• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Arkadaşlar bu arada aklıma takılan bişey var,bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi laserlipo,vaser ve slimlipo aynı teknikler mi????
C ChAneL81 zaten aydinlatmiş bu iki tekniği. Slimlipo ve Smartlipo da benim bildiğim ikiside lazer lipo, sadece farkli teknoloji.

Ben hem vaser hem lipo oldum, ayri amelyatlarda ve bölgelerde. Vaserde hemen sonuç aldım ve çok memnun kaldım. Giriş yerlerim hiç belli bile olmuyor, dalgalanma hiç olmadı, selülitlerimde gitmedi, bunuda belirteyim, gider diye umut ediyordum.

Lazer olali şu an 5 hafta oldu. Ödemleri bence attim bile. Yanliz sağ iç bacağım ve karnim çok dalgalı, yani bozuk asfalt gibi, yamuk yumuk. Artik bölgedenmi kaynaklaniyor, dr.dan mi bilemiyorum. Sol iç bacağimdada maalesef yanık oldu, şu an kabuklandi deri pullandi inşallah altindan iz tekrar oluşmaz.

Herkes farkli tecrübeler ediniyor. Ben kendi adima vaserden daha çok memnun kaldım.

Arkadaslar ben de diz ve bacak ici laserlipofiz yaptiracagim fakat sizce en iyisi hangisi slimlipo mu yoksa smartlipo mu? Vaseri yeni duydum acaba o da laser mi? Bu arada zeynokoca arkadasin gobek resmine bayildim. Gercekten mukemmel olmus hafif bir gobek cikintim da var eritirim diyordum valla neredeyse onu da mi eklesem diyorum. :) :) :)

Ameliyattan 5 ay sonraki halim
Canım valla mükemmel yapmış yine doktorum benim canım benim yaa :) yine sanatını konuşturmuş anlaşılan :KK66: Ben de labiaplasti için yine kendimi onun güvenli ellerine emanet edeceğim hayırlısıyla. güle güle kullan bitanem yeni vücudunu. öptümmm..:KK15::KK15::KK15:

Inanmiyorum siz hangi islemler yaptirsiniz ? Ve spor yada diet yaptinizmi cok guzel sonuc almissiniz masallah
kaçar mıı artık piştik tabi yani lipo ile zor be ya gitmesi:KK53: olsaydı beni yaparlardı çok daha iyiydi eski halim çünkü
Bende sasirdim o deri nereye gitti dedim kendi kendime :KK53:
sonucun çok güzel olmuş sadece lipo mu yaptırdın canım
Canım çok iyi olmuş sonucun,karın germe de varmı?iyi toparlamış göbeğin?benimki de çok fena:KK12:

Arkadaşlar çook teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için,evet sadece lazerlipo yaptırdım göbeğime,drum toparlaması ile ilgili garanti vermedi,cildimin sıkı olduğunu toparlama ihtimalinin yüksek olduğunu ama az da olsa sarkma ihtimali olduğunu söyledi ama ben henüz doğum yapmadığım için karın germe yaptırmak istemedim,sonuç ta oldukça başarılı oldu gördüğünüz gibi,darısı bu dertten muzdarip tüm arkadaşların başına,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:KK36:

Arkadaşlar çook teşekkür ederim olumlu yorumlarınız için,evet sadece lazerlipo yaptırdım göbeğime,drum toparlaması ile ilgili garanti vermedi,cildimin sıkı olduğunu toparlama ihtimalinin yüksek olduğunu ama az da olsa sarkma ihtimali olduğunu söyledi ama ben henüz doğum yapmadığım için karın germe yaptırmak istemedim,sonuç ta oldukça başarılı oldu gördüğünüz gibi,darısı bu dertten muzdarip tüm arkadaşların başına,Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah:KK36:
Bu fotoğraf karar vermemde çok yardımcı oldu. Sanırım dr.umu buldum:)))

Aaa aaaaa bir yasima daha girdim bikini bolgesine niye laserlipo yapiliyor ki?

Ameliyattan 5 ay sonraki halim
Canım sonucun harika olmuş,ablamın bir ay oldu,resim yüklemek istiyorum ama geçen sefer herkese açık yüklediğim için fırçayı yedim ablamdan,başka türlü eklemeyi de beceremedim:KK43:bende basen için gün sayıyorum,inşallah senin kadar iyi sonuçlar alırız bizde:KK45:

Canım sonucun harika olmuş,ablamın bir ay oldu,resim yüklemek istiyorum ama geçen sefer herkese açık yüklediğim için fırçayı yedim ablamdan,başka türlü eklemeyi de beceremedim:KK43:bende basen için gün sayıyorum,inşallah senin kadar iyi sonuçlar alırız bizde:KK45:
Sağol canım,bende çok memnunum,iyi yorumları okuyunca da daha bir moral oldu,ablanın resimlerini gördüm,şu an ne durumda?son halini de paylaşsana :KK45:

Sağol canım,bende çok memnunum,iyi yorumları okuyunca da daha bir moral oldu,ablanın resimlerini gördüm,şu an ne durumda?son halini de paylaşsana :KK45:
Morlukları geçti,ödemleri de çok azaldı sanırım,yurtdışında tatilde şu anda,dönünce de basen ve üst bacaklarını yaptırcak.

Ablamın elimdeki resimleriyle bir albüm oluşturdum,takip ettiklerim görebilecek şekilde:KK52:yaptırmayı düşünenlere fikir versin,faydası olsun istiyorum,bende basen bölgemden olucam,yok mu basen yaptırıp resmini paylaşabilecek lütfen??:KK66:

Ablamın elimdeki resimleriyle bir albüm oluşturdum,takip ettiklerim görebilecek şekilde:KK52:yaptırmayı düşünenlere fikir versin,faydası olsun istiyorum,bende basen bölgemden olucam,yok mu basen yaptırıp resmini paylaşabilecek lütfen??:KK66:
Canım ben sana özelden yollayım benim resimleri,ben basen yaptırdım biliyorsun.

Arkadaşlar kusura bakmayın konu başlığından cevap alamadım, ona ameliyat olanlarınız olduğuna göre sizin de bilginiz vardır sanırım, burun konusunda Alper bey nasıl?

valla yaz gelmeden laserlipoliz yaptıracaklar hemen yaptırsın 3-4 hft 24 st korse kullanmak gerekiyor. sonra söylemedi demeyin. tecrübe konuşuyor ;)

Back