- 8 Mayıs 2013
- 879
- 1.634
- 113
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Valla bilmiyorum..tek bildiğim normal bir insanın yapmayacağı..Ya neden böyle bişe yapar bir insan
Yabancı diziden fırlama aile desene. Manyak hepsi. Taşın sen bu evdenÇo
Çok dilli bir kadın bir konuştumu 1 saat kapıda kalıyor insan başa çıkamam cidden.bi ara bizim internet sifresizdi kullanıyomış.geldi dedi eşimde şifre koydu.oğlu bagırıyodu hep camda interneti açın diye
Amin sağolun.şuan kredi ödediğimiz için kiraya gtme imkanım yok malesef.Keske kiraci olaydin ya gidemezmisin gec git simdi kadin ariza hani gercekten urkutucu diycem ama bu demek degilki kuyrugunu kistir otur ona karsi dik ol saldirgan tavir veya ariza cikartmak istediginde bisemi dedi sende diklen sakin ezilme gerekirse yukselt sesini Hani sanada cok girisebilecegi izlenimi olmasin ama hasta yani belli merdivene yag dokmek olu fare koymak ben boyle tiplerden cekinirim ne bileyim her yola basvurur gibi insani engelleyen bir yerde Allah korkusu merhamet falandirya kadinda o mekanizma bozuk belli kucucuk bebegin arabasina koyabiliyor paspas degil dikkatini cekerim be kendide anne bu kadinin o derece ariza olduda yaga yasli basti dustu veya cocuk mesela umru degil sana hirsindan onu oraya dokmus arada kat olsa neysede alt ust zor varsa imkanin kac herserde bir hayir vardir de onune bak onlada apartman karsilasmalarinda kati suretle iletisim kurma tele bakiyomus gibi dalginmis gibi cik yukari Allah yardimcin olsun manyakla isin zor
Psikolojik hasta bu kadın. Bişey diyim mi; deli deliyi görümce çomağını saklarmış. Sen de atar gider yap onun dilinden ne bileyim ayakkabılarına hamam böceği falan koy gözlerini kısıp kısıp bak falan. Bi tırssın. Seni sindirmeye korkutmaya çalışıyor zaar. Hasta:/
Söyledim ama hani alt komşu koydu gbi değilde fare ölmüş arabada nasıl olmuşsa ezilmiş pestil olmuş anlamadım gibisinden dedimFare olayını diğer komşularına söyledin mi
Yönetici yokki 8 dairelk apartman ama işte fareyi koyduguna isbatım olsa yokkiAlt komşumdan bayağı cekmis biri olarak uzak dur kavga etme ... manyak bunlar cunku yönetici falan varsa şikayet et tutanak tuttur gerekirse
Ben Akdeniz de yaşıyorum yani çok nemli ve sicaaaak bir ilçede o yüzden ne kadar ilaclarsan ilaçla hamam böceğinden kurtuluş yok. Adres ver kargoyla yolliyim :)off yaa Allahım ne fikirler var burada,yeminle 40 yıl düşünsem aklıma gelmez:))bizim apartmanda yeni ilaçlama yapıldı,nereden bulacam şimdi hamam böcüğüü:))
Keşke imkanım olsaYabancı diziden fırlama aile desene. Manyak hepsi. Taşın sen bu evden
Söyledim ama hani alt komşu koydu gbi değilde fare ölmüş arabada nasıl olmuşsa ezilmiş pestil olmuş anlamadım gibisinden dedim
Ben Akdeniz de yaşıyorum yani çok nemli ve sicaaaak bir ilçede o yüzden ne kadar ilaclarsan ilaçla hamam böceğinden kurtuluş yok. Adres ver kargoyla yolliyim :)
Hani ben biri ezmiş koymuş demediğim için demedi kimse bişe.ama aklı olan farenin neden gelipte bebek arabasında hemde bağırsakları her şeyi darmadağın olup kendi başına ölemeyeceğini bilir yaniBişey demedi mi onlar. Bence büyük bir olay. Apartmanda bir pisikopat var. Bugün sana yarın onlara.
Yönetici yoksa komsularla konuşucan bu tipler inkarci olur gözünle görsen ispat edemezsin... ben 4 ay direndim hukuki yoldan hallettim gitti sonundaYönetici yokki 8 dairelk apartman ama işte fareyi koyduguna isbatım olsa yokki
Ben Akdeniz de yaşıyorum yani çok nemli ve sicaaaak bir ilçede o yüzden ne kadar ilaclarsan ilaçla hamam böceğinden kurtuluş yok. Adres ver kargoyla yolliyim :)
İşte benim eşimde o kapasite yok muhatap olma boşver gül geç gbi şeyler der.hak savunmayı bilmez kim ne derse evetYönetici yoksa komsularla konuşucan bu tipler inkarci olur gözünle görsen ispat edemezsin... ben 4 ay direndim hukuki yoldan hallettim gitti sonunda
Ayy ben böcek görsem kaçacak delik ararım o fareyide annem olmasa arabayla bir çöpte bırakıp giderdimyeminle sesli gülüyorum,alırım bir dal o vakit hamam böcüğğünden:))burası da izmir ama ilaçlanınca çıkmıyor bizimkiler,sizinkiler kadar dayanıklı değiller zaarr:)))neyse konu sahibi sıkma canını, biliyorum onun kadar psikopat olamazsın ama kısas da hayat var,,bak bu böcek fikrini kesinlikle değerlendir,ben öyle yapıcam teşekkürler neşeli<3
Manyağa bak.
Muhattap olma, arabanı da evde muhafaza et.
Ruh hastası kadın apartman yöneticisi yok mu?
İşte benim eşimde o kapasite yok muhatap olma boşver gül geç gbi şeyler der.hak savunmayı bilmez kim ne derse evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?