Alt komşu benden ne istiyor!

Yabancı diziden fırlama aile desene. Manyak hepsi. Taşın sen bu evden

Amin sağolun.şuan kredi ödediğimiz için kiraya gtme imkanım yok malesef.
Ya ben komşum gelse kapıma tuvaletini yapsa gelde şurayı sil diyemem ki bu katta tek ben yaşamıyorum ben dökmüşüm gbi bana diyo.ve eminim kendinin döktüğüne çnkü leke bizim burda başlamıyo.kendi kapısının 2 3 merdiven üstünde başlamış

off yaa Allahım ne fikirler var burada,yeminle 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:))bizim apartmanda yeni ilaçlama yapıldı,nereden bulacam şimdi hamam böcüğüü:))

off yaa Allahım ne fikirler var burada,yeminle 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:))bizim apartmanda yeni ilaçlama yapıldı,nereden bulacam şimdi hamam böcüğüü:))
Ben Akdeniz de yaşıyorum yani çok nemli ve sicaaaak bir ilçede o yüzden ne kadar ilaclarsan ilaçla hamam böceğinden kurtuluş yok. Adres ver kargoyla yolliyim :)

Bişey demedi mi onlar. Bence büyük bir olay. Apartmanda bir pisikopat var. Bugün sana yarın onlara.
Hani ben biri ezmiş koymuş demediğim için demedi kimse bişe.ama aklı olan farenin neden gelipte bebek arabasında hemde bağırsakları her şeyi darmadağın olup kendi başına ölemeyeceğini bilir yani

Ben Akdeniz de yaşıyorum yani çok nemli ve sicaaaak bir ilçede o yüzden ne kadar ilaclarsan ilaçla hamam böceğinden kurtuluş yok. Adres ver kargoyla yolliyim :)
yeminle sesli gülüyorum,alırım bir dal o vakit hamam böcüğğünden:))burası da izmir ama ilaçlanınca çıkmıyor bizimkiler,sizinkiler kadar dayanıklı değiller zaarr:)))neyse konu sahibi sıkma canını, biliyorum onun kadar psikopat olamazsın ama kısas da hayat var,,bak bu böcek fikrini kesinlikle değerlendir,ben öyle yapıcam teşekkürler neşeli<3

Yönetici yoksa komsularla konuşucan bu tipler inkarci olur gözünle görsen ispat edemezsin... ben 4 ay direndim hukuki yoldan hallettim gitti sonunda
İşte benim eşimde o kapasite yok muhatap olma boşver gül geç gbi şeyler der.hak savunmayı bilmez kim ne derse evet

Ayy ben böcek görsem kaçacak delik ararım o fareyide annem olmasa arabayla bir çöpte bırakıp giderdim

Manyağa bak.
Muhattap olma, arabanı da evde muhafaza et.

Ruh hastası kadın apartman yöneticisi yok mu?

En yakın kasaba gidiyorsunuz, rica ediyorsunuz, akciğer, bağırsak, mide, kemik şöyle bol kanlılarından ayırıyorlar size. Dersiniz hatta "Köpüşüm var ona götürcem" diye sallayın. Sonra alıyosunuz (En az 3 poşet olsun böyle bol bol, çeşitli kasaplardan toplayabilirsiniz), sonra komşunuzun kapısının üstünden altına kadar cinayet mahali haline getirip basıp gidiyorsunuz.

Size her sataştığında, aynı şeyi yapmaya devam ediyorsunuz.
Dinsizin hakkından da imansız gelmiş oluyor böylelikle.

İşte benim eşimde o kapasite yok muhatap olma boşver gül geç gbi şeyler der.hak savunmayı bilmez kim ne derse evet

Benim eşim de aynısı. Üst katların attığı sigara izmaritleri mutfak camından içeri düşüyor. Eşim ne yapalım kavga mı edelim diyor. O etmiyor ama ben ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…