi kadar emmeye ihtiyaç duymaz artık rejim yapabilirsiniz. Süt çoğaltmak için bol bol sıvı tüketin, düzenli bol uyku, akşam yatmadan sıcak bir duş yeterli.
Bugün bir market zincirine pilates seti gelecekti onlardan alıp pilatese de başlayabilirsiniz.
Böyle insanlara gerçekten hayranlık duyuyorum. Benim kız kardeşim de öyle. Yağmur soğuk dinlemez, hazırlanır alır kızını çıkar dışarıya.. Ben öyle değilim mesela, biraz üşengeçim o konuda sanırım :) Bir yere gidilecekse eşim beklerim genelde yardımcı olsun diye. Tek başıma da yaptığım olur ama yardım almayı tercih ediyorum :)Çık , ona bağımlı kalma
Kardeşimin iki çocuğu var, biri 6 yaşında, diğeri 6 aylık
Küçük olan doğmadan araba kullanmayı öğrendi, ben evde hapis kalıyorum, hep kocama bağımlı kalıyorum diye
Araba olmadan önce, otobüsle, taksiyle hep attı kendini dışarı, ilk oğlu minicik bebekti
Hala da üşenmesi yoktur, hiç bir şey olmasa ikisini alıp, sıkı sıkı giydirip yürüyüşe çıkıyor, bunu yıllardır aksatmadan yapıyor
Kendine bir alan oluştur ki moralin düzelsin, gerisi gelir
Wallla masallah diyim... Ben yapamadim.. Bi hasta olursa cocuk dilinden kurtulamam adamin... Ciktinda oguktuda sana dedimde falanda filanÇık , ona bağımlı kalma
Kardeşimin iki çocuğu var, biri 6 yaşında, diğeri 6 aylık
Küçük olan doğmadan araba kullanmayı öğrendi, ben evde hapis kalıyorum, hep kocama bağımlı kalıyorum diye
Araba olmadan önce, otobüsle, taksiyle hep attı kendini dışarı, ilk oğlu minicik bebekti
Hala da üşenmesi yoktur, hiç bir şey olmasa ikisini alıp, sıkı sıkı giydirip yürüyüşe çıkıyor, bunu yıllardır aksatmadan yapıyor
Kendine bir alan oluştur ki moralin düzelsin, gerisi gelir
İlk başlarda hiç birşey sevmiyorlar emin ol :) Havuç ve patatesten sebze çorbası ya da püre yapmayı dene. İlk etapta sadece 1 tatlı kaşığı bile yese yeter. Biz de oyle başladık çünkü. 9 aylık oğlum hala ilk defa tattığı birşeyde öğürüyor :)Henuz bisey vermiyorum sut emiyo sadece... Yogurt alerji yapti onda.. Normalde yogurt vericektim... Elma puresi denedim sevmiyo yemedi hic... Insallah sende verirsin kilolarini
Yavaş yavaş çorba filan vermeye başla ileride sıkıntı olabilir.Henuz bisey vermiyorum sut emiyo sadece... Yogurt alerji yapti onda.. Normalde yogurt vericektim... Elma puresi denedim sevmiyo yemedi hic... Insallah sende verirsin kilolarini
Himmm... Ben sevmedi yiyemiyo diye vermedim... Cunku herkes sadece elma ve armut puresi dedi... Corbada bi deniyim belki onu sever... Baska neler verebilirim bu aylarda?İlk başlarda hiç birşey sevmiyorlar emin ol :) Havuç ve patatesten sebze çorbası ya da püre yapmayı dene. İlk etapta sadece 1 tatlı kaşığı bile yese yeter. Biz de oyle başladık çünkü. 9 aylık oğlum hala ilk defa tattığı birşeyde öğürüyor :)
Kafayi taktiysan kaçarı yok bence simdiden hayırlı olsunYavaş yavaş çorba filan vermeye başla ileride sıkıntı olabilir.
İnşallah veririm bu aralar çok kafaya taktım. Havalar ısınınca kendimi dışarı atacağım.
Boyum 1.60boyunuz kaç 68 kilo çok gelmedi bana ?
Boyum 1.60
Teşekkür ederimKafayi taktiysan kaçarı yok bence simdiden hayırlı olsun
Wallla masallah diyim... Ben yapamadim.. Bi hasta olursa cocuk dilinden kurtulamam adamin... Ciktinda oguktuda sana dedimde falanda filan
Acayip mutsuzum..bi doğum yaptım resmen bunalıma girdim... Normalde zor kilo alan bi insandım ama hamileyken kendime engel olamadım iradesiz kaldım.. Herkes dogum yapınca geçer deyip durdu. Herkes ağzıma birşeyler tıkıştırdı.. E bende engel olamadım haliyle sonrasında efenim bi çıktım ki 68 kiloyum.. Bebeğim 6 aylık ben sadece 3 kilo verdim... Şimdi saç dökülmesi, çatlaklar patlaklar, evden soğuk olduğundan dolayı dışarı çıkamama... Evdeki tek işlevim çocuğu emzir,temizle,camasir yika,ev temizle , kek yap, misafir al oldu... Eşimde sanki inatmiş gibi surekli ustune başına biseyler aliyo susleniyo bakimli olmaya basladi... Ben desen yaninda kocakarı... Az bise diyete başlasam hemen sütüm azaliyo göze alamıyorum.. Sonuçta oğluşum daha önemli.. Ama walla sinirime dokunuyo... Bise olunca esim hemen evde spor yap yemegi kes diyo sonra niye yemiyon sutun azalcak diyo... Gecen esimin akrabasinin dugunu vardi giycek hicbiseyim olmadığından biseyler almaya gittik.. Gittigime pisman oldum keske pijamayla gitseydim düğüne.. Bi gömlek,1 pantolon,1 esofman alti ve hamile tshirtlerimden oluşuyo dolabım... Soyleyince sanki paramiz yok niye almiyosun diyo... E hadi gidelim bisey alalim diyorum kilo vericen ya o zaman al bence diyo... Biyere gidicek oluyoruz oturmaya niye bunlari giyiyon git duzgun giyin diyo... Walla aklımı yitircem.. Tombul diye sevmeye başladı beni... Nese evde birşeylerle uğraşıyım diyorum aksama film indiriyorum cay corba ne varsa hazirliyorum aksam geliyo yemegi yiyo cocugu az seviyo uyuyakaliyo... Somurtuncada ne var ne istiyosun ne derdin var senin şükret haline ne insanlar var diyo... alt edemedim şu adamı! Gelin dertleselim a dostlar sinirim bozuk
Yapiyorum canim yapiyorum insallah fayda ederyok canım ya üzülme 1,60 kiloya 68 kilo çokta kötü değil evde pilates yapmayı dene istersen dışarı çıkamıyorsan en azından bir aktivite olur yada evde bunu yap tavsiye ederim :)
Hay agzin bal yisinanladığım şu an 65 kilosun. bence aşırı bir durum yok ortada. ben oğlum yaşına girinceye kadar tamamını verememiştim kiloların. doğuma 80 ile girdim 70 ile çıktım. 3,5 aylıkken işe başladığımda 67,5 kilo idim. şimdi oğlum 2 yaşında 59-60 kg arasında dolanıyorum. kendine bunu dert etme. asıl dertlendikçe sütün azalır.
açıkçası ben senin bu bunalımlarını doğumdan 1 hafta sonra yaşamaya başladım ama kendimi çabuk toparladım manken değilim 1 ayda kilo vermek zorunda da değilim. bini ömründe kaç kere yaşayabilirsin ki? bırak keyfini sür. gerekirse 2 beden büyük kıyafet al ama bu halinle bile çok güzel şeyler bulabilirsin emin ol kendini bana bir şey yakışmıyor diye şartlama. kiii yine söylüyorum kilon çok aşırı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?