• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Almor'un Mutfak Gereçleri :))

Bizde beyaz esya aliyoduk ben birden karar degistirdim soz yapalim ondan sonra aliriz diye. Ama hepsi insanin ustune bi yuk ins. O gunlere bizde geliriz :) benimkine gostericem bu rakami alissin gozu:27:

Aslında çok da tutmadı mobilyalarımız yatak odası ve yatak hariç 6300 filan tuttu. En kısa zaman da siz de halledersiniz inşallah canım.

Aslında çok da tutmadı mobilyalarımız yatak odası ve yatak hariç 6300 filan tuttu. En kısa zaman da siz de halledersiniz inşallah canım.

Iste bizde 5000 tl falan olsun diyoruz yatak odasi haric ben yemek odasi takimi almicam sadece yemek masasi alicam

almor çok beğendim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Al al bitmiyor demi:)bir kaç yıl sonra da ben bunları nasıl almışım diyeceksin:)

almor çok beğendim. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Al al bitmiyor demi:)bir kaç yıl sonra da ben bunları nasıl almışım diyeceksin:)

Öyle valla zaten ilk çeyiz almaya 2011 yılında başladım kısmet olursa 2014'te evleniyoruz 3 yılda anca tamamlayabildik.:1:

Bunlar da son aldıklarım. :17:

$Pierre cardin kýrmýzý bikini.webp

$Pierre cardin mor bikini.webp

$pierre cardin deniz elbisesi.webp

$pr_01_32378_max.webp

Back
X