- 30 Eylül 2014
- 4.277
- 12.428
- 208
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
Bir gun eksiltemezmisin calisma gunlerinizi demek istemistim.anlamadım? haftada sadece 1 gün izinliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir gun eksiltemezmisin calisma gunlerinizi demek istemistim.anlamadım? haftada sadece 1 gün izinliyim
Bir gun eksiltemezmisin calisma gunlerinizi demek istemistim.
Evet, o yuzden soruyorum. Turkiyede calismiyorum ama. Anladim, maalesef ulkemizin bu konuda eksikleri var ozaman. Parttime calismanin mumkun olmasi gerekir bence.Siz çalışıyomusunuz? Çalışma günleri ve saatleri değişmez. Maalesef çoğu yer haftada 1 gün izin veriyor, maaşımdan kesin haftada 2 gün izinli olayım da diyemezsiniz.
Evet, o yuzden soruyorum. Turkiyede calismiyorum ama. Anladim, maalesef ulkemizin bu konuda eksikleri var ozaman. Parttime calismanin mumkun olmasi gerekir bence.
adamin icinden gelmiyo demekkiben ütüsüz giyerim diyor. yemek yapma dışardan alırız diyor. ben ondan yarım saat fln önce geliyorum ama geldiğim gibi mutfağa girip yemek yetiştiriyorum o geliyo üstünü çıkarana kadar yarım saat oyalanıyo evin içerisinde. onun haftalık izni 2 gün. cuamrtesileri evde boş bi iş yapsana diyorum söyleseydin yapardım diyor
en iyisi ne biliyormusun eve haftada bir kadin cagirmak utunu falan topdan yaptirirsin evi temizligi falan her seyi yapariş beklemiyor yapma ütüleme yemek yapma diyor ama kendisi bir adım atmıyor. bazen evi süpürmesi için süpürgeyi açıp eline veriyorum al süpür diye onda da arkasından yeniden yapıyoprum her şey duruyor.
ben ütüsüz giyerim diyor. yemek yapma dışardan alırız diyor. ben ondan yarım saat fln önce geliyorum ama geldiğim gibi mutfağa girip yemek yetiştiriyorum o geliyo üstünü çıkarana kadar yarım saat oyalanıyo evin içerisinde. onun haftalık izni 2 gün. cuamrtesileri evde boş bi iş yapsana diyorum söyleseydin yapardım diyor
Arkadaşı geliyor muymuş cumartesi![]()
ay benim eşimin aynısı, benim içim çürüdü ya bu durumdan, evi temizleyelim yardım et diyorum, evimiz temiz ne gerk var boşver diyor, sonra ben başlıyorum tek başıma temizliğe :) başlarda çok uğraştım kendisini değiştirsin diye, güzellikle söyledim olmadı, kızdım bağırdım çağırdım, bütün enerjimi ve vaktimi kavga ederek harcamış oldum, sonunda şunu yap bunu yap diyeceğime kendi işimi kendim yapıyorum. Kendi kendimede diyorum eşek eşek olunca semer vuran çok olurmuş diye ama elimden bişi gelmiyor. Anlamıyor adam.
Oha kere ohayok artık otelde mi kalırlar başka birinde mi bilemiyorum. bir de demişki eşime sizin düğüne gelemedim altın getiricem yine de kabul etmezmisin bizi
Yemeği 2-3 günlük yapıyorum kocam sağolsun peynir ekmek ye desen domates de çıkarır yer ses etmez ama işten gelince yemekle uğraşmıyorum yemeğimizi yiyoruz ve dinlenince kalkıp yapıyorum sonraki günün yemeğini. Kocamla konuşuyoruz sürekli evet temizlik usülen kadının işi ama evi geçindirmek de erkeğin işi ben ona evi geçindirirken yardım ediyosam onun da bana ev işlerinde yardımcı olması gerekir ki sağolsun saygı duydu beraber yapıyoruz hamile kaldığımdan beri ben sadece tozları alıyorum, ütüyü, yemeği yapıyorum, bulaşık kendimi iyi hissedersem ben iyi değilsem yapar. Bütün bunlara rağmen sözüm var işten çıktığımda ki doğum için çıkıcam bebek büyüyene kadar çalışmıcam her işi ben yapıcam zaten söz vermesem de vijdanen içim rahat etmez ben evde yatıp da o işten gelince temizliğe yardım et demek insanlığa sığmaz. Kocanla konuş karşına al güzelce izah et yok anlamıyosa da yorma kendini bi bahane bul çık işten evi nasıl geçindiyosa geçindirsin iki ay para girmesin anlar zaten.
Canım temizlik hayatının merkezi olmasın gerektiği kadar yap biz haftada bir yapıyoruz akşamdan akşama gidiliyo zaten eve çok da kirlenmiyo yardımcı tutulacak bir evim yok 1+1 evim var camları da silersek 2 kişi en fazla 1 saat uğraştığımızda dip köşe tertemiz yapabiliyoruz evimizi minimalist yaşam iyidir yani :)böyle devam ederse ben kendimi hamileyken düşünemiyorum. tabiki bütün gün evde olsam ben yaparım ev işinden kaçmıyorumki seviyorum evimle ilgilenmeyi. her boş anımda bi yerleri temizleri düzeltirim. ama işte boş anlarım kısıtlı. bazı arkadaşlar eve yardımcı al yazmış ama bir ömür boyu eve yardımcı kadın alamamki. tabiki yazın genel bi temizlik olur o zaman alırım ama evi günlük sil süpür için kocamın tembelliği yüzünden kadın alamam yine o rahatına bakar.