Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğtaşın yeni ürünü.. ben çok beğendim.. ancak henüz fiyatı belli değilmiş... umarım fazla ucuk bir fiyatı olmaz.. bu takıma birde siyah koltuklar almayı düşünüyorum... sizce nasıl??
ben çok beğendim tam tarzımm.. siyah koltuklarla muhteşem durur... birde koltukların arkasından gelen duvara siyah duvar stikerı harika durur...:smiley-cool:
fiyatı daha belli değil..umarım çok pahalı olmaz.. salonum çok büyük... bu takım tam salonuma göre.. bir duvarı siyah böyayıp tv ünetesini oraya koymayı düşünüyorum... diğer duvarlar beyaz.. koltuklar siyah.. mobilyaların üstündeki o siyah çiçeklerden de duvarıma (bunun içinmüsait bi kolon var salonda) oraya yapıştırmayı düşünüyorum... offf offff tek arzum bu takımın çookk pahalı olmaması...
5-6 olsa yine iyi yaa.. ben 8-9 gibi bekliyorum kii öyle olursa alamam malesef... çünkü yatak odasıda var bunun takım olmasını istiyorum oda 8-9 olursa yanarım carmende çok güzel..zaten bu çok tuzlu olursa carmeni alıcam...
yok canım 8 -9 civarı değildir doğtaşın hiçbir ürünü o fiyatta değil en fazla 6 olur bence tek yemek odası buda tarz carmende öle bende değişik tarz pek kimsede olmayan mobilyaları seviyorum
hımm nasıl acılıyormuşki öle otomatik cok hoş :) ne güzel işte masa açacam diye uğraşmaya gerek yok ins. fiyattı ucuk bir rakam değildirde gönlündeki takımı alırsın bizde evinin resimlerine zevkle bakarız öpt
resimleri görmedim ama arkadaşım tüm evi doğtaş yaptı..moduler mobilya ve çok kaliteli..bir konsol, bir vitrin, deri koltuk takımı,bir masa yani diyeceğim sadece salon 11 milyara gelmiş
yemek masasını beğendim..tv ünitesindeki desenleri ve seffaf (cam galiba )olan bölümünü, konsüldeki kapakların seffaflığını(galiba seffaf)pek beğenmedim.ama masa güzel.sandalyelerinde sırt kısmı düşük rahatsız olabilir...koltuklarınıda siyahlı beyazlı seç sırf siyah karanlık yapar ve çok toz tutara.s.