- 8 Aralık 2014
- 90
- 39
- 18
- 43
- Konu Sahibi Sibella2014
Yine de çok aklına takılan şeyler olursa özelden sorabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç korkma,ufak tefek sıkıntılar oluyor ama öyle büyütülecek bişey değil.Selam kızlar,sizi takipteyim,kaşlarımı ekimiyle başladım bende,sıra yağlarıma da gelecek,yaz gelmeden kurtulmam lazım bu karın yağlarından,A.T. Lazerlipoda son derece başarılı bir doktor,bende konuyu görüştüm kendisiyle,bıkmadan tüm sorularıma cevap verdi sağolsun,hala da arada arayıp yada mail gönderip aklıma takılanları soruyorum,birkaç kilo vermeden yapmayalım dedi,şimdi sıkı bir diyetteyim bakalım ocak yada şubat gibi ameliyata uygun hale gelirim diye umut ediyorum
Çok sağol canım sana özelden bazı sorularım olacak o zamanYani her ameliyatın kendine göre zorlukları var tabi ama biz kadınlar doğum yaptıktan sonra diğer ameliyatlar vız gelir canım
İstediğini sorabilirsin tatlım,bende buradaki arkadaşların tavsiyelerinden az faydalanmadımÇok sağol canım sana özelden bazı sorularım olacak o zaman
Canım özelden yazdım sana kendi tecrübelerime göreAllahım iyiki bu sayfayı buldum! arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diliyorum ve hemen sorularımı sıralıyorum hepinize :) özeldende msj atıcam ama belki burdanda görürsünüz.
şimcik ben 1.64 boy 74 kiloyum ölçülerim.
göğüs 97,
göğüs altı 79,
göbek çevresi 92
ve kalça 102...
görüldüğü üzere kalçamla yarışan bir göbeğim var ve sadece göbeğim için lazer lipoliz olmak istiyorum. ve olumlu yorumlardan sonra banada cesaret geldi...
şimcik sorularım,
hepiniz istanbulda mı yaşıyorsunuz? çünkü ben samsunda yaşıyorum... yüz yüze görüşmeden evvel, kendisine mail üzerinden ulaşabileniniz oldu mu?
kilo olarak bnm kadar çok olanınız var mıydı? (malum 18 kilo fazlam var
ilk günden korse içinde bile olsa cm bazında çok farketti mi?
birde şey ayıp olmazsa kaç tl verdiniz?
şimdidden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınızı bekleriiim :)
Canım yapılacak bölgeye göre değişiyor fiyatlar ve de ödeme şekline göre,bölge fiyatı 5500 tl sanırım ama tabi birkaç bölge olursa ona göre hessplanıyor,benim gördüğüm Alper Tuncel'e yaptırıp memnun olmayan yok,sen maille durumunu anlat,sonra bizi de bilgilendir gelişmelerden:)Allahım iyiki bu sayfayı buldum! arkadaşlar hepinize geçmiş olsun diliyorum ve hemen sorularımı sıralıyorum hepinize :) özeldende msj atıcam ama belki burdanda görürsünüz.
şimcik ben 1.64 boy 74 kiloyum ölçülerim.
göğüs 97,
göğüs altı 79,
göbek çevresi 92
ve kalça 102...
görüldüğü üzere kalçamla yarışan bir göbeğim var ve sadece göbeğim için lazer lipoliz olmak istiyorum. ve olumlu yorumlardan sonra banada cesaret geldi...
şimcik sorularım,
hepiniz istanbulda mı yaşıyorsunuz? çünkü ben samsunda yaşıyorum... yüz yüze görüşmeden evvel, kendisine mail üzerinden ulaşabileniniz oldu mu?
kilo olarak bnm kadar çok olanınız var mıydı? (malum 18 kilo fazlam var
ilk günden korse içinde bile olsa cm bazında çok farketti mi?
birde şey ayıp olmazsa kaç tl verdiniz?
şimdidden hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim cevaplarınızı bekleriiim :)
Canım bence bu süreyi de diyet yaparak değerlendirebilirsin,1-2 kilo bile versen alacağın sonucu çok olumlu yönde etkilermerhaba arkadaşlar.. öncelikle cevaplarınız için teşekkür edderim hepinize ayrı ayrı çok sağolun..
iş yerimle ilgili bir yer değişikliği oldu.. 1 haftadır düzenimi ancak oturttum...
fiyat konusunda bütçem eksik..
ayrıca annem, ancak nisan ayında izne ayrılıp bana bakabileceğini söyleyip beklememi istedi..
bu yüzüden nisana kadar diyete ve para biriktirmeye çalışıcam...
Canım bence bu süreyi de diyet yaparak değerlendirebilirsin,1-2 kilo bile versen alacağın sonucu çok olumlu yönde etkiler
Canım moralini hiç bozma,bende basenlerimle kafayı bozmuştum,ama bir çözümü var neyse ki,hem nisan ayı bu iş için süper bir zaman,yaza bomba gibi girersin inşallahteşekkür ederim öneriniz için :) yazımdada belirttiğim gibi diyete ve para biriktirmeye uğraşıcam inş..
ama şu bir gerçek ki.. artık kilo meslesi bende takıntı yaptı... gurbetteyim arkadaş çevrem sınırlı ve mübarek hepside 36-38 beden... bense 42-44 arası... kendi vücudumdan tiksindim neredeyse....
ömrüm yeterse inş nisan ayında alper beyin kapısını çalıcam...
Nuriyebal iyiyim canım,ödemlerim oldukça azaldı,giriş delikleri oldukça belirsizleşti,korseden de kurtuldum çok şükür,incelmeyi bekliyorum sabırsızlıkla,sen nasılsın?yakın zamanda kontron varmı?incelmen devam ediyor mu merak ediyorum seniSibella2014 canım nasıl gidiyor süreç?ödemler geçti mi?
Canım ben geçen hafta kontrole gittim,25 cm incelmişim lazrlipodan bu yana,Alper bey bende hızlı bir incelme olduğunu,bundan sonra çok fazla bişey beklemem gerektiğini söyledi ama zaten bu kadarı benim için yeterli,daha ne olsunNuriyebal iyiyim canım,ödemlerim oldukça azaldı,giriş delikleri oldukça belirsizleşti,korseden de kurtuldum çok şükür,incelmeyi bekliyorum sabırsızlıkla,sen nasılsın?yakın zamanda kontron varmı?incelmen devam ediyor mu merak ediyorum seni
Canım ben lazerlipo oldum kendisine,kontrole gitmişken de botox,dolgu yaptırdım geçen hafta,ben memnunum sonuçlardan,Alper bey oldukça dürüst ve ilgili bir doktor,sen ne yaptırmayı planlıyorsun?Arkadaşalr burada lazerlipoliz yönetiminden ve Dr.Alper Tuncel'den bahsedenlerden kendisine başka ameliyat olan veya göğüs büyütme yaptıranlar varsa ve bana cevap yazarlarsa sevinirim. Dr. ile ilgili araştırma halindeyim :) öptüm
Canım nasıl oldu botox ve dolgun?benim bir arkadaşım da yaptırdı Alper Bey'e botox ve dolgu 45 yaşında kendisi,şu an 35 gibi görünüyor ve çok doğal iyi tarafı,umarım seninde sonuçların başarılı olmuştur,biz bu gidişle her kontrolde bişey yaptıra yaptıra genç kıza döncezCanım ben lazerlipo oldum kendisine,kontrole gitmişken de botox,dolgu yaptırdım geçen hafta,ben memnunum sonuçlardan,Alper bey oldukça dürüst ve ilgili bir doktor,sen ne yaptırmayı planlıyorsun?