alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

Allah ım sana sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü bir çocuk nasip etsin inşallah en kısa zamanda inş.

allah rahmet eylesın canım cok uzuldum :teselliff cocuklara hıc yakıstıraramm ben ama hayatt bu hersey bızım ıcın senağlamaınsallah benım gıbı bı cadı kızın olurrr:Saruboceq:
sağol canım öyle taktiri ilahi
ne kadar yaşadı canım
neden vefat etti

1 ay yaşadı kalp damarları tersmiş ve kalbi delikti

ayy inan okurken bile nefesim kesiliyor
benimde bazen aklıma geliyor kafayı yicekmiş gibi oluyorum

su dunyanın rezıllıgınde yasamadan melek olmus annesının melegıı

ee pekı yenıden cocuk sahıbı olammyı dusnuyorumusun

ayy sen bunları yazınca bile çok kötü oldum ben artık okuyunca ne olurum bilmiyorum

make sen yukarda yazmıştın bişeyler varmı yakında düğün biraz espirili birisin şakamı yaptın yoksa

make sen yukarda yazmıştın bişeyler varmı yakında düğün biraz espirili birisin şakamı yaptın yoksa

bı yandan yemek yapıyorum bı yandan sızı okuyorum evet canım aynen dedgım gıbıı espırı lı yazdım ama evlenem ıcın paraya ıhtıyac var ve okulla yatırdık butun parayı aıllerede ınsanın yuzu olmuyo bellı bı seyden sonra hos zaten ıkımızınde okadar parlak aılesıde yok beklıyoz ıste tatlım

Allah kimseye yaşatmasın ama şimdi iyiyim aslında o zamnlarda kaybetmedim hiç kendimi çevremdeki herkez şaşırmıştı ama şimdi iyiyim şükür tekrar aynı şeyleri yaşamak istemem korkuyorum yine aynısı olcak diye umarım olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…