• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Altedemedim şu adamı!

sucurtaliyumuk

Mutluyum içimde birşeylere minnet....
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2015
295
501
53
Acayip mutsuzum.. :110: bi doğum yaptım resmen bunalıma girdim... Normalde zor kilo alan bi insandım ama hamileyken kendime engel olamadım iradesiz kaldım.. Herkes dogum yapınca geçer deyip durdu. Herkes ağzıma birşeyler tıkıştırdı.. E bende engel olamadım haliyle:anneadayı: sonrasında efenim bi çıktım ki 68 kiloyum.. Bebeğim 6 aylık ben sadece 3 kilo verdim... Şimdi saç dökülmesi, çatlaklar patlaklar, evden soğuk olduğundan dolayı dışarı çıkamama... Evdeki tek işlevim çocuğu emzir,temizle,camasir yika,ev temizle , kek yap, misafir al oldu... Eşimde sanki inatmiş gibi surekli ustune başına biseyler aliyo susleniyo bakimli olmaya basladi... Ben desen yaninda kocakarı... Az bise diyete başlasam hemen sütüm azaliyo göze alamıyorum.. Sonuçta oğluşum daha önemli.. Ama walla sinirime dokunuyo... Bise olunca esim hemen evde spor yap yemegi kes diyo sonra niye yemiyon sutun azalcak diyo... Gecen esimin akrabasinin dugunu vardi giycek hicbiseyim olmadığından biseyler almaya gittik.. Gittigime pisman oldum keske pijamayla gitseydim düğüne.. Bi gömlek,1 pantolon,1 esofman alti ve hamile tshirtlerimden oluşuyo dolabım... Soyleyince sanki paramiz yok niye almiyosun diyo... E hadi gidelim bisey alalim diyorum kilo vericen ya o zaman al bence diyo... Biyere gidicek oluyoruz oturmaya niye bunlari giyiyon git duzgun giyin diyo... Walla aklımı yitircem.. Tombul diye sevmeye başladı beni... Nese evde birşeylerle uğraşıyım diyorum aksama film indiriyorum cay corba ne varsa hazirliyorum aksam geliyo yemegi yiyo cocugu az seviyo uyuyakaliyo... Somurtuncada ne var ne istiyosun ne derdin var senin şükret haline ne insanlar var diyo... :mad: alt edemedim şu adamı! Gelin dertleselim a dostlar sinirim bozuk :hasta:

En azından gidiş yolun iyi :KK70:
Uğraşıyorsun,bir de karşına alıp tatlı tatlı sıkıntını anlat ve değişmesini rica et,bu da bir adım,kavgasız.
Kilo için de diyetisyene gittin mi,en iyi diyeti o verir ,emzirenler için.
Yalnız o nick nasıl güzel bir nick :D
Bayıldımm

Eger yesillik yiyip bol su icerseniz sutunuz azalmaz. Her gidadan da yeterince yerseniz sutunuzun kalitesi de azalmaz. Mesela sirf ekmegi bike biraksaniz sutunuz azalmadan kilo verirsiniz.

Evet kılon var baya var hemde.
Bırde doktora gıtmeyı denemelısın ama , ben dogumdan sonra 30 kılo verdım buna ragmen gayet sutum vardı hıc etkılemedı dıyebılırım

emin ol bi 6 ay sonra zargana gibi olcan:KK71:çünkü bebek ayaklanacak. sen emzirmenin yanında bide onun peşinde koşcan. bende de öyle oldu. asla zayıflayamaz dediğim kuzenimde de oldu. arkadaşımda keza öyle. az sık dişini, alırsın intikamını

Tombul diyince aklima adile naşit geliyor oldu olacak tosunum desin en azindan guresirsiniz.Madem az yiyince sutun kesiliyor spor yap evde de plates cok iyi olur ve sıkı oluyorsun gorsun gununu

Onuda denedim... :KK45: ben seni böylede seviyorum dert etme kendine... Kendine bi hobi edin ne gerekiyosa ben eve aliyim diyo... Disari cikamazsin cocuk kucuk hasta olur diyo ama çocuğun vakit birakmadini hic düşünmüyo:skandal: kendininde dikkat edicegini soyledi ama halen bi degisiklio yok...

emin ol bi 6 ay sonra zargana gibi olcan:KK71:çünkü bebek ayaklanacak. sen emzirmenin yanında bide onun peşinde koşcan. bende de öyle oldu. asla zayıflayamaz dediğim kuzenimde de oldu. arkadaşımda keza öyle. az sık dişini, alırsın intikamını
45 kiloya duseyim... Tüy gibi olayım :-)

Canim klasik türk erkeği sendromu senin durumunda olan o kadar çok kadın var ki erkekler asik olup evlendikleri kadınları çocukları dogunca sadece anne vasfıyla seviyor sayıyor. Bu kez sen yanında pasif kalınca da kendi egosu için bakımlı olup senin yanında kendini yüksek dağları ben yarattım gibi görüyor!!! Ama böyle aglanana kadar kalk silkelen önce sutum kesilir diye kendine psikolojik baskı yapma herşey beyinde biter. Sağlıklı beslenerek hem kilo verir hem de sutunuzu artirabilirsiniz. O önce çizgiyi şaşırmayın hiç yemek yememek sürü kesebilir Ama sağlıklı beslenmek ayrı arttırıp fazla kiloları vücuttan uzaklaştırır. Sonra da biraz bakimla adamı alt edebilirsiniz Ama asla aglanmayin sadece halkın silkelenin hem iyi bir anne hem bakımlı bir anne olabilir kocanizinda şaşkın bakislarina maruz kalabilirsiniz

Tombul diyince aklima adile naşit geliyor oldu olacak tosunum desin en azindan guresirsiniz.Madem az yiyince sutun kesiliyor spor yap evde de plates cok iyi olur ve sıkı oluyorsun gorsun gununu
Vakit buldugum her anda yapaya calisiyorum... Ebru şalliya yapışıcam artık.. :rolleyes:

Canim klasik türk erkeği sendromu senin durumunda olan o kadar çok kadın var ki erkekler asik olup evlendikleri kadınları çocukları dogunca sadece anne vasfıyla seviyor sayıyor. Bu kez sen yanında pasif kalınca da kendi egosu için bakımlı olup senin yanında kendini yüksek dağları ben yarattım gibi görüyor!!! Ama böyle aglanana kadar kalk silkelen önce sutum kesilir diye kendine psikolojik baskı yapma herşey beyinde biter. Sağlıklı beslenerek hem kilo verir hem de sutunuzu artirabilirsiniz. O önce çizgiyi şaşırmayın hiç yemek yememek sürü kesebilir Ama sağlıklı beslenmek ayrı arttırıp fazla kiloları vücuttan uzaklaştırır. Sonra da biraz bakimla adamı alt edebilirsiniz Ama asla aglanmayin sadece halkın silkelenin hem iyi bir anne hem bakımlı bir anne olabilir kocanizinda şaşkın bakislarina maruz kalabilirsiniz
Inşallah... Birşeyler yapmaya başlayacam artık gercekten cok üzülüyorum...

Emziren anneler için karatay diyeti uygulamalisin hem doyana kadar yiyorsun hem sağlıklı hemde sütun azalmiyor . Bi kaç tanıdığım var ayda 5 kilo veriyor bol bol yiyor 10 aylık oldu oglu bekarken ki kilosuna döndü hemde vücut direnci arttı çocuğun peşinde rahat dolaşabiliyor

Eger yesillik yiyip bol su icerseniz sutunuz azalmaz. Her gidadan da yeterince yerseniz sutunuzun kalitesi de azalmaz. Mesela sirf ekmegi bike biraksaniz sutunuz azalmadan kilo verirsiniz.
Ekmegi zaten oldum olası az yiyorumdur. Onuda şimdi akşam yemeğinde 1-2 dilim kepekli yiyorum fayda etmedi... İnşallah yarar...

Asla asla ama asla anlama çabası gostermeyecekler canım hatta az bi uykularindan feragat etmelerini istesek ya kıyamet kopacak yada dünya batacak uykudan öyle ayrilacaklar

Emziren anneler için karatay diyeti uygulamalisin hem doyana kadar yiyorsun hem sağlıklı hemde sütun azalmiyor . Bi kaç tanıdığım var ayda 5 kilo veriyor bol bol yiyor 10 aylık oldu oglu bekarken ki kilosuna döndü hemde vücut direnci arttı çocuğun peşinde rahat dolaşabiliyor
Araştırıcam teşekkür ederim ;)

Back