zor evet birde ben 44 kiloydum ne yersem yiyim kilo almıyordum şimdi ise yiyememek çok kötü yaa
takımdakı kzılarda make dıyo sakıncası yok canımmake ismin ne sakıncası yoksa ismin make kaldı valla buda yakışıyo gerçi cadı seni kaçyaşındaydın birde benden büyükmüşün
valla bozarsan elime düşersen yandın dicem ama ben kıyamam ki ama sen yinede dikkatli ol ters anıma denk gelebilirsin kaçamak filan yok heeyemınle duruyom bacım ınankıı yoksa cokdan bende kacamak yapanaların arasına gırmıstım de yakında
yemınımı bozdum uleeeenn demesem barıı
takımdakı kzılarda make dıyo sakıncası yok canım
ısmım elıf 28 hadı bılemedın 28 bucukdan hallıceyım cadı oldugum su goturmez bı gercek olmakla beraber aılemızın yenı gelen nesıllerınde bunu asılarak buyutuyorumm delikafaduldenlaelaelaelaelae 2011 model supurgeler cıksın alcem bı tane kendımee
valla bozarsan elime düşersen yandın dicem ama ben kıyamam ki ama sen yinede dikkatli ol ters anıma denk gelebilirsin kaçamak filan yok hee
ben de 24 buçuğumbüyükmüşün ama okadar değil ama cadı olduğun kesindi zaten anlamıştım lmaz: ben
yakışır he bi süpürge de sana
make kız evlenmeyi düşünmüyon mu
make kız evlenmeyi düşünmüyon mu
hec 24 dum deme ben senın yasındayken 56 kıloydum ooo ne adamalr vardı pesımde sona bırıne takıldık kaldık oda semırttı bızı o ayrı konuda
ama bı gun sende 28 olucen ehehehe
ben bıleydın nıhanna daha cok yujlenırdım bacım :lepi: olumunekankayizsmileb
çocuğum vefat etti
ben doğumdan sonra kilo aldım hamileyken de çok almamıştım kilo ama doğumdan 3 ay sonra aldım
anlamadım kötü bişeymi dedim evet bende 28 olcam yaşınla dalga geçmedim ki
bana niye yüklencektin onuda anlamadım
nişanlımısın yanii
kızım sıkıştır seninkini ne zaman çocuk yapçam de
yakında menapoza gircem de kaydirigubbakcemile3
çocuğum vefat etti
önemli değil canım ben bebeğimi anlatmaktan sıkılmam her sorana anlatıyorum onu anmak hoşuma bile gidiyor