- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
teşekkür ederim canım hosbuldukTabi ki burası yeni ama eskilerin topiği burdaki herkes ahretlik
Hoşgeldin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim canım hosbuldukTabi ki burası yeni ama eskilerin topiği burdaki herkes ahretlik
Hoşgeldin canım
En vahim durumda olan ikimiziz güle güle kullansınlar . Bende e bebeğe gitmek istiyorum yine üfŞimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira
biraz benimki fazla ama oda degil insanlar bana cimri diyor artikEn sevdiğimiz üye tipi mükemmel
Narinnn yarın bende öyle olacağım hazır mısısjıxYa yemin ediyorum kayınvaliden geldi geleli sende bir neşe bir neşeher gece yıkıyorsun ortalığı
Ciddi mi dalga geçiyorsun zannetmiştimbiraz benimki fazla ama oda degil insanlar bana cimri diyor artik
Ahahahaahhaah at canım at para harcandıkça mutlu oluyorumKmsl Hnd sen montu attıkca ben botu atıyorum
Kız napim kederimi dışa vuruyorum napim içimde taşmı olsun Neşe=Göbek adımYa yemin ediyorum kayınvaliden geldi geleli sende bir neşe bir neşeher gece yıkıyorsun ortalığı
Gecmis olsun Allah sifa versin insaallah.Yeni topic hayirli ugurlu olsun bol saglik huzur nese getirsin altin getirsin
Ben derin bir yorgunluk hissediyorum uykuluyum yanlizliktan bunaldim esimde eve tikildi kaldi gun sayiyorum
cittiyim ama Fuzuli harcama yapmiyorum ogluma dort dortluk bakiyorum gida ihtiyactan kismiyorum asla . fuzili olan herseyden kisarim .cumku tek basina erkek cocugu buyutmek zor.Ciddi mi dalga geçiyorsun zannetmiştim
Benim kocam da öyle harcadıkça mutlu oluyor adamAhahahaahhaah at canım at para harcandıkça mutlu oluyorum
Ama oğlişin botu tam de erkek botu yaaaa çok güzel
Bence ikisi de olsun. Aylik hedef de motive eder diye dusunuyorum.Kızlar aylık mı hedef yazalım yıllık mı nasıl yapsak
Bence de yaaaBence ikisi de olsun. Aylik hedef de motive eder diye dusunuyorum.
Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışverişKızım kendine alHepsiburadaya girebilsem robot bakacagımSenin ve NarinNarin robotu var elitsinizEşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındıŞimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira
Aaa aynı benim kafadasın şuancittiyim ama Fuzuli harcama yapmiyorum ogluma dort dortluk bakiyorum gida ihtiyactan kismiyorum asla . fuzili olan herseyden kisarim .cumku tek basina erkek cocugu buyutmek zor.
Kv ne yapıyorDün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışverişKızım kendine alHepsiburadaya girebilsem robot bakacagımSenin ve NarinNarin robotu var elitsinizEşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı
Benim oğlan 5 yaşında çiçekli böcekli çok renkli şeyler hayatta giydiremezsin büyümüşte küçülmüş gibi adamımAhahahaahhaah at canım at para harcandıkça mutlu oluyorum
Ama oğlişin botu tam de erkek botu yaaaa çok güzel
Canım söylemek zorunda değilsincittiyim ama Fuzuli harcama yapmiyorum ogluma dort dortluk bakiyorum gida ihtiyactan kismiyorum asla . fuzili olan herseyden kisarim .cumku tek basina erkek cocugu buyutmek zor.