• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri🤣🤣
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira 🙄🙄
En vahim durumda olan ikimiziz 🤪🤪😀😀😀 güle güle kullansınlar . Bende e bebeğe gitmek istiyorum yine üf

Herkese merhaba kizlar. tuce_tuce tuce_tuce topigin hayirli olsun. Keske tatsiz seyler hic yasanmasaydi. Ben de kebdimden bahsederek basliyim. 31 yasindayim, evliyim ve 2 kuzum var. Ögretmenim ve altini cok severim😍bu zamana kadar borclardan cok firsat olmadi ama artik duzenli olarak almak istiyorum insaallah. Hazirandan bu yana 16 binlik altin biriktirdim. Insaallah hep beraber devam edelim.Biriim hedefim yurt disi seyahatler ve 2. bir ev icin pesinat. Herkese bol ve bereketli birikimler.

Şimdi söylemiyim alışveriş merkezi olmayan yerlerde yaşayan vardır kıskanmasınlar bizleri🤣🤣
Çocuklara alt eşofman aldım lcw 160 lira
Polo dan pantolon 189 lira
E bebekten termos 56 lira 🙄🙄
Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışveriş😂Kızım kendine al😂Hepsiburadaya girebilsem robot bakacagım😂Senin ve NarinNarin NarinNarin robotu var elitsiniz😀Eşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı😂

Dün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışveriş😂Kızım kendine al😂Hepsiburadaya girebilsem robot bakacagım😂Senin ve NarinNarin NarinNarin robotu var elitsiniz😀Eşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı😂
Kv ne yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X