- 24 Mayıs 2015
- 25
- 11
- 1
- 40
- Konu Sahibi Sibella2014
Aaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ic bacak icin laserlipoliz yaptiran bir arkadasi okumustum. Doktor bey onun ameliyatini yapmis sanirim.Arkadaslar bende epeydir arastiriyorum lazer lipolizi...ve doktorlari tabiki.. bikac yerden fiyat aldim
ve Alper beye karar verdim gibi...Yurt disinda oldugum icin hepsiyle anca mesaj yada telefonla görüsebiliyorum
Benin fazla bi kilom yok boyum 170 cm kilom 56 ama üst bacak ic kisim...be birazda göbekten aldirmak istiyorum
nekadar spor yapsamda gitmeyen yaglar var malum...bende biraz takintiliyim.
aranizda ic bacak yaptiran varmi?? varsa resim yollayabilirmisiniz lütfen... ic bacakta sarkma var bende
malum Yas geregi ve cok önceden verdigim kilolardan dolayi...acaba toparlanirmi cok merak ediyorum....
Tesekkürler canim, tekrardan bi bakiyim ben ozaman :)Ismini bulamadim ama ilgili konu basliklarindan birinden arayip bulursunuz. Cok eski de degil.
Canım resim gönderdin mi peki?alacağın sonuç sarkmanın ciddiyeti ve cildinin yapısıyla ilgili,benim göbeğimde de sarkma vardı,ama beklediğimden iyi toparladıArkadaslar bende epeydir arastiriyorum lazer lipolizi...ve doktorlari tabiki.. bikac yerden fiyat aldim
ve Alper beye karar verdim gibi...Yurt disinda oldugum icin hepsiyle anca mesaj yada telefonla görüsebiliyorum
Benin fazla bi kilom yok boyum 170 cm kilom 56 ama üst bacak ic kisim...be birazda göbekten aldirmak istiyorum
nekadar spor yapsamda gitmeyen yaglar var malum...bende biraz takintiliyim.
aranizda ic bacak yaptiran varmi?? varsa resim yollayabilirmisiniz lütfen... ic bacakta sarkma var bende
malum Yas geregi ve cok önceden verdigim kilolardan dolayi...acaba toparlanirmi cok merak ediyorum....
Teşekkürler,en kısa zamanda yükliycem inşallah
canim resim yolladim , sadece lipoliz icin Uygun oldugumu söylediler...sarkma asiri degil ben biraz pipirikliyim :) takintiliyim.... güzel toparlanir diye düsünüyorum aslinda, ( iyi düsünelim iyi olsun :) )Canım resim gönderdin mi peki?alacağın sonuç sarkmanın ciddiyeti ve cildinin yapısıyla ilgili,benim göbeğimde de sarkma vardı,ama beklediğimden iyi toparladı
Canım ben Alper Tuncel'e oldum,bende çok takıntılıyımdır,yaptırıncaya kadar bin türlü şey düşündüm,benim göbeğim hafif sarkıktı ve garanti vermedi Alper Bey,ama çok iyi toparladı,özellikle abartılı vaatlerden kacınıyor anladığım kadarıyla,inşallah sende istediğin sonuca kavuşursuncanim resim yolladim , sadece lipoliz icin Uygun oldugumu söylediler...sarkma asiri degil ben biraz pipirikliyim :) takintiliyim.... güzel toparlanir diye düsünüyorum aslinda, ( iyi düsünelim iyi olsun :) )
Sen hangi doktora yaptirmistin??
Canım ben Alper Tuncel'e oldum,bende çok takıntılıyımdır,yaptırıncaya kadar bin türlü şey düşündüm,benim göbeğim hafif sarkıktı ve garanti vermedi Alper Bey,ama çok iyi toparladı,özellikle abartılı vaatlerden kacınıyor anladığım kadarıyla,inşallah sende istediğin sonuca kavuşursun
Oldum canım,iyileştim de çalışmaya bile başladımCanım oldun mu ameliyat?merak ettim..
sen nerelerine yaptirdin canim?? ödem cok oluyomu yani disardan bakildiginda cokmu sis oluyo insan ? bazilari normal pantolonlarina giremediklerini yazmista..Ben de burun ameliyatımı Alper beyde yapatırdım. 2,5 aydaki sonuçtan çok memnunum. Herkese kendisini tavsiye ederim :)
sen nerelerine yaptirdin canim?? ödem cok oluyomu yani disardan bakildiginda cokmu sis oluyo insan ? bazilari normal pantolonlarina giremediklerini yazmista..
Tamam canım.beni takip edebilir misiniz lütfen fotoları görebilmem için
Gçmiş olsun,burnunuzdan memnunmusunuz?Canım ben burun estetiği yaptırdım