• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

cevaplayan herkese teşekkürler bu forumdan çok faydalandım. tüm emeği geçenlere de teşekkürler bu arada :) :) :) Pazartesi benim için büyük gün inşallah Allah'ın izniyle ameliyatımı yaptıracağım. Daha sonra da detaylarını adım adım paylaşmaya karar verdim. Herkese sevgiler :)

Ayselcigim ameliyat olcam demistin. Senden hbrlerini bekliyoruz. Umarim firsat bulur gelismeleri yazarsin.

Arkadaslar en sonunda kararimi verdim ve gectigimiz pazartesi gunu hizli bir karar verdim ve Dr. Alper bey ile gorusmeye gittim. Baba cok guven verdi. Gercekten rahatlatici bir tarzi var. Gorusme olumlu olunca bugun icin randevu aldim. Sabah ameliyata girdim. Simdi hastanede yatagimda dinleniyorum. Sanki hafifledigimi hissediyorum. Tum ayrintilari sizlerle paylasacagim. Daha sonra ozelden isteyenlere fotograflarimi da gosterebilirim. Bence cok da zor bir islem degil is. Bir sure cok kararsiz kaldim. Ani karar vermesem hayatta yaptiracagim yoktu. Yok agri olur, sekilsiz olur, o olur bu olur diyenlerden dolayi yaptiramiyordum. Valla su an yatagimda yatiyorum en azindan biri konusunda bilgim var artik ve "agrim hic yok". Herkese arastirmalarinda kolayliklar.

Arkadaslar en sonunda kararimi verdim ve gectigimiz pazartesi gunu hizli bir karar verdim ve Dr. Alper bey ile gorusmeye gittim. Baba cok guven verdi. Gercekten rahatlatici bir tarzi var. Gorusme olumlu olunca bugun icin randevu aldim. Sabah ameliyata girdim. Simdi hastanede yatagimda dinleniyorum. Sanki hafifledigimi hissediyorum. Tum ayrintilari sizlerle paylasacagim. Daha sonra ozelden isteyenlere fotograflarimi da gosterebilirim. Bence cok da zor bir islem degil is. Bir sure cok kararsiz kaldim. Ani karar vermesem hayatta yaptiracagim yoktu. Yok agri olur, sekilsiz olur, o olur bu olur diyenlerden dolayi yaptiramiyordum. Valla su an yatagimda yatiyorum en azindan biri konusunda bilgim var artik ve "agrim hic yok". Herkese arastirmalarinda kolayliklar.
gecmis olsun canim, bende ekim gibi ameliyat olmayi planliyorum, bizlerle ayrintilari paylasacagin icin cok tesekkur ederim.

Canım geçmiş olsun,nasıl geçiyor sonrası süreç?bende bu ay olmak istiyorum ama tatil planım var ağustos gibi o yüzden ameliyat olan arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var:KK64:

Simdilik erken ama daha sonra ozel paylasabilirim ben de arkadaslar ;)

Benim de büyük gün yaklaştı,önümüzdeki hafta için randevumu aldım,meme küçültme,karın slimlipo ve labioplasti aynı anda olacağım,biraz zor olacak sanırım ama bir seferde kurtulmak istedim,umarım pişman olmamHoppa

Canım bir ay olmuş yaklaşık,nasılsın şimdi?göbekmi yaptırmıştın sen?ayrıntıları bekliyoruz,yaptırıp memnun olan forumu unutuyor nedense:KK64:

Yok canim benim yaa! Unutmadim da firsat olmadi resim koymak ayribir is gibi geliyor bana valla :(

Benim de büyük gün yaklaştı,önümüzdeki hafta için randevumu aldım,meme küçültme,karın slimlipo ve labioplasti aynı anda olacağım,biraz zor olacak sanırım ama bir seferde kurtulmak istedim,umarım pişman olmamHoppa
Canım oldun mu ameliyat?merak ettim..

Back