Öpün barışın bakayım mübarek Cuma gecesi kızgınlık küslük olmaz kardeşsiniz sizBen direk kirginim ama bosver su an hic bir sey dusunmek istemiyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? Cedric1003 gözlerim seni arıyor
Öpün barışın bakayım mübarek Cuma gecesi kızgınlık küslük olmaz kardeşsiniz siz
Abovvvvvv kız niye o kadar geç uyandıDarısıda bize diycem ama bu cadı 5 de uyandı cin gibi süt gezdiriyor bende peşinde
Bugün çok uyudu 1.30 da uyuduAbovvvvvv kız niye o kadar geç uyandı
Eeeee o zaman uyumasını bekleme kızzzzBugün çok uyudu 1.30 da uyudu
Burada hoşgeldinOrada mıyız burada mıyız benim kafam karıştı
Yani zaten 4 saat rahat etmişssin4saati gecenden vereceksin gezdir şimdi sütüBugün çok uyudu 1.30 da uyudu
Zeynolin44 senin kızla benim abi bebek aynı
Biliyonsen hoşgeldin
Hosbuldum diğer taraf sessiz bende dİyorum nedenBiliyonsen hoşgeldin
Uyutup alışverişe gittim deli dana gibi dolandım 2 saat yağmurdaYani zaten 4 saat rahat etmişssin4saati gecenden vereceksin gezdir şimdi sütü
12 de uyur ancak gece uyanınca eşimde ben uyanmam gün boyu pert oluyorum gecede uyumazsam kolum kanadım kalkmaz
Etiket yapacaktım ama ben biraz çekindimHosbuldum diğer taraf sessiz bende dİyorum neden
kredinin ilk kısımlarında faiz anaparadan daha çok oluyo ya cnım o yuzden kar güzel oluyor.ben 10 bin yatırdım mesela hedıyelerden bozdum, 16 bin düştü borcumdan, 6bin kar yaniYapılandırma olunca güzel farkediyormu?Kolayca biter inş.
Güle güle kullansın
İhtiyaç kredisimi?Konutta öyle olurmu acaba?Bende 10bin kadar birikince yatırayım hemen.Kenara biraz atayım önce.kredinin ilk kısımlarında faiz anaparadan daha çok oluyo ya cnım o yuzden kar güzel oluyor.ben 10 bin yatırdım mesela hedıyelerden bozdum, 16 bin düştü borcumdan, 6bin kar yani
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.