• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un Mutfak Gereçleri :))

ayy yerler çok cici insanın içini açıyor hayırlı olsun:nazar:

Çok teşekkür ederim ben de nedense artık hep böyle renkli cicili bicili şeylere gidiyorum evimi bile renkli döşemek istiyorum eskiden olsa kahve, bej, gri tonlarını düşünürdüm şimdi çok ruhsuz geliyor o tonlar. :9:

almorcum davetiyeni çok beğendim, tam benlik. Bindallının rengide çok güzel.hazırlıklar tam gaz devam ediyor, ne güzel tatlı telaşlar. :16:

Güle güle giy şekerim ben bindallı giymicem pek benlik bişey değil:17:

Sağol canım ben de kına yakıldığı sırada giyeceğim sadece kına için abiye aldım ayrı olarak.

almorcum davetiyeni çok beğendim, tam benlik. Bindallının rengide çok güzel.hazırlıklar tam gaz devam ediyor, ne güzel tatlı telaşlar. :16:

Çok sağol narincim aynen öyle hazırlıklara biraz ara vermiştik aralıktan beri il dışına çıktım eğitim için filan şu sıralar yeniden başladık. Çok teşekkür ederim bu arada. :17:

Bu da kına gecesi için seçtiğim elbise kızlar .:16:

$20140126_131116.webp

davetiyene bayıldım çok güzeller bindallında harika güle güle giy canım

canım son aldıklarında çok güzel bikinileri nereden aldın bende bakayım birde özdilekten bende bambu yastık aldım dediğin gibi kaliteli onları 2 tane aldım 2 tanede linensten yatak öfrtüsü için almıştım bitti yastıklar:1::1::1::1::1::1:

canım son aldıklarında çok güzel bikinileri nereden aldın bende bakayım birde özdilekten bende bambu yastık aldım dediğin gibi kaliteli onları 2 tane aldım 2 tanede linensten yatak öfrtüsü için almıştım bitti yastıklar:1::1::1::1::1::1:

Ben abarttım 7-8 tane aldım bambu yastıklardan fiyatı da uygun geldi. :1: 2 tane de başka almıştım daha 10 yıl yastık almam herhalde. :9: Bikinlerimi trendyoldan aldım canım pierre cardin'in 39 liraydı bir tanesi.

çok ince düşünceli güzel bir seçim yapmışsınız:nazar:

Çok teşekkür ederim. :16:

Back
X