Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay hoşbulduk şekerim. Hayırlı olsun.Burada hoşgeldin
Kendime yeni topic hedefi koyuyorum o zaman. İnce kibar bi bilezik istiyorum. Günlük takabileceğim. Bakalım ne zaman alabilirim en erken :)
Merhaba hoşgeldiniz tabiki sizi tanıyalımhayirli akşamlar yeni topik hayirli olsun. bende katilabilirmiyim
Bu sefer sıkıntısız kullanırsın insaallahKızlar Karaca yeni takımı kargoya vermiş bakalım ne zaman gelecek . Ahşap kulplu olan eski takımım 900 TL di set üretimini bitirmişler . O yüzden bana diğer takımı yolluyorlar onunda fiyatı aynı . Bakalım bu durumda karlı mı olacağım zararlı mı
tesekur ederim kolanya onemli malum covit 19 var..HoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
Hoşgeldin şekerim nereye gittin kaç TL harcadınVay vay vay bi alışverişe çıktım neler olmus
herkese selamlar canlar
Aa cok tesekkur ederim etiket icincok mutlu oldum.
Yarım kaldı bitiyorBu cok zorlu kazınmıyorAmin sağol canım
Bitti mi ojeler
Eklentiler
Ayyyy sen çok yaşaHoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
Yaaaa kaç gram istiyorsunAy hoşbulduk şekerim. Hayırlı olsun.
Kendime yeni topic hedefi koyuyorum o zaman. İnce kibar bi bilezik istiyorum. Günlük takabileceğim. Bakalım ne zaman alabilirim en erken :)
25yasindayim .20 aylik oglum var suanlik ev hanimiyim. .oglumla tek yasiyoruz.birikim konusunda gayet mükemmelim.Merhaba hoşgeldiniz tabiki sizi tanıyalım
Umarım yA Karaca kendinden nefret ettirdiBu sefer sıkıntısız kullanırsın insaallah
En sevdiğimiz üye tipi mükemmel25yasindayim .20 aylik oglum var suanlik ev hanimiyim. .oglumla tek yasiyoruz.birikim konusunda gayet mükemmelim.
Bizde hiç çekmedikAaa kredisiz insanmı olurSaraylı soyundan geliyorsun bence sen
Yatırım amaçlı bir şey alırsak çekeriz ama
Eşim markete gitti
1 kilo mandalina
1 kilo muz
4 paket eldiven
2 ekmek
46 tl ödemiş
Tabi ki burası yeni ama eskilerin topiği burdaki herkes ahretlikhayirli akşamlar yeni topik hayirli olsun. bende katilabilirmiyim
Hoşgeldin canım
Senin kayınvalide zengin havası yeter beBizde hiç çekmedik
Yatırım amaçlı bir şey alırsak çekeriz ama
Eşim markete gitti
1 kilo mandalina
1 kilo muz
4 paket eldiven
2 ekmek
46 tl ödemiş
Bir kez daha söyleyeyim utandım etiket yapmaya kızlar hoşgeldin şekerAa cok tesekkur ederim etiket icincok mutlu oldum.
Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleriHoşgeldin şekerim nereye gittin kaç TL harcadın
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira
Ya yemin ediyorum kayınvaliden geldi geleli sende bir neşe bir neşeher gece yıkıyorsun ortalığıHoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimize
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.