Benim evdeki haşere ne olacak yaa birde Kv geliyor yarın renk renk günlerAynen tuce buralarda daha çok boy göstermelisin artık koca bir topik sahibisin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hoşgeldinkredinin ilk kısımlarında faiz anaparadan daha çok oluyo ya cnım o yuzden kar güzel oluyor.ben 10 bin yatırdım mesela hedıyelerden bozdum, 16 bin düştü borcumdan, 6bin kar yani
olur tabi canım konutta da erken ödeme cezası dıye bıse var ama atıyorum 5 bın kar ederken ceza 100 tl. nette bi sayfa var orda ne kadar ytırırsan ne kadar düşerler hesaplıyor tam dogru cıkmıyor ama yakın oluyor bıze fikir verıyor.İhtiyaç kredisimi?Konutta öyle olurmu acaba?Bende 10bin kadar birikince yatırayım hemen.Kenara biraz atayım önce.
Neden çekindin aşk olsunEtiket yapacaktım ama ben biraz çekindim
hosbuldukkHoşgeldin
Tamam canım teşekkürlerBende hesaplatayım bakalım oradan.Yeni evine alıstınmı çocuk nasıl?olur tabi canım konutta da erken ödeme cezası dıye bıse var ama atıyorum 5 bın kar ederken ceza 100 tl. nette bi sayfa var orda ne kadar ytırırsan ne kadar düşerler hesaplıyor tam dogru cıkmıyor ama yakın oluyor bıze fikir verıyor.
Neden çekindin aşk olsun
Kocan çok müsrifAraba almak istiyoruz ama sadece 20 kusur paramiz var
Sorma. Sigara ve is yerinde yemeğe günlük 60-100 arası gidiyorKocan çok müsrif
Güle güle giysin kuzucuk
20 bine toros bile yoktur canısıAraba almak istiyoruz ama sadece 20 kusur paramiz var
Çok para lazım için
Kızlar Karaca yeni takımı kargoya vermiş bakalım ne zaman gelecek . Ahşap kulplu olan eski takımım 900 TL di set üretimini bitirmişler . O yüzden bana diğer takımı yolluyorlar onunda fiyatı aynı . Bakalım bu durumda karlı mı olacağım zararlı mı
Eklentiler
kesinlikle bende opel corse buldum 70 bin20 bine toros bile yoktur canısı
Çok para lazım için
Amin sağol canımGüle güle giysin kuzucuk
Bitti mi ojeler
yok zaten kız ahaha tofas 50 bin olmuş20 bine toros bile yoktur canısı
Çok para lazım için
HoşgeldinizTuce kız kalkkkk kolonya dök şeker tut misafirimizehayirli akşamlar yeni topik hayirli olsun. bende katilabilirmiyim
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.