• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alper Tuncel lazerlipoliz hastaları

ayselciğim mesajını gördüm. Alper Bey burun konusunda saklı kalmış cevherlerden biri diyebilirim. ben kendisini senelerdir tanıyorum. Kenidlerine referans olduğum çok arkadaşım da var. Burun ameliyatı düzeltmeler konusunda uzman diyebilirim. Bir arkadaşımın burnunu rezil etmişler bir yerde, kendisi yoktan var etti resmen ;)

Canım beni de takip edermisin?
Canım sonucun harika olmuş,ablamın bir ay oldu,resim yüklemek istiyorum ama geçen sefer herkese açık yüklediğim için fırçayı yedim ablamdan,başka türlü eklemeyi de beceremedim:KK43:bende basen için gün sayıyorum,inşallah senin kadar iyi sonuçlar alırız bizde:KK45:

Arkadaslar bana da Alper beyi cok tasviye ettiler. Eyer bi aksi durum olmazsa isallah 26 sina termin aldim. Sekreteriyle uzun uzun konustuk gorusme ve amalyat aynı gun olacakmis. Simdiden cok cok heyecanliyim :)

Sibella sen yeni amalyat yaptirdin galiba surec nasildi? Memlul kaldın mi?

lazerlipoliz ile sonuçlar günden güne daha da iyi oluyor desem yalan olmaz valla ;) giderek bu operasyonu daha çok seviyorum, iyi ki yaptırmışım. tüm lazerlipoliz düşünen hastalara tavsiyem "düşünmeyin yapın, evren düşünceyi değil icraaatı alkışlar" bu arada canım doktoruma sevgiler :KK45::KK45::p:p :KK15::KK15:

Bende meme küçültme yaptıran var mı lazerlipoyla onu merak ediyorum,yaptıran yada bilgisi olan varsa nooolur bir cevap versin,bu yöntemle olabilirsem çok mutlu olucam:KK68:

Siz de operasyonu yaptirdiniz sanirim. Herkes bu islemden memnun galiba? Hangi bolgeye yaptirmistiniz?

Sonucunuz harika olmuş,bu resmi gördükten sonra hiç düşünmeye gerek yokmuş gibi düşünüyor insanHoppane kadar ödediniz sakıncası yoksa sorabilirmiyim kimse fiyat vermek istemiyor nedense:KK64:
Çok teşekkür ederim ben daha önce yazmıştım 8500 ödedim diye,ama herkesin yapılacak bölgesi farklı olduğu için fiyat vermek istemiyorlardır belki,ben epey araştırmıştım,daha ucuz ama muyenehanede lokalle yapan cerrah olmayan doktorlar vardı,ama öyle birşey istemediğim için fiyatı daha yüksek olsa da Alper Bey'de karar kıldım ve tercihim de yanılmamışım neyse ki:KK36:

Arkadaşlar yeni bir laserlipo cihazı çıkmış sanırım Alper bey yarın öğleden sonra 3 ten itibaren eurostarda anlatacakmış, sitesinde ilanını gördüm ilgilenenler izlesinler bence. Hem de birçok sorunuza cevap vermiş olur diye düşünüyorum. Burada konuş konuş nereye kadar;) Öptümmm

Bugun programda izledim kendisini valla isini iyi bilen cok dobra bir insan. Kanim bir anda isindi.

Bugun programda izledim kendisini valla isini iyi bilen cok dobra bir insan. Kanim bir anda isindi.
Yuzyuze görüşmeni tavsiye ederim,çok doğrucu,bana dediği herşey harfi harfine oldu,sonucun ne olacağını baştan bilmek iyi bişey,yoksa hayalkırıklığına hiç tahammülüm yoktur:KK43:

Back