alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

make ismin ne sakıncası yoksa ismin make kaldı valla buda yakışıyo gerçi cadı seni kaçyaşındaydın birde benden büyükmüşün:KK1:

Son düzenleme:
zor evet birde ben 44 kiloydum ne yersem yiyim kilo almıyordum şimdi ise yiyememek çok kötü yaa

yemınle duruyom bacım ınankıı yoksa cokdan bende kacamak yapanaların arasına gırmıstım de yakında

yemınımı bozdum uleeeenn demesem barıı

make ismin ne sakıncası yoksa ismin make kaldı valla buda yakışıyo gerçi cadı seni kaçyaşındaydın birde benden büyükmüşün:KK1:
takımdakı kzılarda make dıyo sakıncası yok canım

ısmım elıf 28 hadı bılemedın 28 bucukdan hallıceyım cadı oldugum su goturmez bı gercek olmakla beraber aılemızın yenı gelen nesıllerınde bunu asılarak buyutuyorumm delikafaduldenlaelaelaelaelae 2011 model supurgeler cıksın alcem bı tane kendımee:eek:

yemınle duruyom bacım ınankıı yoksa cokdan bende kacamak yapanaların arasına gırmıstım de yakında

yemınımı bozdum uleeeenn demesem barıı
valla bozarsan elime düşersen yandın dicem ama ben kıyamam ki ama sen yinede dikkatli ol ters anıma denk gelebilirsin kaçamak filan yok hee
takımdakı kzılarda make dıyo sakıncası yok canım

ısmım elıf 28 hadı bılemedın 28 bucukdan hallıceyım cadı oldugum su goturmez bı gercek olmakla beraber aılemızın yenı gelen nesıllerınde bunu asılarak buyutuyorumm delikafaduldenlaelaelaelaelae 2011 model supurgeler cıksın alcem bı tane kendımee:eek:

ben de 24 buçuğum:KK1: büyükmüşün ama okadar değil ama cadı olduğun kesindi zaten anlamıştım:eek:lmaz: ben
yakışır he bi süpürge de sana

valla bozarsan elime düşersen yandın dicem ama ben kıyamam ki ama sen yinede dikkatli ol ters anıma denk gelebilirsin kaçamak filan yok hee

ben de 24 buçuğum:KK1: büyükmüşün ama okadar değil ama cadı olduğun kesindi zaten anlamıştım:eek:lmaz: ben
yakışır he bi süpürge de sana

hec 24 dum deme ben senın yasındayken 56 kıloydum ooo ne adamalr vardı pesımde sona bırıne takıldık kaldık oda semırttı bızı o ayrı konuda

ama bı gun sende 28 olucen ehehehe

make kız evlenmeyi düşünmüyon mu

ben bıleydın nıhanna daha cok yujlenırdım bacım :lepi: olumunekankayizsmileb

make kız evlenmeyi düşünmüyon mu

benım mustakbel herıf yurt dısında yuksek lısans yapıyo 1 yıl oldu gıdelı paraları orda yedı akannehirparasız olunce dugun yapamıyozsempatiksalakcinni

gelsın ılk ısım zatıı evlenemk olcek karta kactık nıhan duymasınn

hec 24 dum deme ben senın yasındayken 56 kıloydum ooo ne adamalr vardı pesımde sona bırıne takıldık kaldık oda semırttı bızı o ayrı konuda

ama bı gun sende 28 olucen ehehehe

ben bıleydın nıhanna daha cok yujlenırdım bacım :lepi: olumunekankayizsmileb

ben doğumdan sonra kilo aldım hamileyken de çok almamıştım kilo ama doğumdan 3 ay sonra aldım

anlamadım kötü bişeymi dedim evet bende 28 olcam yaşınla dalga geçmedim ki
bana niye yüklencektin onuda anlamadım

nişanlımısın yanii
kızım sıkıştır seninkini ne zaman çocuk yapçam de
yakında menapoza gircem de kaydirigubbakcemile3

ben doğumdan sonra kilo aldım hamileyken de çok almamıştım kilo ama doğumdan 3 ay sonra aldım

anlamadım kötü bişeymi dedim evet bende 28 olcam yaşınla dalga geçmedim ki
bana niye yüklencektin onuda anlamadım

yok canım estafurullah benı bıleler bılrıkı hep 24 umde kalmak ısterdım ne bılım hakkaten 24 ve 25 ınde muthıs tı benım ıcın hayatımın zırvesı dıyebılrımm o nedele ben acık aglamaklı oldumda ondan dedım yanı kıskandımm:kedi:
nişanlımısın yanii
kızım sıkıştır seninkini ne zaman çocuk yapçam de
yakında menapoza gircem de kaydirigubbakcemile3

ay dıyom bacım bıtırsın okullu gelsın daha yeter yaww yumurtam kalmıcak bak 5 6 gune bı dene daha yumurtlıcem al gııttı benım belkı en cadı en tatlı kızımın temel tası al her ay cope gıdyo yaww:kedi:

önemli değil canım ben bebeğimi anlatmaktan sıkılmam her sorana anlatıyorum onu anmak hoşuma bile gidiyor

kızım hadi seninkiler çöpe gidiyor onunkiler nereye gidiyor acaba :roflol::roflol:

X