Alt komşu benden ne istiyor!

Bigun birinden intikam alirsam sana yazmayan ne olsun gecende birine girismistin kafa goz astoriay konu sahibi galiba

Çok sinir oldum ama İnan'ın böyle insanlardan ürküyorum ben, sen yalancı çıkarsın o zeytinyağı gib üste çıkar. Tetikte kal, ama bence millete de çaktır arabamda fare ölisğ buldum vs diye.

Çöpe döktüm hemen.asla yemem bide kızlarıma ses yapmayn sizi öldürrüm diyor sözde şaka

Bigun birinden intikam alirsam sana yazmayan ne olsun gecende birine girismistin kafa goz astoriay konu sahibi galiba

Evet. Astorianın konusuna hepimiz odunlarımız sopalarımızla katılmıştık :))

Açıkçası ne kinli biriyim, ne öyle intikam alayım olaylarım vardır ama biri benle (Benden daha önemlisi ailemle) uğraşıyor ve huzur kaçırıyorsa, bi eşiğim var orayı atlattırıyorsa bana, tövbe ettirene kadar yolu var. Kapımın önüne atsın misal fareyi, ayağımla öte tekmeler geçerim ama çocuğumun arabasının içine koyuyorsa, bu "Benim derse ihtiyacım var ve öğretmen olarak seni seçtim" demek oluyor.

Böyle şakamı olur , kızlarımla bu şekilde konuşamazsın deyin , abartırsa davacı olurum şahsen ,uzaklaştırma çıkartırım manyakmı ne ayol
Öyle dedikten sonra yok kız şaka şaka hiç sesleri çkmıyor dyip gülüyor çok fena bir kadın. Hep kendini haklı çıkarmayı başarır

Eşim bile hayrete düştü muhatap olma yada cevabını ver sende dedi ama onla bir olursam anca saç baş birbirimizi yolalım ama
Keşke annem silmeseydi o ben sildim zannetti ben dedim diye herşeyi bu yapar gibisinden düşündü

Sonrasnda ben avon satıyorum alırsan dedi tmm dedim kızı var 1 gün geldi bize kızımın karnının etini bükmüş baya ağladı daha görüştürmedim
Şu psikopatça şeyden sonra size “Avon satıyorum” deyince neden “tmm” dediniz?

Sırf bu muhabbetin yüzünden bunları yapıyorsa akli dengelerde sorun var bariz belli. Bebek arabasını çok iyi iyi yıkayın ölü fare Allah korusun mikrop kalmasın. Kapınızın önünde terliğinizi bile bırakmayın lütfen herşeyi yapabilir. Kapınızı açmayın muhattap olmayın devam ederse mutlaka birlikte yaşadığı kişilere iletin durumu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…