• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınvalide koltukta uyuyor oturduğu yerden 2 saattir.Kalk git yerine yat eziyet etme kendine dedim sizle oturmak istiyorum diyor😂Otırmuyorsun ki uyuyorsun dedi eşim gel bizimle yat diyeyim ayrılmak istemiyor 😂Zaten çocukta depremden beri ortamızda yatıyor🤓
Kadın uykuya ne düşkün yaaaa 🤣🤣

Kayınvalide koltukta uyuyor oturduğu yerden 2 saattir.Kalk git yerine yat eziyet etme kendine dedim sizle oturmak istiyorum diyor😂Otırmuyorsun ki uyuyorsun dedi eşim gel bizimle yat diyeyim ayrılmak istemiyor 😂Zaten çocukta depremden beri ortamızda yatıyor🤓
Adile naşit geldi aklıma 😂😂😂

Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışveriş😂Kızım kendine al😂Hepsiburadaya girebilsem robot bakacagım😂Senin ve NarinNarin NarinNarin robotu var elitsiniz😀Eşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı😂
Kız bende robot yok😂😂zamanında dyson a çok para verdik o olmasaydı alırdım bende 😂

Tamam canım teşekkürler❤️Bende hesaplatayım bakalım oradan.Yeni evine alıstınmı çocuk nasıl?
alıstım şükür canım ama eski evimi gereksiz komşularım hariç arıyorum ilk yuvamdı hep yeri ayrı. oglusta iyi napsın 14gün sonra 16 aylık olacak nasipse aşırı hareketli bi çocuk bir dk durmuyor her gün bişey kesfedıyor büyüyor teyzesi. tabi ben günün çok büyük zamanında işte oldugum için kalan zamanı degerlendırıyoruz:KK43:

Merhaba altıncı kızlar beni de aranıza alır mısınız 🙋🏻‍♀️ sırf size yazmak için uğraştım tekrar üyeliğimi aktif hale getirdim yıllar geçmiş 🤔😂 uzun zamandır sizi okuyordum diğer topikten, sayenizde altınsever oldum ben de 😍 sağ olun 🤗

Merhaba altıncı kızlar beni de aranıza alır mısınız 🙋🏻‍♀️ sırf size yazmak için uğraştım tekrar üyeliğimi aktif hale getirdim yıllar geçmiş 🤔😂 uzun zamandır sizi okuyordum diğer topikten, sayenizde altınsever oldum ben de 😍 sağ olun 🤗
Yaşasın altın kardeşliği😂Kızlar biraz daha yaslanınca altın diş yaptıralım bizim yaşlı komşuda vardı😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X