Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- Konu Sahibi papaty
6 aydan kadar bile sürmesi garanti olmayan hayatımızda keşke bu soru aklımızdan hiç çıkmadan doğru dürüst kişiler olarak kimseyi kırmadan ve allah için yaşayarak bize verdiği canın kıymetini bilerek saygı ve sevgiyle ilişkilerimizi yaşayarak huzurlu bir toplum olmaya çalışsak..huzuru buluruz kesinlikle ve üzülmeyiz herhalde öleceğimize...er yada geç olacak
- Konu Sahibi papaty
gerçekçi olmak gerekirse, öyle kendimi eğlenceye vurur yapamadıklarımı yapardım falan demiycem... yaşanan her sey dünde kalıyor. şimdiye kadar eğlenceli anlarım şuan çok mu mutlu ediyor beni sanki. bende tövbeye ayırırım zamanımı. Allah'ım eksik ibadetlerimi affetsin, günahlarımı affetsin diye. yapabildiğim kadar ibadet yapar ve aileme benden sonra okumaları için mektuplar yazardım. çocuğumun geleceği için eşime tavsiyelerde bulunurdum. bol bol tembihlerdim. çocuğumu ölümüme hazırlardım. helallik isterdim tanıdıklarımdan. düşünsene biri arıyor ve zamanında şunu konuştum arkadan yakında ölücem hakkını helal et derdim. sanırım herkes helal ederdi. aslında bu anlamda öleceğim tarihi bilmek çok da şanslı bir durum gibi görülüyor. kul hakkı olabildiğince az çıkardım rabbimin karşısına. eninde sonunda ölücez ölüceğimiz günü bilsek daha mı şanslı olurduk ne. bilemiyorum. Rabbim benim ve oğlum için en hayırlı zaman neyse o zaman alsın canımı. Amin.. Çocuğum az etkilensin isterim en çok onu bırakmak, yanında olamamak, onu ömür boyu sürecek yarımlık duygusu ile bırakmak üzerdi beni heralde. kayıp acıları küçük yaşlardaysa ömürlük acıtıyor çünkü.
- Konu Sahibi papaty
Gerçi herkes her acıya öyle yada böyle alışıyor. yaşayan nasıl dayanıyor. Rabbim herşeyin hayırlısını versin. bu hayrıda gönle razı eylesin.
- 20 Kasım 2010
- 4.984
- 9.804
- 398
- Konu Sahibi papaty
Aslında sorunun amacı şu: 6aylık ömrünüzün kaldığını bilseydiniz ne yapardiniz ........ o halde neden şimdi yapmıyorsunuz...bu 6aylık isteklerimiz aslinda hayattan ertelediklerimiz,hayati ertelemeyin.Anı yaşayın. aldığınız her nefesin kiymetini bilin....
Boşa geçen günlere yazık.Dolu dolu yaşamak lazım. Dolu dolu diyorum ama hayattan büyük beklentilere kapilmadan küçük şeylerden bile zevk almak lazım.geleceği ya da geçmişi değil anı yaşamaliyiz...
Boşa geçen günlere yazık.Dolu dolu yaşamak lazım. Dolu dolu diyorum ama hayattan büyük beklentilere kapilmadan küçük şeylerden bile zevk almak lazım.geleceği ya da geçmişi değil anı yaşamaliyiz...
- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
- Konu Sahibi papaty
hiç bişey yapmadan kafayı yer
son günlerimi bakırköyde geçirirdim heralde
son günlerimi bakırköyde geçirirdim heralde
- Konu Sahibi papaty
Sokakta gördüğüm her çöpü karıştıran dilenen vs vs. kim varsa evime toplar bir güzel ziyafet verirdim. Elimdeki her şeyi dağıtırdım. Bol bol fotoğraf çekilirdim. İçimde kime karşı ne varsa hepsini dökerdim. Kamp yapardım. Gelinliğimi giyer bir gün boyunca sokaklarda öyle dolaşırdım. Şapşal bir video çekip youtube a yüklerdim. Annemle uyurdum. İçimden gelen her şeyi yapardım kim ne der diye düşünmezdim.
- Konu Sahibi papaty
Dünyada yapmam gereken herşeyi yapardım sanırım :)
- Konu Sahibi papaty
Aklıma gelen ilk şeyleri yapardım.. herkes elbet bir gün ölümü tadacak ama bu her an olabilir 6 ay önce veya sonra bunu zaten Allah tan başka kimse bilemez. Soruya cevap vermek gerekirse deli gibi yaşardım hayatı hiç boş kalmazdım 2 dakika bile sünepe gibi evde terlikle dolanmazdım hep gezerdim ütü yapmaya vakit harcamazdım otobüs yerine taksi kullanırdım ve bütün zaman kaynı olan şeyleri çıkarırdım hayatımdan paramı bom boş şeylere harcardım son kuruşuna kadar çünkü gelecek kaygım olmazdı gitmek istediğim ülkelere giderdim ve çılgınca şeyler yapardım görenleri keşke benimde 6 ay ömrüm kalsaydı dedirtecek kadar
- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
- Konu Sahibi papaty
Simdi omrumu nasil ibadetle geciriyorsam ozamanda ibadetle gecirir daha daha cok yogunlasirdim ve sevdiklerime daha fazla zaman ayirir doya doya bakardim onlara..