- 19 Eylül 2012
- 115
- 37
- 53
- Konu Sahibi Sibella2014
-
Canım sonucun harika olmuş,ablamın bir ay oldu,resim yüklemek istiyorum ama geçen sefer herkese açık yüklediğim için fırçayı yedim ablamdan,başka türlü eklemeyi de beceremedimbende basen için gün sayıyorum,inşallah senin kadar iyi sonuçlar alırız bizde
Ettim canım bakabilirsin resimlereCanım beni de takip edermisin?
Canım senin büyük gün ne zamandı?Ettim canım bakabilirsin resimlere
Önümüzdeki hafta yaptırıyorum kısmetseCanım senin büyük gün ne zamandı?
Sonucunuz harika olmuş,bu resmi gördükten sonra hiç düşünmeye gerek yokmuş gibi düşünüyor insanAmeliyattan 5 ay sonraki halim
Alev hanim Alper bey sizin operasyonu yapmis sanirim. Hangi bolgenize yapildi ve islemden memnun kaldiniz mi?arkadaşlar eğer sabırlı olursanız lazer lipoliz sonuçları ile mükemmel bir uygulama
Çok teşekkür ederim ben daha önce yazmıştım 8500 ödedim diye,ama herkesin yapılacak bölgesi farklı olduğu için fiyat vermek istemiyorlardır belki,ben epey araştırmıştım,daha ucuz ama muyenehanede lokalle yapan cerrah olmayan doktorlar vardı,ama öyle birşey istemediğim için fiyatı daha yüksek olsa da Alper Bey'de karar kıldım ve tercihim de yanılmamışım neyse kiSonucunuz harika olmuş,bu resmi gördükten sonra hiç düşünmeye gerek yokmuş gibi düşünüyor insanne kadar ödediniz sakıncası yoksa sorabilirmiyim kimse fiyat vermek istemiyor nedense
Yuzyuze görüşmeni tavsiye ederim,çok doğrucu,bana dediği herşey harfi harfine oldu,sonucun ne olacağını baştan bilmek iyi bişey,yoksa hayalkırıklığına hiç tahammülüm yokturBugun programda izledim kendisini valla isini iyi bilen cok dobra bir insan. Kanim bir anda isindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?