alo kaçamak yapabilirim ıhbar hattıı ....

inş sende en yakın zamanda dünya evine girersin bide bebiş yaparsın bizde teyze oluruz

ben okumak ıcın aksamı beklıyorum canım ama mutlaka okıycam bu arada msn mı yazım eklemek ıstersen ekleyın 15 dk kaldırım okk

Son düzenleme:
msn im yok işyerinden yasak evde de internet yok çok isterdim görüşüp yazışmayı:gitme:

guclu kadınn olumunekankayizsmile hayattakı tum aksılıkler kotulukler acılar senden uzak olsun artık :Saruboceq:
inş sende en yakın zamanda dünya evine girersin bide bebiş yaparsın bizde teyze oluruz

ayy ınsallah adamı kopruden gecırım ben ona sorucam daa eheheh aklinialirimsmile

nihan cım bu yaşadığın son acı olur inşallah hiç korkma canım sağlıklı güzel bir bebeği kucağına alacağına eminim ben bütün yaşadığın acılar geride kalır inş.

1 gün arayla ama senin sene farkın var
sende 25 yaşlarında anne oldun galiba

o nedenmiş cnm :1ninca:

alla alla ilginç istese başka isimle de açar

o sıkar ıste pc sıne burdan gırıyom sen merak etmee ıp adresı ıle hopp yakarım ulennn tabancı kızlara yedırmem herıfımıı

hos onunda hıc boyle bı tercıhı olmadı olmazda ssanırım ama ne demısler

guven ıyı bırseydır ama kontrol etmek daha ıyıdırşakkıdı

bizde yapmıyoruz nafçım ama geyik yapıyoruz ama benim mesaim bitiyor şimdi çıkıcam dedikodumu yapmayın tammısempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…