• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

Tekrar merhaba,ameliyat sonrası yazamadım,bugün 6.günüm,hiç ağrım yok diyebilirim,ödem tabi ki var,bir an önce geçmesi için dua ediyorum,göbeğim ve alt tarafından toplamda 2 lt yağ almış dr bey,şu anda korse ve ödemden dolayı anlayamıyorum incelme olup olmadığını ama doktorum çok iyi olacağını söyledi.Ameliyatım 1,5 st civarı sürdü,uyandığımda pek bişey hissetmedim,drum istersem hastanede kalabileceğimi söyledi ama ben kendimi iyi hissettiğim için kalmadım,evde uzanıp tv seyrettim:confused:pek korkulacak bir işlem değil merak edenler için,sonuç için tabi ki erken,önümüzdeki aylarda sizi bilgilendirmeye çalışacağım canlar,şimdilik hoşçakalın:KK36:
Geçmiş olsun Sibella2014 Sibella2014 şimdi nasılsınız?

Ben alper beyle görüşmeye gittim arkadaşlar kendisi çok dürüst ve samimi biri uygulamayı tüm ayrıntıları ile bana anlattı. Kısmetse kendisine bu uygulamayı yaptırmak istediğimi söyledim. Uygulama öncesinde ve sonrasında neler yaşayacağımı detaylı bir şekilde bana anlattı ilk görüşmeden son derece memnun bir şekilde ayrıldım. Operasyon ile ilgili bilgileri size aktarmaya devam edicem. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor.
Merhaba,ameliyat oldunuz mu Alper Bey'e?

Merhaba Seremony Seremony
Evet göbek,yanlar ve kollarımdan lazerlipo oldum Alper Beye,4 ay oldu daha,tam sonuç için erken ama gidişattan çok memnunum:KK68:
Çok teşekkür ederim cevabınız için,bende araştırma halindeyim,benimde göbeğimden özellikle şikayetim,çok iz kalıyor mu?

Merhaba doğumsonrası bikini bölgemde ciddi bir yağ fazlalığı kaldı,iki haftalığına İstanbul'dayım,bu işlemi yaptırmam lazım,internet araştırmalarım sonucu Alper Tuncel 'de yoğunlşatım,forumda tek tek yorumları okumam çok zor,Alper Tuncel'e lazerlipoliz yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?Çook teşekkürler...

Canım ablam yaptırdı hafta sonu . gayet güzel geçti hastanede kaldık . Ameliyattan sonra hemen odasına aldılar. Korse giydirdiler . yemek yedik biraz yürüttüm . biraz agrısı oldu ama kolundan ilaç verdiler . açıkcası zorlanmadı zaten ablam nazlı degil hemen çıkmak istedi çıktık dunde ıyıydı iki ilacı var onları içiyor haftaiçi kontrole gidicez . bakalım Alper bey ne dicek ben size foto yolluyorum . ama doktor seçimi önemliymiş iyi araştırın :KK68:

işte ablamın fotoları arkadaşlar . şimdilik iyi bu arada maydonoz suyu tavsiye ederim ödem için işe yarıyor

Eklentiler

• 11072991_939500609415131_1006851002_n.jpg
    11072991_939500609415131_1006851002_n.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 915
  • 11039593_939500749415117_969723365_n.jpg
    11039593_939500749415117_969723365_n.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 915
işte ablamın fotoları arkadaşlar . şimdilik iyi bu arada maydonoz suyu tavsiye ederim ödem için işe yarıyor
Geçmiş olsun,benim hiç aklıma gelmemişti öncesi fotoğraf çekmek,sonrasında da pek çekmedim,dr çekti sadece,ama yaptırmayı düşünenler açısından iyi olmuş,bende merakla takip edicem,inşallah resimlerin devamı gelir:KK9:

Arkadaslar bende alper beye ameliyatimi yaptirmak istiyorum karin kollar basen gidik ama merak ediyorum incelme oldumu memnun misunuz
Canım olmaz mı??bu kadar insan niye ameliyat olsun incelme olmasa,tabi çok kiloluysan işe yaramayabilir ama o zaman söyler Alper Bey sana ve yapmaz büyük ihtimalle,benim bir arkdaşıma 5 kilo ver öyle gel dedi,kız şimdi beni gördükçe motive olup,kilo vermeye çalışıyor ameliyat olabilmek için:KK54:

Alper beye bacak ici ve diz bolgesi laserlipoliz yaptiranlar tecrubelerini yazabilirler mi?

Geçmiş olsun Sibella2014 Sibella2014 şimdi nasılsınız?
Seremony sana cevap yazmadığımı şimdi farkettim kusura bakma,4 ay civarı oldu benim ,Alper bey yüzde 50 civarında sonuç aldığımı söyledi şu ana kadar yüzde yüz için biraz daha beklemem gerekiyor,ama ben memenunum sonuçtan,tam sonucu alınca daha da memnun olurum inşallah:)

Merhaba doğumsonrası bikini bölgemde ciddi bir yağ fazlalığı kaldı,iki haftalığına İstanbul'dayım,bu işlemi yaptırmam lazım,internet araştırmalarım sonucu Alper Tuncel 'de yoğunlşatım,forumda tek tek yorumları okumam çok zor,Alper Tuncel'e lazerlipoliz yaptıran arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi lütfen?Çook teşekkürler...
Tatlım ben yaptırdım ve bikini bölgeme de yaptı sağolsun valla ;) Ne yalan söyleyeyim orayı ben de söyleyecektim ama utancımdan söyleyemiyordum :) Sağolsun hallediverdi ve çok rahatladım canım inan ki:) Tavsiye edrim. Kesinlikle yazın bikini giyerken benim için azap oluyordu :) :) :)

Seremony sana cevap yazmadığımı şimdi farkettim kusura bakma,4 ay civarı oldu benim ,Alper bey yüzde 50 civarında sonuç aldığımı söyledi şu ana kadar yüzde yüz için biraz daha beklemem gerekiyor,ama ben memenunum sonuçtan,tam sonucu alınca daha da memnun olurum inşallah:)
Sen göbek yaptırmışmıydın canım?

Sağol canım,bende o kadar çok kişiye o kadar çok soru soruyorum ki kim cevap verdi kim vermedi farketmiyorum,çok fazla şey var aklıma takılan:KK76:

Arkadaşlar bu arada aklıma takılan bişey var,bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi laserlipo,vaser ve slimlipo aynı teknikler mi????

Arkadaşlar bu arada aklıma takılan bişey var,bilen varsa lütfen beni aydınlatabilir mi laserlipo,vaser ve slimlipo aynı teknikler mi????
Ben vaser lipo yaptirdim
Internette hepsi yaziyor zaten benim konumda da anlatmistim farklarini
Vaser lipo ses dalgalariyla yaglari kirip atiyo ve yanma riski yok
Lazer lipo da lazerle yaglari yakiyo birde sivi da veriyorlar vucuda ama ondan yanma riski var cok yag cekilecekse
Otekini bilmiyorum zaten hemen hemen aynidir
Bende sivi akmadi vaserle ama arkadasimda lazerle akmis
Vaserde yanma riski olmadigi icin daha cok yag alindigiini duydum
Bana sorarsan ben lazeri secerdim vaserden memmun kalamadim malesef

Back