alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

3 tane vardı 2 sini vermiştim çaycıyla çocuğuna kekleride ben almamıştım zati

Arkadaş vanilyalı gofretle geldi şimdi yemicem git dedim sempatiksalakcinni

Zaten ara öğün vaktim gelmişş kuru incirimi yiyim bari sempatiksalakcinni

Arkadaş vanilyalı gofretle geldi şimdi yemicem git dedim sempatiksalakcinni

Zaten ara öğün vaktim gelmişş kuru incirimi yiyim bari sempatiksalakcinni

afelım dınsısızn hakkından ımansız gelırmıs ama sımdı korktum ben bı kacamak yaparsam nıhan beı yedı kesın yedıı :tomato:

sempatiksalakcinni
onun için çeza çekiyoz ya lem

demkkı beraatını ıstemen ıcın sucsuz olman lazımmıs demkkı neymıs sucun tespıt edılmıs kendın ıtıraf ettın hahah capraz sorgu ıyıdır herzman sempatiksalakcinni

afelım dınsısızn hakkından ımansız gelırmıs ama sımdı korktum ben bı kacamak yaparsam nıhan beı yedı kesın yedıı :tomato:

Nihandan önce özge yicek seni ondan kork bence eyvahedigeldismile :roflol: :roflol:

dünkü yürüyüş cezam ne peki make
1,5 saat yürüdüm soğukta
valla bi hatanda yicem seni çıtır çıtır yandın

dünkü yürüyüş cezam ne peki make
1,5 saat yürüdüm soğukta
valla bi hatanda yicem seni çıtır çıtır yandın

ok bebemm ne istersen kabulum hatta sana acık cek ekmek ve sekerlı bısey yedıgımde az bıle olsa bıtır benıı emın ol yakındır elıne kozun gecmesı laelaelaelaelae

Ne güzelmiş burası böyle..merhaba herkeşlere..:)))

Ben bayağı sağlam kaçamak yaptım..Patates kızartması yedim kocaman bir tabak...Çocuklara diye yaptım,çoğunu ben yedim...:KK1: :KK1:

Yarında yapma potansiyeline sahibim...Allahım yoldan çıkarma beni...:KK43::Saruboceq:

Ne güzelmiş burası böyle..merhaba herkeşlere..:)))

Ben bayağı sağlam kaçamak yaptım..Patates kızartması yedim kocaman bir tabak...Çocuklara diye yaptım,çoğunu ben yedim...:KK1: :KK1:

Yarında yapma potansiyeline sahibim...Allahım yoldan çıkarma beni...:KK43::Saruboceq:

ceza alma potansıyelın de yuksek bebbeemm sana uygun bı ceza dusunuyorum ama patates kızartmasına ne yapsam bos du bakım

X