alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

ceza alma potansıyelın de yuksek bebbeemm sana uygun bı ceza dusunuyorum ama patates kızartmasına ne yapsam bos du bakım

Yanında birde cola içmiştim,onu söylemeyi unuttum...Cezam neyse razıyım bacılar...kaydirigubbakcemile3

Yanında birde cola içmiştim,onu söylemeyi unuttum...Cezam neyse razıyım bacılar...kaydirigubbakcemile3

sımdı butun topıcıklerı dolanıp ne kadar pıs bogaz oldugun yaz bakımm

bıde utanmadan colda ıctım dmezmıı cabukkk topıcıklere yz takıp etcem bıde 50 mekık 50 şınav pleaseee aboo kız naptın senn bıngıl bıngıl yag olcek onlarr

kendimii ihbar ediyorum..diyeti bozdum bütün hamur demir neee varas midemdeeekaydirigubbakcemile3

nan make nirdeisin şişkoo kapatamamışın anketi

Son düzenleme:

Ohh maşallah sempatiksalakcinni

kendimii ihbar ediyorum..diyeti bozdum bütün hamur demir neee varas midemdeeekaydirigubbakcemile3

Meliss sendemi sempatiksalakcinni

nene evet nen kalıste yazdımm da ebru galıba ona soylemm lazımıs ama nerden bulcemm

Make bence bidaha anket açma olmasın çünkü ceza değil :icecream: Zaten kapatması da bir dert -tatlicadiarzu-

ö.değil nafçım benim internet yavaş bugün delirtiyor beni
hoşgeldin sel

nasılsın iyimisin nasıldı hafta sonun

Ovvv hafta sonu yoğğundum.
Görümcemin sünnet mevlüdü vardı cumartesi gündüz.
Akşam arkadaşımın kına gecesi vardı.
Pzar günüde nikahı vardı.
Kayınvalidem bendeydi :)
Çok yoğundum çok.

Senin nasıldı.
Bu arada kaçamağı cozuttum ben :)
Yok yedim çok hihoyyyt

oo evet yoğumuşsun gerçekten olsun düğündü dernekti derken güzel geçmiştir.
benimde güzeldi evde dinlendim bazen yürüyüşe çıktım cuma ve cumartesi akşamlarıda arkadaşlarım geldi oturmaya pazar da annemlerdeydim.

make duymasın kaçamağı gerçi oda bi anket açıyo kapatamıyor bile

doğru söylüyorsun nihancım kaydirigubbakcemile3
gerçekten make görmesin sel

makein uğradığı yok kesin kaçamak yaptı söyleyemiyor he
pasta tatlı filan yiyordur şimdi

zor evet birde ben 44 kiloydum ne yersem yiyim kilo almıyordum şimdi ise yiyememek çok kötü yaa

kım kacamak yapmıs bı bakım de ama once uygun bı ceza bulmam lazımm yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…